Dodaj do ulubionych

Bodrum /Torba i CLUB BARGILYA

IP: *.zefa.pl 19.08.05, 17:11
hello
lece w przyszlym tygodniu do Bdorum a konkternie do CLUB BARGILYA, powiedzcie
mi czego sie moge spodziewac po tamtych okolicach, jak wygladaja plaze,
mozliwosc nurkowania, czy sa jakies rafy i w ogole na co sie powinnam nastawic
pozdrawiam i z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: agnieszka Re: Bodrum /Torba i CLUB BARGILYA IP: *.kalisz.mm.pl 20.08.05, 19:05
      W lipcu spedziłam wakacje z BP Wezyr w Club Bargilya - jedyne co jest piekne w
      hotelu to widoki . Rzeczywistosc nie zgodna z oferta ktora sprzedaje Wezyr
      ( brak animacji , aerobiku , klubu dla dzieci itd , nie jest to hotel *** !!! ).
      Brud , smród , jedzenie tragedia ( nerki , pizza tylko z cebula , jajecznica z
      ziemniakami , rozcieczany alkohol ) . Mozna nurkowac ...ale nic ciekawego pod
      woda nie ma ( na rafy to tylko do Egiptu ). Pytaj lub przyslij adres @mail -
      jak bedziesz chciala przysle fotki z wakacji . Ja spotkalam super super super
      towarzystwo wiec wakacje byly udane . Aha rezydenki w niczym Tobie nie pomoga ,
      sprzedaja wycieczki 100 % drozsze niz w Bodrum , ciagle zmeczone , malo
      poinformowane .
      • Gość: Mycha Re: Bodrum /Torba i CLUB BARGILYA IP: *.atman.pl / *.atman.pl 20.08.05, 20:28
        mycha_1018 @ tlen.pl
        prosze Cie o kontakt!
    • Gość: Mycha Re: Bodrum /Torba i CLUB BARGILYA IP: *.zefa.pl 22.08.05, 14:40
      a moze ktos jeszcze mi cos powie? lece pojutrze i jest dla mnie wazne na co mam
      sie nastawic....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka