Dodaj do ulubionych

biuro podróży a Turcja

IP: *.pke.pl 24.02.05, 08:11
Które z biur podróży oferujących wyjazdy do Turcji mozna uznać za wiarygodne?
Podzielcie się własnymi doświadczeniami. Jakie hotele polecacie na wyjazd z
kilkuletnimi dziećmi?
Obserwuj wątek
    • des4 Re: biuro podróży a Turcja 24.02.05, 09:48
      Ja byłem z SOPOL-em w Fethiye (hotel Harman). Przywoicie, kameralnie,
      spokojnie, polecam....
    • Gość: dorma Re: biuro podróży a Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:19
      cześć ! ja do tej pory byłam zawsze z neckermanna i byłam bardzo zadowolona
      NAPRAWDĘ !!!! Tak jak opisują w katalogu tak jest. Muszę nadmienić że bardzo
      uprzejme są panie z biur i bardzo pomagają w wyborze oferty. Dla mnie
      najważniejsze jest że Neckermann lata LOT-em a to jest bardzo ważne !!!. Miła
      obsłga a na pytanie mojego męza do stiuardesy: czy ten samolot doleci ?
      odpowiadają zdecydowanie : oczywiście proszę Pana!!!! ( to tak na wesoło)Ja
      lecę we wrześniu 14 na 7 dni z trójką dzieci (14, 10, 2,5 lat) zdecydowałam się
      na hotel saphir Alanya polecony przez panie w biurze (www.hotelsaphir.com)
      pozdrawiam
      • Gość: Aśk@25 Re: biuro podróży a Turcja IP: 213.77.27.* 24.02.05, 11:22
        Ja byłam w Turcji ze Scan Holiday :) Lecieliśmy tureckimi liniami i był
        wspaniały komfort..Skórzane fotele, doskonałe jedzenie.. LOT i czartery
        pozostawiają wiele do życzenia.. Sok pomarańczowy i zminy rogalik, lekka
        przesada..
        LOTem leciałam na Kretę także ze Scanem - mam porównanie..
        • Gość: dorma Re: biuro podróży a Turcja IP: 80.48.248.* 24.02.05, 12:48
          ale lot to LOT jak nie daj Boże były by jakieś problemy to turcy by nam nie
          pomogli . a dlaczego latają inne biura tureckimi liniami ? bo są tańsze ale
          według mnie tanie mięso psy jedzą !
        • donata72 Re: biuro podróży a Turcja 24.02.05, 12:50
          a ja bylam trzy razy z GTI i napewno polece jeszcze z nimi
      • szalbierz Re: biuro podróży a Turcja 03.03.05, 11:17
        Gość portalu: dorma napisał(a):

> Dla mnie
        > najważniejsze jest że Neckermann lata LOT-em a to jest bardzo ważne !!!. Miła
        > obsłga a na pytanie mojego męza do stiuardesy: czy ten samolot doleci ?
        > odpowiadają zdecydowanie : oczywiście proszę Pana!!!! ( to tak na wesoło)

No tak. To rzeczywiście jest argument, żeby płacić za osobę około 1000 zł
        wicej. :)
        • Gość: portakal Re: biuro podróży a Turcja IP: *.chello.pl 03.03.05, 13:09
          ja barzdo czesto latam do turcji wlasnie w rejon riwiery tureckiej i powiem
          szczerze ze LOT byly najgorszymi liniami jakimi tam lecialam!!beznadziejna
          obsluga na pokladzie, catering tez( dali jakies suche kanapki), ale nie lece po
          to by sie najesc, wiec mniejsza o to.wiele bagazy po odebraniu brakowalo, a juz
          nie wspomne o tym ze uszkodzono wiele z nich i malo tego okradziono( w tym takze
          moj bagaz).zglosilam kradziez do lotu i oczywiscie nic nie dostalam!a wycena
          moich strat wynosila 1100 zl( zginal mi m in. discman z mp3 i uszkodzono bagaz
          w sposob widoczny). takze pani ktora zachwyca sie LOTem miala szczescie. ja
          osobiscie wole MNG bo tam nigdy mi sie nic takiego nie przydazylo, a i obsluga
          na pokladzie( co prawda nie po polsku)jest o wiele lepsza.pozdrawiam
          • j_karolak Re: biuro podróży a Turcja 03.03.05, 16:00
            Ale może Cię po turecku obrażają te panie?
        • Gość: dorma Re: dla p. szlabierz biuro podróży a Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:50
          bzdura totalna ja płacę a 19oozł i all w 4 gwiazdki i nie wieże w to że z
          innego biura zapłacisz 1000zł podaj mi takie biuro pozdrawiam!!!
    • donata72 Re: biuro podróży a Turcja 11.03.05, 14:28
      my placilismy za osobe 1400all 4* z gti
      • Gość: westman Re: biuro podróży a Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 13:09
        Ludzie cena jest rowniez uzalezniona od pory i czasu trwania
        pobytu.Przekrzykujecie sie kto ile zaplacil piszcie tez kiedy i na ile
        lecieliscie.Cena w kwietniu nie jest adekwatna do sierpniowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka