Gość: mag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:21 zamierzamy wybrać się do Turcji z biurem GTI Travel & Charters. Czy ktoś może wyjeżdżał z tym biurem? proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kostaryka Re: Turcja z biurem GTI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.05, 19:56 ja byłam, w Side. Wróciłam bardzo zadowolona, wszystko było ok, nie mieli żadnej wpadki. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
joven25 Re: Turcja z biurem GTI 04.05.05, 11:49 ja byłam z nimi 3 lata temu- w Side-było super!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Turcja z biurem GTI IP: *.radna.pl 28.01.05, 17:25 Ja też byłam w Side. Było b.fajnie a wszystko dopięte na ostatni guzik. GTI jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata2002 Re: Turcja z biurem GTI IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 08:51 BYŁAM DWA LATA TEMU Z BIUREM GTI I W TYM ROKU TAKZE UDAJĘ SIE Z NIMI DO TURCJI BYLO WSZYSTKO BARDZO DOBRZE ZORGANIZOWANE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: Turcja z biurem GTI 04.05.05, 09:02 Bylem z nimi w sierpniu 2003r. Do biura zadnych zastrzezen, nawet moge pochwalic. Za to o hotelu... poszukaj w archiwum to znajdziesz:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TESS Re: Turcja z biurem GTI IP: *.ozimek.net.pl 21.05.05, 13:21 bylam w turcji z gti bylo super! polecam przecudowny KEMER !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TESS Re: Turcja z biurem GTI IP: *.ozimek.net.pl 21.05.05, 13:49 KEMER TO RAJ NA ZIEMI JEST TAM ROWNIEZ MINI AQUA PARK KEMER TO POLACZENIE MORZA I GOR JESLI MASZ PROBLEM WYBRAC ALANIE CZY KEMER NIE ZASTANAWIAJ SIE NA PEWNO KEMER!!!PRZEPIEKNE WIDOKI WODA CZYSTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyszka Re: Turcja z biurem GTI IP: *.aster.pl 21.05.05, 23:27 Bylam w Turcji z GTI dwa razy i pojechalabym trzeci raz :) Stosunek ceny do jakosci w 100% adekwatny! A jesli kupuje sie wczasy w promocji (np. 2 lata temu bylam przez tydzien w 4**** All inclusive za ok. 1200 PLN) to jest naprawde "super deal". Radzilabym jednak przed podjeciem decyzji poszukac opisu hotelu w internecie i dowiedziec, czy np. jest reklamowany jako "rozrywkowy" czy "spokojny i cichy". Zalezy, co kto lubi, a zwalszcza Niemcy lubia sie dlugo i glosno bawic... nie tylko w Turcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula.d.-wakacje.pl Re: Turcja z biurem GTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 23:31 GTI Travel&Charters w Polsce jest tylko małą częścią wielkiej tureckiej firmy, która obsługuje poza Polakami głównie Niemców, a także Rosjan i Holendrów. Na miejscu mają swoje hotele-wysokiej klasy sieć Riva, całą "flotę" autokarów i bardzo dobre zaplecze rezydentów i przewodników.Firma jest bardzo profeslonalna i dba o klientów-szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś