Dodaj do ulubionych

Alara****,hotel ,Incekum

01.03.06, 16:29
Czy ktoś może zna hotel Alara w Incekum?Chodzi mi o stosunkowo spokojne
miejsce,jeśli macie jeakieś opinie,proszę o odpowiedż,jak myślicie czy w maju
może być tam już upalnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: proturek Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.chello.pl 01.03.06, 20:01
      Alara, jeśli chcesz się wybrać do Incekum, to może zdecyduj się na hotel
      Incekum Beach Resort. Teren hotelu jest stosunkowo duży, także spokój murowany.
      No i nie ma tyglu Alanyi czy Side. Wymarzone miejsce do rodzinnego wypoczynku.
      Najlepiej od drugiej połowy czerwca. Ceny jeszcze są tańsze niż w sezonie, a
      pogoda taka sama. No i są juz animatorzy Scana - co ważne dla dzieci i ich
      rodziców również. Zachęcam.
    • Gość: beadz Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.06, 13:42
      Polecam goraco hotel alara. Bylam tam dwa lata temu. Wspaniale miejsce, hotel w
      stylu kolonialnym w przepieknym ogrodzie, obok morze. w poblizu sa dwa inne
      hotele atlara- west i star. sa to nowsze budowle, ale mnie osobiscie alara
      bardziej odpowiadala. Mozna bylo korzystac ze wszystkich kompleksow hotelowych
      tzn mysle o rozrywce. Jedzenie jest naprawde smaczne, obsluga mila.. goraco raz
      jeszcze polecam
      • Gość: kama75 Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 13:20
        A z jakim biurem byłaś? Ja wybieram sie tam z Itaką.
        • Gość: bea Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.06, 15:06
          kama jestes z Leszna ??? tak tylko pytam .. ja bylam w alarze z niemieckiego
          biura podrozy .. pozdrawiam
          • Gość: kama75 Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 08:05
            Też słyszałam że lepiej kupić z niemieckiego biura, bo jesteś lepiej
            traktowany. Ale tak jakoś wyszło że kupiliśmy w Itace. Jestem z Leszna, ale
            skąd ten domysł??
            • Gość: bea Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.06, 10:39
              Pytalas o alare na innym forum ;), stad wiem :). Leszno to ukochane miasto
              mojej mamy, stamtad pochodzi, a moja chrzesnica z Leszna tez ma na imie Kama.
              Pozdrawiam i zycze udanego pobytu w Alarze...
              • Gość: kama75 Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:33
                To miło! Dzięki. Mam nadzieję, że pobyt w Turcji będzie udany. Jade do Turcji
                pierwszy raz i niechciałbym niemiłych niespodzianek (tym bardziej, że mało o
                tym hotelu w necie). Napisz jak oceniasz pokoje, jedzenie i czy dojeżdżałaś do
                Alanii bądź innych ciekawych miasteczek. Pozdrawiam
                • Gość: bea Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.06, 21:54
                  Mieszakalam w alarze star i moge w zasadtie odpowiedziec na pytania zwiazane z
                  tym hotelem (choc to jeden kompleks, skladajacy sie z 3 hoteli) Slyszalam same
                  pozytyne opinie o Alarze, Pokoje sa tam mniejsze niz w star, ale tez super, nie
                  idzialam osobiscie, ale ponoc bardzo czyste i jest tam wszystko co jest
                  potrzebne na 2 tygodniowy pobyt, w ogole to Alara jest bardziej nawez chwalona
                  niz Alara Star, pomimo tego ze Alara Star ma 5 * a alara 3 *. Przede wszystkim
                  urzeknie Cie ogrog , wybrzeze, pelne pieknej roslinnosci i palza, jakze rozna
                  od tej w alanyi. Tam przede wszystkim nie ma kamieni, jest piasek, oczywiscie
                  nie jest piasek typu baltyckiego czy karaibskiego (:)) jest duzo ciemniejszy,
                  ale w porownaniu np z Mahmutlar, gdzie bylo mi niestety spedzic dwa tygodnie w
                  2005 r. jest naprawde boski. Pytasz o jedzenia.. odpowiem tak : bylam w La Mer
                  w Kemer, w Klasie (prawdziwa kleska) w Mahmutlar i naprawde Alara ma
                  najsmaczniejsuze jedzenie (nawet moj syn ktory jest niejadkiem, stwierdzil ze w
                  Alarze to z glodu nie umrze :))). I taka jest prawda naprawde nie zawiedziesz
                  sie, jedzenie jest supppperrrr !!! To prawda ze Alara jest malo znana polskim
                  turystom, malo tam Polakow, raczej Niemcy, Holendrzy i Rosjanie, ale to
                  naprawde dobrze (moja subiektywna ocena); gdyz mam niestety niemile wspomnienia
                  z Klasa w Mahmutlar, gdzie Polakow bylo dosc sporo. Zycze jeszcze raz udanego
                  pobytu, namawiam wszystkich do spedzenia tam urlopu(jesli ktos woli cisze od
                  halasu Alanyi) i oczywiscie pozdrawiam
                  • Gość: bea Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.06, 21:57
                    przepraszam za bledy literowe, ale tak szybko chcialam odpisac, ze nawet nie
                    sprawdzilam swojego tekstu, bea
    • Gość: elaa Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 20:33
      Witam,
      szukam opini na temat tego hotelu bo chciałabym się tam wybrać z dziećmi
      dlatego szukam czegoś z zielenią i w miarę spokojnego.
      Czym różni się hotel Alara od Alara West ? Czy przy obu są basenyawiam, z
      brodzikami i czy trzeba zamawiać leżak przy basenie ręcznikiem o 7 rano ?
      Pozdrawiam elaa
    • Gość: asa Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: 194.106.200.* 20.03.06, 12:30
      ja tez mysle o tym hoteliku napiszcie co wiecie! :)
      • Gość: monisia_66 Re: Alara****,hotel ,Incekum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:33
        Ja wybieram się do Alary West i już się nie mogę doczekać. Wylatujemy z
        Poznania 31 maja. Na forum wakacji znalazlam kilka opinii:

forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=375256&t=375256&dest=&id_oferty=&szukaj_w=body&select=alara#ftw
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka