Gość: golik IP: *.in.gazownia.pl 04.07.05, 15:42 ja tam byłam z triadą w egipcie i maroko i było super, ale to pewnie zalezy od rezydenta i od tego czego ktoś oczekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dora69 Re: triada jest ok!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:58 A CO POWIECIE NA TO JAK JEDZIECIE DO HOTELU PRZY PLAŻY ITD. WSZYSTKO ŁADNIE A POTEM TRACHHHHHH>>>>> OKAZUJE SIE ŻE HOTEL JEST W REMONCIE I MIESZKASZ PRAWIE 900M OD PLAŻY A BASENU NAWET NA CZY NIE WIDAĆ!!!!!!! JA TO PRZEŻYŁAM 2 LATA TEMU w HURGADZIE W HOTELU HILTON RESORT I PO TYM WSZYSTKIM NAWET PRZEPRASZAM NIKT NIE POWIEDZIAŁ NIGDY Z TRADĄ I BEDE TAK O NICH PISAC BO TO ŚWIĘTA PRAWDA POZDRAWIAm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: triada jest ok!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 14.07.05, 09:51 Ja wyjeżdżałam z Triadą dwa razy - w zeszłym roku Cypr/ Limassol w styczniu tego roku Egipt/ Hurgada. W obu przypadkach byłam zadowolona. W biurze dostałam rzetelną i wiarygodną informację o warunach w hotelu i cenne informacje dotyczące samego pobytu. W przypadku Hurgady byłam gorąco zainteresowana hotelem Roma, ale powiedziano mi uczciwie że pomimo **** hotel ma raczej standard *** a do tego nie miał własnej plaży. Polecono mi Sea Gull i to był traf w dziesiątkę! W sierpniu ponownie wyjeżdżam z Triadą - 7+7 do Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: triada jest ok!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:12 hej ! chyba bylismy w tym samym czasie w tym hotelu. triada zostawila mi niezapomniane wrazenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: triada jest ok!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 14.07.05, 15:09 Byłam Sea Gull w terminie 23/01 - 30/01. Rewelacja!!! Gorąco polecam ten hotel. Świetna lokalizacja, znakomite warunki, doskonałe jedzenie - Naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś
berdyczow1 Re: triada jest ok!!!!!!!!!!!! 27.09.05, 09:28 Ja byłam z Triadą juz 8 razy, w tym 2 razy na nartach, 3 razy w Egipcie, 3 razy na objazdówce (m.in. Paryż, Graecja, rejs Nilem i Maroko, które skończyłam dziś o 7 rano:) Jestem z Triady bardzo zadowolona, spełnia wszystkie oczekwiania, pracownicy biura w Warszawie przy Nowogrodzkiej, gdzie zawsze kupujemy wycieczki są bardzo pomocni i zawsze dobrze doradzają (np. teraz odradzili nam pobyt w Agadirze w 100 procentach słusznie). Poza tym mam wyjątkowe szczęście do pilotów. W Egipcie Małgosia, w Maroku fantastyczna Iwona. Przed nami wyjazd sylwestrowy i następny - narciarski do Cervini, też z Triadą. Jeśli ktoś chce uzyskac jakieś informacje, to zapraszam: berdyczow1@gazeta.pl A zdjęcia z moich podróży na stronie: www.malenstwo.art.pl Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zruc Re: triada jest ok!!!!!!!!!!!! IP: *.cable.wsm.wielun.pl 28.09.05, 16:08 Nijak mi ten Paryż nie pasuje.2xnarty,3xEgipt,3xobjazd to jest już8x. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony :) Re: triada jest ok!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 15:53 Ja również nie narzekam na Triadę!! Dostałem to , czego oczekiwałem. W cenie, którą zapłaciłem - odpowiedni luksus proporcjonalnie do ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kennycane a jak bylo w Maroko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:43 a jak bylo w Maroko, bo tez sie wybieram...podaj jakies info!!! Warto tam jechac?? Odpowiedz Link Zgłoś
berdyczow1 Re: a jak bylo w Maroko?? 03.10.05, 17:52 Maroko. Jako wyjazd, wszystko przygotowane doskonale. Jako kraj - piękny geograficznie (fantastyczne morze i plaże i zachwycaj.ące góry Atlasu Średniego i Wysokiego), brzydki kurort (Agadir jest NAPRAWDĘ paskudny) także pogoda nie rewelacyjna - dużo korzystniejsza w Egipcie. W Agadirze bardzo wilgotno i mgliście, ale już w Marrakeszu cudowna pogoda - +35 C, piękne słońce i bezchmurne niebo. Fantastyczne Fez i Marrakesz (jeśli chcesz znać klimat Marrakeszu polecam film "Droga do Marrakeszu". Jest w 120% prawdziwy). Niestety Maroko jest to kraj uciemiężony i nieszczęśliwy w swej biedzie i analfabeztyzmie. Marokańczycy to berberzy, a więc górale. Dumni i honorowi, jak wszyscy górale, tylko że upokorzeni przez Francuzów. Miasta takie jak Rabat (stolica), Casablanca nie mają w sobie żadnego arabskiego uroku. Zwykłe kolonialne miasta. Jeśli więc chodzi o infrastrukturę (hotele, dojazdy) i bezpieczeństwo - poziom wyższy od Egiptu. Jednak ja w kraju arabskim szkam czegoś innego, i to w Maroku trudno znaleźć. Ogólnie - niekorzystna (wg mnie) mieszanka Europy ze światem arabskim. Mimo wszystko polecam objazdówkę (ale absolutnie bez wypoczynku). Mieliśmy doskonały autokar i świetną pilotkę - Iwona Rokosz, zatem droga upłynęła nam zupełnie "nieinwazyjnie" i zobaczyliśmy sprawnie i ciekawie wszystko, co najważniejsze. Jeśli się jednak nastawisz na palenie sziszy, łazikowanie po mieście z tubylcami i nawiązywanie bliższych kontaktów, to się rozczarujesz. Marokańczycy sa mili i uprzejmi, jednak aby zdobyć ich zaufanie i wejść w ich prawdziwe życie trzeba by spędzić kilka tygodni pod jednym dachem (w przeciwieństwie do dumnych ze swojej tradycji i otwartych, kosmopolitycznych Egipcjan). Jeśli masz jakieś pytania, lub chcesz zobaczyć zdjęcia to pisz: berdyczow1@gazeta.pl PS Odnośnie statystyk moich wyjazdów: 2x narty (Włochy i Austria), 3xEgipt (w tym dwa razy wypoczynek, jeden raz 7+7 rejs), 1x Grecja (objazd), 1x Paryż (zwiedzanie), 1x Maroko (objazd). Co daje razem 8;)) Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś