Gość: Megg IP: *.jmdi.pl 14.06.06, 21:32 polecam wszystkim, jest to suepr hotel 5* w okolicy Alanyi. Jesli macie pytania, piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Aydinbey gold dreams - własnie wróciłam - sup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:41 z jakiego biura korzystałeś i ile ta przyjemność kosztowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megg Re: Aydinbey gold dreams - własnie wróciłam - sup IP: *.jmdi.pl 15.06.06, 08:41 Pegas - 1500 zł/os. Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Re: Aydinbey gold dreams - własnie wróciłam - sup 15.06.06, 13:30 Jesli zachciałabyś pomóc przyszłym gościom hotelu i napisac cos więcej niż jedynie "SUPER" to prosze o twoja opinie na forum hotelowym. Tego hotelu nie mamy jeszcze w wykazie :-) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20943&sortuj=6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etrusek Turcja -Hotele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:58 dzieki. starzy bywalcy hotelu moga dopisywac opinie na forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=43658302 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guziolek@op.pl Re: Aydinbey gold dreams - własnie wróciłam - sup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 14:52 Cześć Możesz coś więcej o tym hotelu? Wylatujemy 21 czerwca i spędzimy w nim 7 dni. Jak z wycieczkami z tamtego miejsca? Interesuje mnie rafting i nurkowanie. Czy w hotelu jest jakieś biuro które może coś takiego zorganizować ? pozdrawiam jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megg Re: Aydinbey gold dreams - własnie wróciłam - sup IP: *.jmdi.pl 15.06.06, 16:02 wycieczki fakultatywne proponuje wziąc z Alanii, z każdegokolwik biura tustystycznego. Może byc pacho tours, chyba 2 siedziby na Ataturk Blvd, głównym deptaku Alanii. Nie ma sensu kupowac wycieczek u rezydentów, ale to juz chyba wiesz. Na raftingu byłam 3 lata temu, chyba bardziej jest przereklamowany, bo jk dla dzieciaków, to ok, ale dla mnie bez wielkich uniesień. zreszta jadąc na tydzien byloby mi szkoda marnowac jeden dzień przy takiej super pogodzie. ja mam poparzona skóre od opalania, a nie byłam najwytrwalsza... A sam hotel - w pełni 5 *, sprzatanie pokoju codziennie, same pokoje bardzo ładnie urządzone (mam porównanie do innych hoteli w Turcji i ten zdecydowanie jeden z najlepszych), jedzenia wbród, duzy wybór, nie było monotonii. Kelnerzy sie uwijają. jedyne co mnie zraziło to fala Ruskich i ruskich panienek lansującycyh sie na potęge, ale to już wyczujesz sam. teraz zaczął sie już zupełnie sezon, bo ludzi mnóstwo. 3 baseny plus zjeżalnie, pełny program animacyjny i amfiteatr, w którym wieczorem sa wystepy, show itd. Odpowiedz Link Zgłoś