Gość: iza! IP: *.centertel.pl 28.06.06, 19:26 Czy ktoś byl w tym hotelu???jakie wrażenia, plaza, jedzenie i tp :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomi Re: Hotel Gural???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:47 nie byłem ale bede i bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Gural 07.07.06, 16:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=20580382 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MCJ Re: Hotel Gural???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:41 Hotel Gural rewelacja. Byłem od 5-12 lipca 2006 roku. Pokoje sprzątane codziennie, włącznie z wymianą ręczników a dodam, iż nie zostawiałem sprzątaczce żadnej kasy. Basen bardzo zadbany. Klimatyzacja bardzo dobra w każdym pokoju. Jedzenie zjadliwe choć monotonne, ale idzie sie najeść. Jeśli chodzi o kase to najlepiej brać Euro. Dolary biorą ale mniej chętniej. Również lecieliśmy z ORBISem. Choć powrót był straszny z awarią samolotu. Nie zapomnijcie o klapkach na plaży nie idzie ujść taki piasek gorący. Bardzo ładne widoki z zamku na obie strony Alanii. Do portu wcale nie tak daleko Dolmusze kawałem przejazd za 50 eurocentów bądź 1 lira. Plaża kleopatry czyściutka, basen super. W porównaniu do innych hoteli bez probvlemu można się w nim kąpać w nocy. Obsługa bardzo miła. POlecam kebaba w hotelu obok za 4 liry bądź 2,5 euro można zjessć rewelacyjnego kebaba w hotelu BALIK. do plazy blisko. Ja jestem bardzo zadowolony. A co do drink baru na dachu kelnerzy sie upieraja, że jest on czynny tylko ludzie nie przychodzą, jednak po zbadaniu terenu okazuje się, iz służy on jako suszarnia do eczików i pościeli. Piwo w barze przy basenie 3 liry czyli jakies 1,5 euro. Serdecznie polecam ten hotel. Jestem strasznie zadowolony. A przy okazji szukam dziewczyny, która była w tym hotelu w terminie 5-12 lipca 2006 w pokoju 401. Jak co prosze o maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camilla Re: Hotel Gural???? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.07.06, 21:18 Pytanie Do Mcj Wybieram się w sierpniu do hotelu Gural z Orbisem. Mam prośbę żebyś podał mi jakieś bliższe informacje na temat Hotelu: czy można wnosić napoje do pokoju?, czy poza tobą byli jacyś Polacy, ile kosztują leżaki na plaży? Jakieś Porady? camilla_25@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MCJ Re: Hotel Gural???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 00:51 Do Hotelu nie woilno wnosić napojów (teoretycznie) my wnosiliśmy w plecaku. polaków w hotlu było około 30tu. Wejdź na inne forum forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=444566&t=444566&dest=&id_oferty= tam jest troszke moich opisów o hotelu Odpowiedz Link Zgłoś