Dodaj do ulubionych

Aydinbey gold dreams - własnie wróciłam - super

IP: *.jmdi.pl 14.06.06, 21:32
polecam wszystkim, jest to suepr hotel 5* w okolicy Alanyi. Jesli macie
pytania, piszcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Aydinbey gold dreams - własnie wróciłam - sup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:41
      z jakiego biura korzystałeś i ile ta przyjemność kosztowała
      • Gość: Megg Re: Aydinbey gold dreams - własnie wróciłam - sup IP: *.jmdi.pl 15.06.06, 08:41
        Pegas - 1500 zł/os.
    • etrusek Re: Aydinbey gold dreams - własnie wróciłam - sup 15.06.06, 13:30
      Jesli zachciałabyś pomóc przyszłym gościom hotelu i napisac cos więcej niż
      jedynie "SUPER" to prosze o twoja opinie na forum hotelowym. Tego hotelu nie
      mamy jeszcze w wykazie :-)
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20943&sortuj=6
      • Gość: etrusek Turcja -Hotele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:58
        dzieki. starzy bywalcy hotelu moga dopisywac opinie na
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=43658302
    • Gość: guziolek@op.pl Re: Aydinbey gold dreams - własnie wróciłam - sup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 14:52
      Cześć
      Możesz coś więcej o tym hotelu? Wylatujemy 21 czerwca i spędzimy w nim 7 dni.
      Jak z wycieczkami z tamtego miejsca? Interesuje mnie rafting i nurkowanie.
      Czy w hotelu jest jakieś biuro które może coś takiego zorganizować ?
      pozdrawiam
      jarek
      • Gość: Megg Re: Aydinbey gold dreams - własnie wróciłam - sup IP: *.jmdi.pl 15.06.06, 16:02
        wycieczki fakultatywne proponuje wziąc z Alanii, z każdegokolwik biura
        tustystycznego. Może byc pacho tours, chyba 2 siedziby na Ataturk Blvd, głównym
        deptaku Alanii. Nie ma sensu kupowac wycieczek u rezydentów, ale to juz chyba
        wiesz. Na raftingu byłam 3 lata temu, chyba bardziej jest przereklamowany, bo
        jk dla dzieciaków, to ok, ale dla mnie bez wielkich uniesień. zreszta jadąc na
        tydzien byloby mi szkoda marnowac jeden dzień przy takiej super pogodzie. ja
        mam poparzona skóre od opalania, a nie byłam najwytrwalsza...
        A sam hotel - w pełni 5 *, sprzatanie pokoju codziennie, same pokoje bardzo
        ładnie urządzone (mam porównanie do innych hoteli w Turcji i ten zdecydowanie
        jeden z najlepszych), jedzenia wbród, duzy wybór, nie było monotonii. Kelnerzy
        sie uwijają. jedyne co mnie zraziło to fala Ruskich i ruskich panienek
        lansującycyh sie na potęge, ale to już wyczujesz sam. teraz zaczął sie już
        zupełnie sezon, bo ludzi mnóstwo. 3 baseny plus zjeżalnie, pełny program
        animacyjny i amfiteatr, w którym wieczorem sa wystepy, show itd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka