Dodaj do ulubionych

Yardim et.. Lutfen..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:26
Sama nie wiem już co mysleć.. :-( 10 dni temu wysłałam list z zaproszeniem do
mojego chłopka do Ankary.. Dziś jest 10 lutego, a on dalej nie ma.. Wysłałam
priorytet polecony, mam potwierdzenie.. Ale bardzo się obawiam.. Jak długo to
może trwać? Do innych zakontków Turcji listy docierają szybciej niż do
stolicy.. Czy istnieje możliwość, że lsit nie dotrze? Że się zagubił? :-( O
boże, nawet nie chcę o tym mysleć.. Co mam robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: bardzo bardzo.. Re: Yardim et.. Lutfen.. IP: 85.96.8.* 10.02.06, 21:38
      yes sure i can help !! how can ı help ?
    • Gość: ***XX Re: Yardim et.. Lutfen.. IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.02.06, 21:46
      WSZYSTKO MOŻLIWE,ALE SIĘ NIE MARTW.JAK JA WYSYŁAŁAM LIST DO MOJEGO CHŁOPAKA DO
      TURCJI,TO DOSZEDŁ DOPIERO PO 3 TYGODNIACH.MAM NADZIEJĘ,ŻE TWÓJ TEŻ DOJDZIE.
      POZDRAWIAM
      • Gość: pozytywna Re: Yardim et.. Lutfen.. IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.06, 22:42
        mój list doszedł po .... 6 tygodniach:(
        • Gość: Iza Re: Yardim et.. Lutfen.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:55
          Czy wy mówicie o listach priorytetowych poleconych, czy o zwykłych? Miałam
          dołek z tego powodu.. Teraz to już jest DOLINA.. :-(
          • Gość: ***XX Re: Yardim et.. Lutfen.. IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 11.02.06, 13:44
            JA MÓWIĘ O PRIORYTECIE.RAZ WYSŁAŁAM LIST POLECONY DO GAZIANTEP,TO DOSZEDŁ PO
            7 DNIACH.NIE MARTW SIĘ.NA POCZCIE POWIEDZIELI MI,ŻE PRIORYTET IDZIE OK.10 DNI
            ROBOCZYCH.POZDRAWIAM
            • Gość: Iza Re: Yardim et.. Lutfen.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 16:10
              Gaziantep? Sani Urfa? Mój list szedł tam 19 dni.. :| Mój chłopak był tam w
              wojsku.. Baaardzo się boję teraz o ten list do Ankary.. W liście jest
              zaproszenie.. Pozdrawiam..
              • Gość: papatya2 Re: Yardim et.. Lutfen.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 16:24
                moja droga niczym sie nie przejmuj 10 dni to naprawde nie jest powod do
                zmartwien ja wyslalm do Trabzonu szedl 2,5 tygodnia do Ankary tez tyle ale znam
                taki co na list polecony czekali MIESIAC pozdrowienia i SABIRLI ol
                • Gość: Iza Re: Yardim et.. Lutfen.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:29
                  Nie byłoby to zmartwieniem, gdyby czas nas nie naglił.. Rezerwacja na bilet
                  jest do 18 lutego.. Wiza, tydzień.. (tak sądzę) Zaproszenie zaczyna się 13
                  marca.. Ja nie wiem od czego panie na pocie mają głowę.. Chyba po zpytaniu od
                  czego mają głowę, odpowiedzą: "Jem ją.. :|" Pierwszy raz jak wysyłałam list do
                  Turcji i zapytałam ile kosztuje znaczek, szanowna pani, zadała pytanie,
                  cytuję: "Ale Turcja to w Afryce jest, prawda?"
                  • Gość: ***XX Re: Yardim et.. Lutfen.. IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 11.02.06, 20:48
                    ROZPATRZENIE WNIOSKU O WIZĘ TRWA OK.3-4DNI,ALE MOŻNA DOPŁACIĆ ZA NATYCHMIASTOWE
                    ROZPATRZENIE.CHYBA,ŻE ZMIENISZ REZERWACJĘ NA INNY DZIEŃ.NIE WIEM CO JESZCZE MOGĘ
                    CI PODPOWIEDZIEĆ.POZDRAWIAM GORĄCO I MAM NADZIEJĘ,ŻE WAM SIĘ UDA.
            • Gość: arkadas Re: Yardim et.. Lutfen.. IP: 194.187.32.* 25.02.06, 12:43
              ja przesylke z polski (priorytetowa) takze dostalem po 6 tygodniach.Dojdzie,
              bez obaw!
    • Gość: Iza Re: Yardim et.. Lutfen.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 01:49
      Nie chłopka.. O losie, co za gafa,chłopaka.. :-) Nisanli.. :-) Nie mamy za
      wiele czasu.. 3 lub 6 tygodni.. Dobija mnie ta myśl.. :-(
    • Gość: Iza Re: Yardim et.. Lutfen.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 23:11
      Udało się.. :-) Dziękuję Wszystkim za słowa otuchy.. :*
      • Gość: pozytywna Re: Yardim et.. Lutfen.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:17
        super! wybierzcie się w góry i zdobywajcie same "szczyty":):) miłego czasu we
        dwoje:)
        • Gość: Iza Re: Yardim et.. Lutfen.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:16
          Jescze jedno pytanie.. Czy trzeba go zameldować? Doastanie karte pobytu na te 3
          tygodnie? Jak to jest?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka