Gość: valdi310 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:20 Witam! Czy był ktoś w tym hotelu? Prosiłbym bardzo o opinie i faktyczne położenie tego hotelu. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agrafka1979 Re: Hotel Lighthouse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 14:29 a kiedy jedziesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valdi310 Re: Hotel Lighthouse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 19:29 Od 31 lipca do 14 sierpnia. Też może wybierasz się do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrafka1979 Re: Hotel Lighthouse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 09:36 ja jadę trochę później, tzn. 05.08.06-20.08.06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anakin Re: Hotel Lighthouse IP: 81.210.102.* 06.07.06, 08:18 Sam szukam informacji na temat tego hotelu i jak na razie nikt nie opisuje nic na jego temat. Już powinni pierwsi turyści wrócić z pobytu w tym hotelu, ale nie wiem czy nie chce im się napisać na jego temat czy nie zaglądają na forum. Jak dla mnie sprawa niecierpiąca zwłoki, za 2 msce jadę do tego hotelu...zagadkowego na dodatek ;-) Pozdrawia Anakin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valdi310 Re: Hotel Lighthouse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:25 Taką odpowiedź otrzymałem na innym forum: cyt."Witam Tak się składa że dwa lata temu byłem w tym hoteliku z jet touristic. Jest to mały kameralny hotel oddzielony ulicą o małej plaży. ulica nie jest ruchliwa więc problemu z hukiem nie ma. Hotel jest czysty , zadbany obsługa całkiem fajna. Nikt nie sprawdzał co kto wnosił do hotelu, mało to kogo obchodziło. Jedzenie całkiem smaczne. Na plaży leżaki i parasolki są bezpłatne. obok jest ciąg knajpek gdzie pewnie za leżaki trzeba płacić ale jak się coś zamówi to problemu nie ma. miło wieczorem posiedzieć sobie na plaży i popatrzeć na rozświetlone Marmaris. minusem dla kogoś może być bardzo mała i kamienista plaża. hotel położony jest ok 3 km od marmaris - busy jeżdżą co 30 minut. Jest jedna teraz dla mnie ważna rzecz a nikt mi nie umiał powiedzieć tego w biurze: marmaris jest po srodku , hotel jest na wschód a icmeler (mała miejscowosć) ok. 6km na zachód od marmaris. icmeler to miasteczko - dzielnica ? marmris gdzie jest ładna plaża, dużo knajp i tą okolice bym teraz wybrał. Piotrek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Hotel Lighthouse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:44 Hotel jest rzeczywiscie malutki,ale bardzo sympatyczny.Obsługa bardzo pomocna i serdeczna. Plaża po drugiej stronie ulicy,leżaki platne.Nie wolno miec własnych napojow,trzeba kupowac u goscia z baru. Polecam ten hotelik . Odpowiedz Link Zgłoś
mentafolia Re: Hotel Lighthouse 13.07.06, 09:39 Mieszkałam w Lighthouse dwa lata temu,dobry wybór,potwierdzam opinie z powyższych postow. Gdybyś mial jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valdi310 Re: Hotel Lighthouse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 17:57 Witam, mam jeszcze kilka pytań, bo już za tydzień tam wylatuję. Czy blisko hotelu są jakieś knajpki, dyskoteki itp.? Jaką dyskotekę, klub byś poleciła? Czy warto iść do parku wodnego, który się tam znajduje? Gdzie najlepeij skorzystać z łaźni tureckiej? Ile kosztuje przejazd z centrum do tego hotelu i czy w środku nocy też można dojechać? Ewentualnie czy jest bezpiecznie iść pieszo? Jakie napiwki daje się standardowo w hotelu za posprzątanie pokoju, w restauracjach, taxi itd.? Jak wygląda w praktyce wersja All In. w tym hotelu, tzn. co oferują do jedzenia, a w szczególności do picia (bezalkoholowe i alkoholowe - jakie?). Pamiętasz może ile kosztują sporty wodne na plaży, np. skutery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Hotel Lighthouse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 21:21 Bardzo to chyba nie pomogę,ale po kolei: - jest kilka knajpek obok hotelu,ale wieczorem raczej swiecą pustkami - na dyskotekach się nie udzielałam,ale w Marmaris masz tego ile dusza zapragnie.Jadąc busem z hotelu mozna wysiąść przy porcie i iść promenadą,z pewnością gdzieś Ci sie spodoba - w parku wodnym nie bylam,widziałam go tylko z zewnątrz,mieści się przy wjeździe do Icmeler - ostatni bus z Marmaris w stronę Lighthausa odjeżdża cos okolo 1 w nocy,koszt taksówki to jakies 8 euro,raczej nie pamietam - pieszo mozna jak najbardziej,jest bezpiecznie,nie bój nic - za sprzątanie pokoju nie musisz dawac napiwków,ale oczywiście są mile widziane.Moi znajomi,którzy zostawili kiedys napiwek dla pokojówki po powrocie zastali pokój usłany kwiatami. - nie mielismy AI,więc tez nie pomogę,ale jedzenie podają bardzo przyzwoite. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś