Gość: Ania IP: *.interpc.pl / 193.25.186.* 22.01.05, 11:35 Czy ktos byl moze w tym hotelu? Cos wie na jego temat? Bardzo mi zalezy na szybkich i szczerych opiniach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Hotel Al Star w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:16 Ja bylam tam w sierpniu z ITAKA, ale szybko sie stmtad zmylam, bo bylismy bardzo niezadowoleni z warunkow all-incusive i obslugi w hotelu - goscie traktowani byli jak zlo konieczne, co chwile brakowalo napojow alkoholowych (np.piwa), napoje bezalkoholowe byly w formie odpowiednikow tureckich (np.cola czy sprite - fatalny smak), kelnerzy sprawiali wrazenie jakby robili laske, ze nas w ogole obsluguja. Sprzatanie bardzo pobiezne - pod lozkami walaly sie "koty" kurzu. Nie podobalo mi sie tez to, ze turystki z Turcji kapaly sie w basenie w odziezy (wiem, ze to zgodne z ich obyczajem, ale...), a bylo ich calkiem sporo. Jakos potem nie mialam ochoty w ogole tam wchodzic :-( Mieszkalismy w tym budynku, ktory jest polozony najblizej plazy, na poczatku w suterenie :-( ale po interwencji rezydentki juz w normalnym pokoju na pietrze z balkonem. Natomiast beznadziejne jedzenie, jego wydzielanie w mikroskopijnych porcjach i fatalna obsluga spowodowala,ze po tygodniu przenieslismy sie do hotelu Golf i tam juz bylo lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś