anka.221 01.03.06, 16:29 Czy ktoś może zna hotel Alara w Incekum?Chodzi mi o stosunkowo spokojne miejsce,jeśli macie jeakieś opinie,proszę o odpowiedż,jak myślicie czy w maju może być tam już upalnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: proturek Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.chello.pl 01.03.06, 20:01 Alara, jeśli chcesz się wybrać do Incekum, to może zdecyduj się na hotel Incekum Beach Resort. Teren hotelu jest stosunkowo duży, także spokój murowany. No i nie ma tyglu Alanyi czy Side. Wymarzone miejsce do rodzinnego wypoczynku. Najlepiej od drugiej połowy czerwca. Ceny jeszcze są tańsze niż w sezonie, a pogoda taka sama. No i są juz animatorzy Scana - co ważne dla dzieci i ich rodziców również. Zachęcam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beadz Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.06, 13:42 Polecam goraco hotel alara. Bylam tam dwa lata temu. Wspaniale miejsce, hotel w stylu kolonialnym w przepieknym ogrodzie, obok morze. w poblizu sa dwa inne hotele atlara- west i star. sa to nowsze budowle, ale mnie osobiscie alara bardziej odpowiadala. Mozna bylo korzystac ze wszystkich kompleksow hotelowych tzn mysle o rozrywce. Jedzenie jest naprawde smaczne, obsluga mila.. goraco raz jeszcze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama75 Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 13:20 A z jakim biurem byłaś? Ja wybieram sie tam z Itaką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.06, 15:06 kama jestes z Leszna ??? tak tylko pytam .. ja bylam w alarze z niemieckiego biura podrozy .. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama75 Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 08:05 Też słyszałam że lepiej kupić z niemieckiego biura, bo jesteś lepiej traktowany. Ale tak jakoś wyszło że kupiliśmy w Itace. Jestem z Leszna, ale skąd ten domysł?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.06, 10:39 Pytalas o alare na innym forum ;), stad wiem :). Leszno to ukochane miasto mojej mamy, stamtad pochodzi, a moja chrzesnica z Leszna tez ma na imie Kama. Pozdrawiam i zycze udanego pobytu w Alarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama75 Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:33 To miło! Dzięki. Mam nadzieję, że pobyt w Turcji będzie udany. Jade do Turcji pierwszy raz i niechciałbym niemiłych niespodzianek (tym bardziej, że mało o tym hotelu w necie). Napisz jak oceniasz pokoje, jedzenie i czy dojeżdżałaś do Alanii bądź innych ciekawych miasteczek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.06, 21:54 Mieszakalam w alarze star i moge w zasadtie odpowiedziec na pytania zwiazane z tym hotelem (choc to jeden kompleks, skladajacy sie z 3 hoteli) Slyszalam same pozytyne opinie o Alarze, Pokoje sa tam mniejsze niz w star, ale tez super, nie idzialam osobiscie, ale ponoc bardzo czyste i jest tam wszystko co jest potrzebne na 2 tygodniowy pobyt, w ogole to Alara jest bardziej nawez chwalona niz Alara Star, pomimo tego ze Alara Star ma 5 * a alara 3 *. Przede wszystkim urzeknie Cie ogrog , wybrzeze, pelne pieknej roslinnosci i palza, jakze rozna od tej w alanyi. Tam przede wszystkim nie ma kamieni, jest piasek, oczywiscie nie jest piasek typu baltyckiego czy karaibskiego (:)) jest duzo ciemniejszy, ale w porownaniu np z Mahmutlar, gdzie bylo mi niestety spedzic dwa tygodnie w 2005 r. jest naprawde boski. Pytasz o jedzenia.. odpowiem tak : bylam w La Mer w Kemer, w Klasie (prawdziwa kleska) w Mahmutlar i naprawde Alara ma najsmaczniejsuze jedzenie (nawet moj syn ktory jest niejadkiem, stwierdzil ze w Alarze to z glodu nie umrze :))). I taka jest prawda naprawde nie zawiedziesz sie, jedzenie jest supppperrrr !!! To prawda ze Alara jest malo znana polskim turystom, malo tam Polakow, raczej Niemcy, Holendrzy i Rosjanie, ale to naprawde dobrze (moja subiektywna ocena); gdyz mam niestety niemile wspomnienia z Klasa w Mahmutlar, gdzie Polakow bylo dosc sporo. Zycze jeszcze raz udanego pobytu, namawiam wszystkich do spedzenia tam urlopu(jesli ktos woli cisze od halasu Alanyi) i oczywiscie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.06, 21:57 przepraszam za bledy literowe, ale tak szybko chcialam odpisac, ze nawet nie sprawdzilam swojego tekstu, bea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elaa Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 20:33 Witam, szukam opini na temat tego hotelu bo chciałabym się tam wybrać z dziećmi dlatego szukam czegoś z zielenią i w miarę spokojnego. Czym różni się hotel Alara od Alara West ? Czy przy obu są basenyawiam, z brodzikami i czy trzeba zamawiać leżak przy basenie ręcznikiem o 7 rano ? Pozdrawiam elaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: 194.106.200.* 20.03.06, 12:30 ja tez mysle o tym hoteliku napiszcie co wiecie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monisia_66 Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:33 Ja wybieram się do Alary West i już się nie mogę doczekać. Wylatujemy z Poznania 31 maja. Na forum wakacji znalazlam kilka opinii: forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=375256&t=375256&dest=&id_oferty=&szukaj_w=body&select=alara#ftw Odpowiedz Link Zgłoś