Dodaj do ulubionych

hotel Gelidonya w Kemer

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:08
czy zna ktos hotel gelidonya w Kemer?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania w. Re: hotel Gelidonya w Kemer IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.05, 07:04
      to znowu ja
      • Gość: ania w. Re: hotel Gelidonya w Kemer IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.05, 07:09
        CHYBA DZIĘKI tOBIE pojadę do Gelidonii. Dla mojej rodziny też ma dobrą cenę.
        Córka łapie się na cenę 206 E. Nie licz specjalnie na wiadomości o tym hotelu
        jak i innych w Kemerze. W zeszłym roku na 2 samoloty które przyleciały do
        Antalii z Polski w strone Kemeru jechało 5-6 rodzin, każda do innego hotelu.
        • Gość: ola991 Re: hotel Gelidonya w Kemer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 09:15
          no własnie cena jest dobra. Zastanawiam się tylko co to za hotel. Kiedys bylam
          w Turcji w nikomu nie znanym hotelu w Kusadasi. Było cudownie ale bylismy bez
          dzieci więc moglismy przymknąć oko na pewne sprawy. Teraz bedzie trudniej.Kiedy
          sie wybieracie?
          • Gość: jon Re: hotel Gelidonya w Kemer IP: *.crowley.pl 16.02.05, 10:22
            nie
          • Gość: ania w. Re: hotel Gelidonya w Kemer IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.05, 10:32
            Termin 22 VI jest z oferty najkorzystniejszy (dla mnie). Myślę,że ten hotel
            będzie dobry pod względem komfortu, w końcu to 4 *, a w Kemerze standard usług
            hotelowych i wogóle turystycznych jest wyższy niż w Sde i Alanii. Hotele są pod
            turystów niemieckich i rosyjskich- Polaków brak. Jeśli w zeszłym roku w hotelu
            3* było super (nie jestem wymagająca - byle było ALL i i nie musiałabym kiwnąć
            palcem u lewej nogi - w zeszłym roku nawet moja 14 letnia córka była
            obsługiwana przez kelnerów jak ,,pani;;-w nawiasie byłam lekko zdziwiona)
            • Gość: ola991 Re: hotel Gelidonya w Kemer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 12:48
              wiesz znalazłam na niemieckim forum kilka uwag o tym hotelu. Połozony jest przy
              głosnej ulicy, osoba tam mieszkająca nie mogła otwierac okna ze względu na
              hałas z ulicy. Pokoje sa wąskie . Co do posiłków to dużo jedzenia natomiast nie
              odpowiada to ilosci gwiadek hotelu (mam nadzieje ze przy tłumaczeniu nic nie
              przekręciłam). Ale napisał tez ze tam jest miła i rodzinna atmosfera .
              • Gość: portakal Re: hotel Gelidonya w Kemer IP: *.chello.pl 16.02.05, 14:18
                ten hotel znajduje sie przy ulicy wyjazdowej z kemeru.nie jest to az tak
                ruchliwa ulica.hotel jest przyjemny aczkolwiek moimzdaniem nie zasluguje na
                4*,po prostu 2 czy 3 lata temu rozbudowali hotel i zwiekszyli ilosc gwiazdek.do
                plazy jest jakies 10 min drogi piechotka chyba ze zmienili plaze na ta blizsza,
                ale nie wiem tego.jedzenie smaczne,animacje i rzeczywiscie rodzinna atmosfera.
                • Gość: ania w. Re: hotel Gelidonya w Kemer IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.05, 14:58
                  W moim przypadku Gelidonia kosztuje tyle samo co, 3*Kami , a 600 zł tańszy od
                  Selimhana 3*i jest najtańszym 4* z ofert wszystkich biur latających z Gdańska.
                  Spróbuj dowiedzieć się coś na niemieckich stronach o Selimhan i Kami(podobno
                  fajny ze względu na położenie-powiedziała mi pilotka GTI w zeszłym roku). Każda
                  decyzją jest ryzykowna przy wyborze hotelu w Turcji, ja do tej pory miałam
                  szczęście, chociaż w zeszłym roku hotel był w Kiris (5km od Kemeru ) o czym
                  dowiedziałam się w czasie transferu z lotnska w Antalii i mój mąż miał pianę na
                  ustach, bo jednym z warunków wyboru hotelu jest blizkie centrum miasta - ale
                  dało się dojechać dolmuszem. Natomiast ludzie, którzy wybrali hotele w Kemer-
                  Beldibi nieświadomie (20 km od Kemeru) i np. przy cmentarzu chyba byli
                  bardziej rozczarowni. Odnośnie drogi przy Gelidonii to nie jest autostrada, ale
                  nie jest to też uliczka wewnętrzna i nalezy liczyć się z jakimś hałasem. Chyba,
                  że jest to jakiś inny hałas. W każdym razie hotel ten nie leży w gęstej
                  zabudowie(blokowisko), ale też nie na wygwizdowie. Dla mnie ważne jest
                  przemieszczanie pieszo a 10 min spacerem do centrum jest całkowicie do
                  zaakceptowania
                • Gość: ania w. Re: hotel Gelidonya w Kemer IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.05, 15:13
                  Portakal!
                  Czy dojście na plażę jest po drugiej stronie ulicy między płotami, bo ludzie,
                  którzy byli w Gelidonii pokazywali mi ta drogę na plażę i wydawałomi się, że
                  blizko.. Mam prośbę ponieważ nie kontrolowałam drogi (jechałam na lotnisko) w
                  którym miejscu ten hotel jest stając plecami do morza na plaży przy porcie.
                  Jeszcze jedno czy teren hotelu nie jest malutki.Dzięki
                  • Gość: portakal Re: hotel Gelidonya w Kemer IP: *.chello.pl 16.02.05, 17:59
                    stojac twarza do stacji dolmuszy a plecami do morza hotel jest na prawo,to jest
                    ulica wyjazdowa z kemeru(jak sie jedzie z lub na lotnisko przejezdza sie tak
                    jakby przez brame z napisem witamy w kemer- to na tej ulicy)
                    plaza jest po drugiej stronie ulicy i idzie sie miedzy plotami(moze teraz cos
                    zmienili)ja mieszkalam w kemer 3 lata temu (teraz mieszkam w alanii)wiec moglo
                    sie duzo zmienic tym bardziej ze zaczynali budowac wiele nowych hoteli.
                    teren hotelu nie jest duzy.basen z brodzikiem,czesc restauracyjna na wolnym
                    powietrzu, troche trawnika z drzewami(tyle pamietam po tym jak dobudowali drugi
                    budynek)
                    • Gość: ania w. Re: hotel Gelidonya w Kemer IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.05, 18:12
                      Kompletnie nie kojarzę. Czy to jest niedaleko supermarketu(ala biedronka )który
                      jest niedaleko przychodni lekarskiej lub pogotowia.
                      • Gość: portakal Re: hotel Gelidonya w Kemer IP: *.chello.pl 16.02.05, 20:54
                        to jest ulica prostopadla (z prawej strony ) do tej o ktorej ty mowisz z ala
                        biedronka i klinika.
                        musisz wyobrazic sobie stacje autobusow,jak staniesz twarza w kierunku gor(a
                        plecami do bazaru ktory tam sie odbywa raz w tygodniu ) to po prawej stronie
                        bedziesz miala ulice ktora te autobusy wyjezdzaja z miasta kemer do antalii i
                        wklasnie na tej ulicy jest twoj hotel.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka