Dodaj do ulubionych

stasio odezwij sie

12.02.06, 22:31
Stasio to dzieki tobie uprlam sie na Turcje- Alanya hotel Blue Star-tak
dobrze o nim pisales na Forum,Daj, prosze wiecej info o hotelu i okolicy, bo
moj pierwszy /od 20 lat/ maz gotow sie ze mna rozwiezc/ptasia
grypa,extremisci islamscy a moze trzesienie ziemi-no boi sie koles i tyle.
Pozdrawiami czekam na wiesci
Obserwuj wątek
    • Gość: Stasio Re: stasio odezwij sie IP: *.devs.futuro.pl 13.02.06, 02:11
      osobiście w samym Blue Star nie byłem, ale tak sie składa, że dwie, zupełnie
      osobno, grupy znajomych, opinie podobne, a więc umacnia to niezależność tych
      sądów. Poza tym byli to ludzie na co dzien bardzo wybredni i wymagający. Poza
      tym zarowno polskie jak i niemieckie fora internetowe pełne sa wysokich ocen.
      Ale wiem, gdzie jest hotel. Dosc ciekawa okolica i to zachwalam, tzn. zachodnia
      Alanya- jeszcze blisko do scislego centrum (port, okolice pomnika), ale juz tez
      nieco spokojniejsza okolica. Ładny widok na góry. Blisko np. dworzec autokarowy
      i market Migros. Co do obaw o sprawy, o ktorych trąbia media - z ptasia grypą,
      to we wsch.Turcji są problemy, a wsch.Turcję dzieli od Alanyi 1000 km, potężne
      góry i znaczna różnica cywilizacyjna. Problem terroryzmu wystąpił rok temu na
      Wybrzezu zachodnim - np. Kusadasi. Jesli Al-Kaida, to swiadomie uderzono w
      turystow brytyjskich, a trzeba wiedziec ze Alanya popularna glownie wsrod
      Rosjan i Niemcow. Jesli Kurdowie za tym stoją, to np. Hiszpania tez ma swoja
      ETĘ. Trzesienie ziemi to raczej na wyspach greckich czy w Turcji Egejskiej -
      odpukac zreszta.
    • boziem Re: stasio odezwij sie 13.02.06, 20:27
      dzieki za info.Mam nadzieje,ze do rozwodu nie dojdzie. Mam jeszcze pytanie
      dotyczace wycieczek u kogo najlepiej rezerwowac? Nie tylko o ceny chodzi
      ale i o program. Stasio raz kolejny dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka