Gość: Kaska IP: 212.69.78.* 28.06.05, 14:44 czy ktos byl z nimi w Turcji i moze cos napisac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beti36 Re: Triada!!! IP: 195.205.11.* 29.06.05, 18:16 Dlaczego kłamiesz?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zruc Re: Triada!!! IP: *.cable.wsm.wielun.pl 29.06.05, 19:38 Na tym forum jest tyle na ten temat,wystarczy przelecieć trochę wstecz.Beti jak będziesz odpowiadała na każdy post to w którymś momencie nie odpowiesz. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenufar Re: Triada!!! IP: 217.153.131.* 28.06.05, 20:31 Ja bylam w tamtym roku w Turcji z Triada i ...bardzo polecam, spisali sie na 5. W tym roku rowniez mam w planach jechac z Triada, ale tym razem do Tunezji. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorma Re: Triada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:03 pisałam to już kilka razy na forum byłam z nimi w Egipcie i nigdy już z nimi nie pojade !!!!!!!! TRAGEDIA JEDNO WIELKIE KŁAMSTWO W KATALOGU Odpowiedz Link Zgłoś
roxana27 Re: Triada!!! 29.06.05, 19:13 Ja byłam w Turcji w zeszłym roku z Triadą. Było SUPER !!!!!!!! Polecam gorąco Triadę... Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: Triada!!! 29.06.05, 21:53 dołączam się do wypowiedzi pozytywnych - byłam w zeszłym roku na 7+7 i wszystko było bez zarzutu, z wyjątkiem autkaru, który zresztą w końcu nam wymienili. Program, przewodniczki (polska i turecka), hotele, jedzenie - wszystko zgodnie z ofertą; rozliczanie pakietu za zwiedzanie - pełna uczciwość, bileciki do łapki i pod koniec ewentualne nadwyżki do zwrotu. Wybrany hotel na pobycie w pełni odpowiadający opisowi i 4* nawet jak na nasze standardy, po prostu bomba, chyba najlepszy z całej oferty Triady - polecam Kleopatra Dreams Beach. Może po prostu trzeba bardzo dokładnie przeczytać ofertę, o wszystko wypytać w biurze i czasem jednak trochę dopłacić do lepszego standardu - pieniądze niewielkie a spokój i udany wypoczynek gwarantowany. Nie wiem tylko jak z wycieczkami fakultatywnymi, bo nikt z nas się tym nie interesował - po objeździe to chyba normalne :))) ale na rafting (super!) pojechaliśmy z lokalnym biurem (z którym zaliczyliśmy wypadek samochodowy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinczus Re: Triada!!! IP: *.swidnica.mm.pl 29.06.05, 21:54 polecam Alfa Star!!!! są pewniejsi i nie ma z nimi niespodzianek z których triada słynie, wiem bo byłem z nimi w grecji 15 dni {7 pobytu i 7 obiazd}- ciągle coś nie grało!!!!!!!!! szkoda gadać. Ale decyzja należy do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayca Re: Triada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:13 www.elbe.byd.pl gorąco polecam tą lekturkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś