Dodaj do ulubionych

czy w Turcji jest jedzonko Gerbera?

IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.04.05, 11:22
Witam,
w polowie maja wybieram sie z roczna niunia do Incekum (25km od Alany) prosze
powiedzcie czy dostane tam bez problemu jedzonko dla dziecka Gerbera. Raczej
nie usmiecha mi sie zabierac calego zapasu na 2tyg.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ada_zie Re: czy w Turcji jest jedzonko Gerbera? IP: *.incenti.pl 27.04.05, 12:33
      zmagda!! i tu Cięn znalazłam :)))
      napisałam do Ciebie na forum turcja.pl
      z tego co wyczytałam z Twoich postów lecisz 18 maja - czyżby z neckermanemm??
      My też lecimy w tym terminie z dwuletnim dzieckiem, do Club Justiniano -
      szukamy towarzystwa dla synka :)))
      moje GG 6383658
      • Gość: zmagda Re: czy w Turcji jest jedzonko Gerbera? IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.04.05, 15:54
        O jak milo jak w necie cie ktos szuka i znajduje:) Odpisalam na forum Tucja,
        jak cos to moj meil: zmagda@interia.pl
    • Gość: rak Re: czy w Turcji jest jedzonko Gerbera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:06
      lepiej zabierz, nie ma wyboru i są tylko dla tych najmniejszych dzieci, smaki
      całkiem inne, a poza tym o wiele droższe.
    • kiranna Re: czy w Turcji jest jedzonko Gerbera? 04.05.05, 06:13
      Gerbera nie ma, sa inne, ale tylko warzywne i owocowe i tylko od 4-5 mies (bez
      rozgraniczania wieku), miesnych nie produkuja.
      Kiedys juz pisalam co mozna dostac dla maluszkow w sklepach, poszukaj na tym
      forum w postach z 2004r. W miedzyczasie wprowadzono kilka nowych smakow, ceny
      (w zl) sa nieco nizsze ze wzgledu na zmiane kursu $, ale reszta bez wiekszych
      zmian.
    • paulinapol78 NIE BIERZ jedzonka 21.05.05, 03:56
      Witaj, ja mieszkam od 2 lat w Turcji... też mam maleńkącureczkę. Firmy GERBER
      nie mają..ale w marketach masz jedzonko takie jak Gerber...kup MILUPA (
      niemiecka ) lub ULKER ( tureckie, ale bardzo dobra. najpowazniejsza firma w
      Turcji ) . W marketach jest tego full!!!!!!!!! i ceny takie jak w Polsce a
      nawet czasmi taniej. POZDRAWIAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka