Gość: ania125 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:09 Czy ktoś już był w hotelu Malhun w Fethiye z biurem Axel? Podzielcie się wrażeniami bo nie wiem czy źle nie trafiłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Re: Hotel Malhun w Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:03 wybierz drugą część,jest lepsza.Ja osobiście nie byłam ale były znajome i bardzo chwaliły szczególnie jedzenie.Hotel jest przy samej plaży i to rozwiazanie jest jedynie słuszne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Hotel Malhun w Fethiye IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 14:30 Trafiłaś bardzo dobrze - byłem z nimi na poczatku sierpnia - hotel jak hotel (byliśmy w starym budynku - blisko plaży - czysty - jedzenie jak wszędzie - nam smakowało - choćbym chciał szukać minusów to byloby mi ciężko :) moze po za tym, że za dużo polaków i trzeba rano zajmować miejsce na leżakach przy basenie - taki średnio fajny, bardzo popularny wśród polaków zwyczaj :) okolica cudowna - polecam Rafting w biurze Fet Cap na deptaku (cena: 37-38 euro), 12 Wysp (8-10 euro), do Oldeniz koniecznie (ale to już indywidualnie dolmuszem) - co do Axela - brak zastrzeżeń - wszystko jak w umowie - a jeśli ktoś chciał skorzystać z pomocy rezydentki - to ją dostał - w razie pytań: kris@i-g.pl Odpowiedz Link Zgłoś