dodekanezowiec 01.06.18, 19:15 Jak w temacie- może już ktoś kto był czy jest na miejscu pamięta co kupił / co się opłaca kupić. Ile to mniej więcej kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Internet starter do tabletu IP: 78.10.207.* 01.06.18, 19:50 A nie będziesz miał darmowego wi-fi w hotelu? Ja podczas swoich pobytów w Turcji miałam zawsze w hotelu wifi, w lepszych hotelach na terenie całego hotelu, także w pokojach i na plaży, a w hotelach 4* przynajmniej w lobby, gdzie wieczorem chmary dzieciaków grały na tabletach. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Internet starter do tabletu 01.06.18, 20:04 No właśnie to na wypadek gdyby Wi-Fi zaszwankowalo. Oczywiście Internet nie jest wielce potrzebny do szczęścia na wakacjach ale ceny w romingu tragiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alan Re: Internet starter do tabletu IP: *.eu 02.06.18, 01:44 Wcale nie są tragiczne. 39zł/1GB z Plusa to nie tak źle. Do oglądania mundialu online, youtube, albo publikowania filmów nie potrzeba większy pakiet, ale jaki awaryjny wystarczy. Można też zabrać paszport, przejść do salonu Turckcell, Avea i kupić starter np. 4GB (ok 100 TL) Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Internet starter do tabletu 02.06.18, 17:43 W Orange ok. 40 zl za 1 MB... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alan Re: Internet starter do tabletu IP: 185.140.114.* 02.06.18, 17:49 Ten pakiet w Plus to na kartę. Można kupić starter za 5zł do doładować 39zł, albo wielokrotność tej sumy i włączyć 1GB lub kilka w razie potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Internet starter do tabletu 03.06.18, 20:13 Ja lece w ta sob hotel 5* a wifi platne 1 euro dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
garwena Re: Internet starter do tabletu 04.06.18, 08:42 słaby to hotel 5*, który w Turcji każe sobie płacić za wifi. Byłam wielokrotnie z Turcji (głównie w hotelach 5*, ale też w dobrych 4*) i nie trafiłam na żaden, w którym wifi byłoby płatne, przeważnie od razu na recepcji dostawałam hasło do wifi. Na przyszłość radzę przy wyborze hotelu sprawdzać czy ma wifi gratis, (najlepiej na terenie całego hotelu), w Turcji jest ogrom świetnych hoteli i to naprawdę żaden problem wybrać hotel spełniający nasze oczekiwania z darmowym wifi. Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Internet starter do tabletu 04.06.18, 10:59 Hm w ostatnim hotelu tez bylo free moge placic lub nie moj wybor bo 1 euro nie majatek a hotel Meryan riwiera mam nadz ze bedzie ok?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfergo Re: Internet starter do tabletu IP: *.toya.net.pl 05.07.18, 20:27 internet nie jest wielce potrzebny do szczęścia na wakacjach, więc ciesz się morzem, plażą, słońcem zwiedzaniem. po cholerę ci starter ? ale to syndrom naszych czasów siedzieć na urlopie wpatrzonym w ekran tabletu lub smartfona. o tempora, o mores ! Odpowiedz Link Zgłoś
offal Re: Internet starter do tabletu 06.07.18, 07:16 Rozumiem że jak chcesz żeby twoje dziecko dzwoniło do babci z urlopu to idziesz do budki telefonicznej? Czy dzwonisz po 5 pln za minutę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAD Re: Internet starter do tabletu IP: *.184.157.164.ipv4.supernova.orange.pl 05.06.18, 20:15 Za 69 lirów jest pakiet 10 GB, 30 minut rozmów międzynarodowych i 300 minut po Turcji. www.vodafone.com.tr/en/Holiday-Line.php Odpowiedz Link Zgłoś
offal Re: Internet starter do tabletu 05.07.18, 10:15 Możesz coś więcej napisać o tym pakiecie? Czy muszę go kupić w autoryzowanym punkcie Vodafona? Musze pokazać paszport? Czy wypełniam jakieś dokumenty? Dostaję kart + robię doładowanie czy mam od razu w ręku kompletny pakiet? Czy muszę go aktywować jakimiś sms-ami? co zrozumiałem z opis na stronie. Czy karta sim jest powiązana z konkretnym urządzeniem czy mogę ją przekładać do innych? Z góry dziękuje za odpowiedź. Offal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAD Re: Internet starter do tabletu IP: *.184.157.164.ipv4.supernova.orange.pl 05.06.18, 20:27 W innym miejscu na stronie www.vodafone.com.tr/en/Holiday-Line.php jest cena 105 Lirów i na pewno tyle płaciłem w tamtym roku. Tourist Beginner’s Pack with a recommended sale price of 105 TL includes a one-time promotional offer of 300 min calls in all directions, 30 min international calls, and 10GB Internet usage in the country, valid for 90 days. Odpowiedz Link Zgłoś