Dodaj do ulubionych

Lecę z Wezyrem do Krizantema

IP: 217.153.187.* 14.02.06, 17:44
Ktos cos powie na temat tego hotelu? Ja słyszałam, ze to najfajniejsze 3* w
Alanyi?
Obserwuj wątek
    • Gość: pozytywna Re: Lecę z Wezyrem do Krizantema IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.06, 19:43
      to fajny hotel z bardzo dobrym jedzeniem ( i dużo). 3 baseny, 3 bloki, blisko
      centrum. ładne pokoje. Tylko wziąść trzeba troche kasy na zakupy...
      • Gość: stasio Re: Lecę z Wezyrem do Krizantema IP: *.devs.futuro.pl 14.02.06, 19:50
        Tyle, że on chyba we wschodniej Alanyi a nawet w Obagol jest - wsrod tych
        blokowisk. Jesli chodzi o okolicę, to im dalej na zachód Alanyi (w strone Blue
        Stara, Melissy, ogólnie plaza Kleopatra) - lepiej.
        • Gość: pozytywna Re: Lecę z Wezyrem do Krizantema IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.06, 12:23
          Wiesz Stasiu, cała Alanya to jedno wieklie blokowisko, niestety!. Kameralnie
          jest w Belek (ale drogie hotele), zatoce Incekum, Avsalar. Niektóre hotele w
          Konakli są fajnie, zacisznie położone. Jeżeli chodzi o Alanye, to w Mahmutlar
          jest taki hotel, na samym końcu po prawej stronie, chyba Atlanta się nazywa.
          Jest to ostatni hotel, odsunięty od innych i położony przy samej plazy. Z nim
          to już tylko pola bananowe i Gazipasa:)
          • Gość: stasio Re: Lecę z Wezyrem do Krizantema IP: *.devs.futuro.pl 15.02.06, 18:21
            Nie zgodzę sie z okresleniem blokowisko. To czesto 3-4 pietrowe domy, ktore
            architektonicznie przypominaja mi Grecje. Poza tym Alanya ma dla mnie taki
            fajny, orientalny klimat, troche przypominajacy ... Bejrut (znam Bejrut tylko z
            telewizji), ale juz czuc tego ducha bliskowschodniego. Mnie nie chodzi o
            kameralnosc - w Kemer czulem sie zle, to dla mnie dziura. Mahmutlary i Konakli
            to tez dla mnie dziury. W centrum Alanyi cos sie dzieje i nie chodzi nawet o
            dyskoteki, bo nie jestem nawet jakims typem specjalnie rozrywkowym, tylko ze
            jak pojechalem busem do Mahmutlar to mi sie skojarzyl z jakims Iranem czy
            Afganistanem - pustkowie. Ale i tak nastepnym razem jak bede w Turcji, to nie w
            Alanyi, nie w Kemer, a w innym miejscu - Marmaris lub Fethiye.
    • Gość: Bidon Re: Lecę z Wezyrem do Krizantema IP: *.chello.pl 15.02.06, 19:03
      ja jade do Bodrum do Clubu Yalipark z Wezyrem, w zeszłym roku byłem tam z zoną
      i hotel w sam raz i miejsce super. Wracam tam gdzie mi sie podoba. Alanya
      wymieka przy Bodrum. A w tym roku jeszcze lepiej bo Bodrum jest z katowic.
    • turhotel Kriznatem 15.02.06, 22:00
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=13906703&a=13906703
      Krizantem na forum hotelowym
      • turhotel Re: Kriznatem - photos 15.02.06, 22:01
        www.riwiera-turecka.inetpl.com/index.php?s=hotel&nr=2
        • Gość: pozytywna Re: Kriznatem - photos IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.06, 11:22
          blokowisko, czy nie, to nie ważne. ja bardzo lubię Alanyę z różnych względów.
          dobrze się tam czuję. Te rozkopane ulice, budowane nowe bloki w cale mi nie
          przeszkadzają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka