Gość: apa IP: *.pke.pl 24.02.05, 08:11 Które z biur podróży oferujących wyjazdy do Turcji mozna uznać za wiarygodne? Podzielcie się własnymi doświadczeniami. Jakie hotele polecacie na wyjazd z kilkuletnimi dziećmi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
des4 Re: biuro podróży a Turcja 24.02.05, 09:48 Ja byłem z SOPOL-em w Fethiye (hotel Harman). Przywoicie, kameralnie, spokojnie, polecam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorma Re: biuro podróży a Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:19 cześć ! ja do tej pory byłam zawsze z neckermanna i byłam bardzo zadowolona NAPRAWDĘ !!!! Tak jak opisują w katalogu tak jest. Muszę nadmienić że bardzo uprzejme są panie z biur i bardzo pomagają w wyborze oferty. Dla mnie najważniejsze jest że Neckermann lata LOT-em a to jest bardzo ważne !!!. Miła obsłga a na pytanie mojego męza do stiuardesy: czy ten samolot doleci ? odpowiadają zdecydowanie : oczywiście proszę Pana!!!! ( to tak na wesoło)Ja lecę we wrześniu 14 na 7 dni z trójką dzieci (14, 10, 2,5 lat) zdecydowałam się na hotel saphir Alanya polecony przez panie w biurze (www.hotelsaphir.com) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśk@25 Re: biuro podróży a Turcja IP: 213.77.27.* 24.02.05, 11:22 Ja byłam w Turcji ze Scan Holiday :) Lecieliśmy tureckimi liniami i był wspaniały komfort..Skórzane fotele, doskonałe jedzenie.. LOT i czartery pozostawiają wiele do życzenia.. Sok pomarańczowy i zminy rogalik, lekka przesada.. LOTem leciałam na Kretę także ze Scanem - mam porównanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorma Re: biuro podróży a Turcja IP: 80.48.248.* 24.02.05, 12:48 ale lot to LOT jak nie daj Boże były by jakieś problemy to turcy by nam nie pomogli . a dlaczego latają inne biura tureckimi liniami ? bo są tańsze ale według mnie tanie mięso psy jedzą ! Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: biuro podróży a Turcja 24.02.05, 12:50 a ja bylam trzy razy z GTI i napewno polece jeszcze z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
szalbierz Re: biuro podróży a Turcja 03.03.05, 11:17 Gość portalu: dorma napisał(a): > Dla mnie > najważniejsze jest że Neckermann lata LOT-em a to jest bardzo ważne !!!. Miła > obsłga a na pytanie mojego męza do stiuardesy: czy ten samolot doleci ? > odpowiadają zdecydowanie : oczywiście proszę Pana!!!! ( to tak na wesoło) No tak. To rzeczywiście jest argument, żeby płacić za osobę około 1000 zł wicej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portakal Re: biuro podróży a Turcja IP: *.chello.pl 03.03.05, 13:09 ja barzdo czesto latam do turcji wlasnie w rejon riwiery tureckiej i powiem szczerze ze LOT byly najgorszymi liniami jakimi tam lecialam!!beznadziejna obsluga na pokladzie, catering tez( dali jakies suche kanapki), ale nie lece po to by sie najesc, wiec mniejsza o to.wiele bagazy po odebraniu brakowalo, a juz nie wspomne o tym ze uszkodzono wiele z nich i malo tego okradziono( w tym takze moj bagaz).zglosilam kradziez do lotu i oczywiscie nic nie dostalam!a wycena moich strat wynosila 1100 zl( zginal mi m in. discman z mp3 i uszkodzono bagaz w sposob widoczny). takze pani ktora zachwyca sie LOTem miala szczescie. ja osobiscie wole MNG bo tam nigdy mi sie nic takiego nie przydazylo, a i obsluga na pokladzie( co prawda nie po polsku)jest o wiele lepsza.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: biuro podróży a Turcja 03.03.05, 16:00 Ale może Cię po turecku obrażają te panie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorma Re: dla p. szlabierz biuro podróży a Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:50 bzdura totalna ja płacę a 19oozł i all w 4 gwiazdki i nie wieże w to że z innego biura zapłacisz 1000zł podaj mi takie biuro pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: biuro podróży a Turcja 11.03.05, 14:28 my placilismy za osobe 1400all 4* z gti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: westman Re: biuro podróży a Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 13:09 Ludzie cena jest rowniez uzalezniona od pory i czasu trwania pobytu.Przekrzykujecie sie kto ile zaplacil piszcie tez kiedy i na ile lecieliscie.Cena w kwietniu nie jest adekwatna do sierpniowej. Odpowiedz Link Zgłoś