anetakarpik 23.04.17, 10:18 Antique Roman Palace czy Blue Star Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: który wybrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.17, 11:52 Byłam jedynie w Blue Star, 3 lata temu. Hotel dość duży, jak na miejskie warunki. Z resztą dookoła gęsto budynki. Ale tak wyglada cała Alanya. W sumie nie mam na co narzekać. Hotel na wzgórzu, do głównej ulicy kilkaset metrów w dół. Tak samo do pięknej plaży. Wozi bus, tych leniwszych. Mnie jedzenie odpowiadało, dwa tygodnie bez poczucia monotonii. Super alkohole i drinki. Automaty z kawą i herbatą dostępne w kilku miejscach. Bary przy basenach. Bar z przekąskami powodował, ze często nie chodziliśmy na lunch do restauracji głównej. Absolutnie było czym sie posilić koło południa. Jeden basen głośny z animacjami, drugi kameralny. Mieszkałam w budynku głównym ( okrągłym) na 9 pietrze. Widoki na miasto. Codziennie budzenie zapewniały nam cztery pobliskie meczety. Przy hotelu, biuro turystyczne, sklepy, apteka, postój taxi. Animacje do 22 godziny, ze zwzgledu na ciszę i pobliskie budynki mieszkalne. Ale całe miasto stoi otworem. Pokoje bez szału, ale wszystko było co potrzeba, czysto i na przyzwoitym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś