Dodaj do ulubionych

Dziecko w samolocie

IP: *.centronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 08:49
witam! w srode wylatujemy do turcji, i musze przyznac , ze jest to nasz
pierwszy raz ,lecimy z 4-letnia coreczka , i stad moje obawy, powiedzcie
prosze, ci ktorzy latali z dziecmi,lub sami a zaobserwowali zachowanie dzieci
w samolocie, chodzi mi glownie o uszy , czy beda sie zatykac , czy beda ja
bolec, dodam ze tydzien temu mała miala zapalenie ucha :-( jestesmy po
kontroli u laryngologa i jest wszystko w porzadku, jednak sporo osob
napedzilo mi stracha i mam mieszane uczucia czekam na wypowiedzi i jakies
dobre rady z gory dziekuje :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: aneta Re: Dziecko w samolocie IP: *.devs.futuro.pl 23.05.05, 09:41
      Też lecimy w środę z dzieciakami - 4 i 7 lat, nie pierwszy raz. Przydatne są
      cukierki typu landrynki do ssania i gumy do żucia np. Mamba. Zazwyczaj
      stewardessy częstują cukierkami przy wejściu do samolotu.
      U nas wygląda to tak, że jak już są jakieś problemy to raczej mamy je my starzy
      a nie dzieci. One znoszą lot fantastycznie, myślę że nie masz się czego
      obawiać. Pozdrowienia
    • Gość: tobi2k2 Re: Dziecko w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:33
      Witaj Kiniu!Wróciłam z "naszego" Kardelen kilka dni temu. Leciałam samolotem z
      dwójką małych dzieci (1,2 córeczką i 2,5 synkiem). Dzieci nad podziw zniosły
      rewelacyjnie drogę. Jednak to prawda - weź ze sobą mambę. W samolocie na pewno
      jej nie dostaniesz a lepiej dmuchać na zimne. Trzymam kciuki za pomyślny
      wypoczynek. Pozdrawiam Małgosia
      • Gość: kinia.27 Re: Dziecko w samolocie IP: *.centronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:02
        dzieki dziewczyny,troche mnie pocieszylyscie ;-)))
        • Gość: Pasażer Re: Dziecko w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:04
          Lepiej nie leć dzieci są strasznie upierdliwe w samolocie tylko przeszkadzają
          innym.
          • Gość: boeing Re: Dziecko w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:09
            zgadzam sie nie cierpie siedziec kolo dzieciakow marudza dra sie a jeden to
            zrobil kupe i tak smierdzialo ze wszyscy chcieli wyskoczyc.
            • Gość: kinia.27 Re: Dziecko w samolocie IP: *.centronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:30
              lepiej sie nie odzywajcie, a ja nie cierpie starych upierdliwych zrzedakow
              takich jak WY
              • Gość: Pasażer Re: Dziecko w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:03
                Jest taki dobry tekst w filmie: "Ucieczka z kina wolność"
                Shtur mówi: "potopić te dzieci"
                Bachory to chora sprawa a jeszcze gorsze są te matki co je bezstresowo
                wychowują bo pewnie same ostro w d... dostały jak były gnojkami... ha ha ha
      • Gość: Maciej Re: Dziecko w samolocie IP: *.tvteletronik.pl 25.05.05, 17:39
        Mam prosbe .Ten "wasz" Kardelan to Hotel Club Polska Kardelan?
        Czy polecacie?
        • Gość: tobi2k2 Re: Dziecko w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:46
          Macieju! napisz w jakiej formie chciałbyś spędzić tam czas (HB czy All
          Inclusive), jak długo i czy masz zamiar zwiedzać Turcję. Wtedy odpowiem
          rzeczowo i postaram się być w tym wszystkim obiektywną.Małgosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka