Gość: Irena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 18:44 Bardzo proszę o opinie na temat otelu Al Star. Triada uparcie twierdzi , ze jest to dobry hotel , a ludzie powracający są bardzo niezadowoleni jaka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zruc Re: hotel Al Star 17.06.05, 18:54 W środę wróciłem z Turcji.Byłem tydzień w Al Star-Side.Napisałem o tym hotelu na wątku Turcja-hotele.Ten link jest na tej samej stronie co wątki o Turcji,tylko trochę wyżej.Na 4* nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: hotel Al Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 13:21 Straszna kicha, wygląd ma nie najgorszy, ale obsługa i to co się tam dostaje w opcji All Inclusive pozostawiają wiele do życzenia. 4**** to mega ściema, zasługuje maksymalnie na 3***, ale i tak nigdy bym tam nie pojechała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: hotel Al Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 16:25 Dziękuje za odpowiedzie . Szkoda tylko , że informacje są mało obiecujące , a Triada nie zamieniła tego hotelu na inny porządniejsz. Jednak jest to podpowiedz dla innych ktorzy później się wybierają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowisz Re: hotel Al Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 22:12 może ktoś ma lepsze wiadomości na temat hotel Al Star Odpowiedz Link Zgłoś