Gość: podrózniczka IP: *.icpnet.pl 21.07.06, 12:10 właśnie wróciłam z Turcji-nie polecam,zgadzam sie w zupełności z nickiem Kagan dodam tylko ze okropne traktowanie zwierząt nie świadczy o człowieczństwie Turków. Dodam coś potem ,muszę ochłonąć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aśka Re: Turcja-NIGDY więcej IP: 81.213.175.* 21.07.06, 13:27 Zanim zaczniesz opisywać swoje niewątpliwie mrążące krew w żyłach przygody wspomnij ile wydałaś na swój wyjazd i kto go organizował. Smutna prawda jest taka, że jest dalej wielu naiwnych, którzy wierzą że za niewielkie pieniądze spędzą wspaniały urlop w dobrych warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:45 Popieram cię w zupełności aśka. Kto ma mało kasy niech siedzi w domu i uzbiera na porządny wyjazd z dobrym biurem. Na pewno nie bedzie narzekał po powrocie. Przetrenowałem to juz kilkakrotnie i nigdy sie nie zawiodłem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaiksy Re: Turcja-NIGDY więcej 21.07.06, 14:19 Ja też się z wami zgadzam aśko i marcinie. I jestem zakochana w Turcji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.mofnet.gov.pl 21.07.06, 14:32 No jedna rzecz ludzie, a druga np. klimat, morze, krajobrazy. Czy gdyby Azją Mniejsza wladali dalej Rzymianie czy Grecy, to mozna byloby pojechac, a jak wladaja Turcy, to juz nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Turcja-NIGDY więcej IP: 81.215.89.* 21.07.06, 16:04 gdyby azja mniejsza dalej wladali rzymianie lub grecy, to polacy przyjezdzaliby tu glownie do obozow pracy na czarno, a tak maja okazje zaprezentowac sie swiatu jak cywilizowany turysta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 19.08.06, 05:53 MILOSC JEST SLEPA I BEZROZUMNA! ewaiksy napisała: Ja też się z wami zgadzam aśko i marcinie. I jestem zakochana w Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 25.08.06, 07:11 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podrózniczka Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.icpnet.pl 21.07.06, 17:53 Wydałam więcej niż wyniosłaby mnie zakupiona wycieczka w biurze podrózy do jednych z kombinatów turystycznych w Turcji.Więcej zobaczyłam.Nie poznasz kraju zaszywając sie w kombinacie ,korzystając z wycieczek fakultatywnych.Globtroterzy wiedzą o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.sti.net.pl 20.08.06, 23:30 swieta racja!kazdy kraj najlepiej poznac zjezdzajac z utartych szlakow!a ci co siedza w 5*hotelach nie wychylajac z nich nosa mysla ze zwiedzaja kupe swiata dla mnie to jest smieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.06, 22:44 MaszRacje w 100%!!! Jesli ktoś chce jechac na urlop za 800 zł i niec luksusy to jest naiwny bardzo!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.c31.msk.pl 22.07.06, 15:54 Może podróżniczka to inne wcielenie Kagana.Dobrze jest poczytać o kraju do którego się jedzie a nie jęczeć potem.A ja jestem zakochana w Turcji i zgadzam się z przedmówcami,że w Turcji czuję się jak mile widziany turysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pionka Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.chello.pl 23.07.06, 22:20 Dołącza się do Was kochani następna zakochana w Turcji a zwłaszcza w ludziach. Możemy się od nich uczyć uprzejmości, handlu,traktowania turystów obojętnie skąd przyjechali, możemy się od nich uczyć radości,z jaką pracują i pasji z jaką wykonują swoją pracę obojętnie czy to praca na staku turystycznym,gdzie po zejściu na ląd dziękują każdemu z osobna za wspólnie spędzony czas,czy to w ogródku piwnym,gdzie kelnerzy odstawiają show dla turystów ucząc ich np. tańca cza-cza. czy w hotelach,w których pracują. Na pewno nie zarabiają kroci a traktują nas turystów z wielkim szacunkiem i zawsze są uśmiechnięci. Uczmy się od nich! Czy wiecie,że byłam tam w maju i jadę znowu w sierpniu? Właśnie po tę dobrą energię i radość życia!To sztuka być uśmiechniętym a nie zrzędą jak wielu Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
psotek7 Re: Turcja-NIGDY więcej 31.07.06, 13:20 Ja tez kocham Turcje...i dziwi mnie jakie ludzie maja zdanie o Turkach-nawet ich nie znajac...W kazdej narodowosci sa ludzei zli i dobrzy. W Polsce tez sa mezczyzni co bija kobiety, chca nimi wladac...a widze ze Polacy wlasnie maja takie zdanie o Turkach-i to jest smutne:( ...Turcy sa mili, przyjazni...i pozytywnie nastawieni do zycia. Wszystkim polecam Turcje...a co do Podrozniczki...to powiem,ze w Polsce tez sa rejony, gdzie nikt nie chcialby sie znalezc!!!!bieda, smrod, przemoc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 25.08.06, 07:13 Sek w tym, ze ja wiele o turcji czytalem zanim tam pojechalem, i ze zwiedzalem turcje samodzielnie, a nie pod opieka tamtejszej bezpieki... I polecam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=47445179 uwaga na pobicia w hotelu Santana Autor: Gość: Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl Data: 25.08.06, 00:52 -------------------------------------------------------------------------------- Witam serdecznie!! Chciałbym Państwa przestrzec przed wakacjami w hotelu SANTANA, szczególnie w opcji All...****.., które jest wielkim kłamstwem!! Jedzienie w hotelu jest wręcz na mierę może ledwo 1,5 gwiazdki! Coprawda basen i położenie blisko moża było wielkim atutem ale zato daleko od centrum Alanyi. Standard hotelu SANTANA bardzo odbiega swoją klasą od tego czym oferują biura podrózy w swoich katalogach. Niestety wykupiliśmy ofertę ALL**** i mieliśmy nadzieję, że spędzmy spokojne wakacje---NIESTETY!! Po przyjeżdzie zastaliśmy pokój w żenujązym stanie!! Pościel była niezmieniona i bardzo nieładnie pachniała. Do tego po otwarciu lodówki zastaliśmy pleśń i w polskim znaczeniu "smród"!! (zdjęcia mogę przesłać na meila)! Więc na wstępie przy opcji ALL**** w tym wspaniałym hoteul wydaliśmy 25E za zmiane pokoju (a Nasi znajomi 40!!) co jest absurdem!!! Chciałbym Panstwa w niniejszym momecie uświadomić iż ów Hotel jest przeznaczony tylko dla Polaczków i obsługiwany tylko przerz Turasów, nie znających polskiego i angielskiego!! Gdzie, przy wykupie wymażonych wakaci bylismy pionformowani iż obsługa jest polskojęzyczna w hotelu. Kolejna jakże małą ale bardzo znaczącą rzeczą w opcji,którą wykupiliśmu jest fakt, iż ręcznikiów nie było a za leżaki na basenie i plaży były dodatkowo płatnie!! Dobrze, że mieliśmy swoje reczniki bo inaczej byłoby bardzo niemiło!! Najmniej miłym incydentem, który miał okazje nas spotkać był fakt, iż zostaliśmy POBICI PRZEZ OBSŁUGĘ HOTELU SANTANA! Incydent mial miejsce w momęcie, kiedy chcieliśmy w drodze powrotnej z basenu do pokoju napić się wody mineralnej w resaturacji hotelowej (co mieliśmy wykupione), po czy spotkalismy sie z odmową ze strony szefa kelnerów, który wszczoł bujke nawołując swoich kolegów (kiebskich kelnerów). Zostałem pobity wraz ze swoimi znajomymi(pozdrawiamy:-)) , zostaliśmy obici kijamy, przez które doznałem 3 ran ciętych! Na Nasze szczęscie, dzięki poznanym "Wspaniałym ludzikom", których tam poznaliśmy (Romka i Mirek, Ilona i Roman) udało Nam się spędzić wspaniałe wakacjie i niezapomniane chwile, chcemy serdecznie podziekować tym Osoba,gdzie tylko dzieki nim spedzilismy niezapomniane chile, a nie dzięki (jak nas zapewniani przez JET TURISCIC). Dla tego Moje UWAGI sa do Państwa, nie wykupujcie opcji ALL.. w hotelu SANTANSA (ani wogóle w zadnym) hotelu bo bedziecie żałowąć swioch wakacji i niech Wam sie nie wydaje ze zadna to opcje LAST MINUTE bo to moze by Wasze naprawde LAST MINUTE! Po Wlasnych doswiadczeniach proponuje aby Panstwo nie wykupowali wycieczki z pelnym wyzywieniem,gdyz za ok.15E za 2 osobz z winem i piwem mozna sprobowac regionalnzch potraw tureckich, ktre dostarczyly Nam niezapomnianych chwil i wspalycha uniesien wakacyjnych. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa A ja byłam i było super !!!!!!!!!!!! 31.07.06, 14:05 Hotel 4*, Alanya, wycieczki fakultatywne.... żyć nie umierać... Nie mam żadnych ale!!!!!!! Gorąco polecam Turcję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaela Re: A ja byłam i było super !!!!!!!!!!!! IP: *.stk.net.pl 31.07.06, 14:50 A ja pojechałąm za 1640zł za 2tyg, z wyżywieniem z bp Triadai było fantastycznie. uroczy hotel, nad samym morzem w centrum Marmaris! Zakochałąm sie w tym kraju i ludziach- dokłądnie są tacy jak opisywała poprzedniczka! I włąsnie ten "turystyczny kombinat" jak go nazwała podróżniczka był rpzecudna miejscowością pełną życia! Za rok jadę do Turcji!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
psotek7 Re: A ja byłam i było super !!!!!!!!!!!! 01.08.06, 15:47 Ja bylam za 1370, 2 tyg z firma TUI-GORACO POLECAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: A ja byłam i było super !!!!!!!!!!!! IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 25.08.06, 07:14 uwaga na pobicia w hotelu Santana forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=47445179 Autor: Gość: Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl Data: 25.08.06, 00:52 Witam serdecznie!! Chciałbym Państwa przestrzec przed wakacjami w hotelu SANTANA, szczególnie w opcji All...****.., które jest wielkim kłamstwem!! Jedzienie w hotelu jest wręcz na mierę może ledwo 1,5 gwiazdki! Coprawda basen i położenie blisko moża było wielkim atutem ale zato daleko od centrum Alanyi. Standard hotelu SANTANA bardzo odbiega swoją klasą od tego czym oferują biura podrózy w swoich katalogach. Niestety wykupiliśmy ofertę ALL**** i mieliśmy nadzieję, że spędzmy spokojne wakacje---NIESTETY!! Po przyjeżdzie zastaliśmy pokój w żenujązym stanie!! Pościel była niezmieniona i bardzo nieładnie pachniała. Do tego po otwarciu lodówki zastaliśmy pleśń i w polskim znaczeniu "smród"!! (zdjęcia mogę przesłać na meila)! Więc na wstępie przy opcji ALL**** w tym wspaniałym hoteul wydaliśmy 25E za zmiane pokoju (a Nasi znajomi 40!!) co jest absurdem!!! Chciałbym Panstwa w niniejszym momecie uświadomić iż ów Hotel jest przeznaczony tylko dla Polaczków i obsługiwany tylko przerz Turasów, nie znających polskiego i angielskiego!! Gdzie, przy wykupie wymażonych wakaci bylismy pionformowani iż obsługa jest polskojęzyczna w hotelu. Kolejna jakże małą ale bardzo znaczącą rzeczą w opcji,którą wykupiliśmu jest fakt, iż ręcznikiów nie było a za leżaki na basenie i plaży były dodatkowo płatnie!! Dobrze, że mieliśmy swoje reczniki bo inaczej byłoby bardzo niemiło!! Najmniej miłym incydentem, który miał okazje nas spotkać był fakt, iż zostaliśmy POBICI PRZEZ OBSŁUGĘ HOTELU SANTANA! Incydent mial miejsce w momęcie, kiedy chcieliśmy w drodze powrotnej z basenu do pokoju napić się wody mineralnej w resaturacji hotelowej (co mieliśmy wykupione), po czy spotkalismy sie z odmową ze strony szefa kelnerów, który wszczoł bujke nawołując swoich kolegów (kiebskich kelnerów). Zostałem pobity wraz ze swoimi znajomymi(pozdrawiamy:-)) , zostaliśmy obici kijamy, przez które doznałem 3 ran ciętych! Na Nasze szczęscie, dzięki poznanym "Wspaniałym ludzikom", których tam poznaliśmy (Romka i Mirek, Ilona i Roman) udało Nam się spędzić wspaniałe wakacjie i niezapomniane chwile, chcemy serdecznie podziekować tym Osoba,gdzie tylko dzieki nim spedzilismy niezapomniane chile, a nie dzięki (jak nas zapewniani przez JET TURISCIC). Dla tego Moje UWAGI sa do Państwa, nie wykupujcie opcji ALL.. w hotelu SANTANSA (ani wogóle w zadnym) hotelu bo bedziecie żałowąć swioch wakacji i niech Wam sie nie wydaje ze zadna to opcje LAST MINUTE bo to moze by Wasze naprawde LAST MINUTE! Po Wlasnych doswiadczeniach proponuje aby Panstwo nie wykupowali wycieczki z pelnym wyzywieniem,gdyz za ok.15E za 2 osobz z winem i piwem mozna sprobowac regionalnzch potraw tureckich, ktre dostarczyly Nam niezapomnianych chwil i wspalycha uniesien wakacyjnych. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi Re: A ja byłam i było super !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:07 gdzie dokladnie bylas? ile wydalas dodatkowo majac tylko wyzywnienie hb? szukam ciekawej i niedrogiej oferty na wrzesien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: A ja byłam i było super !!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.06, 20:57 Ja też jestem zakochana w tym kraju!!Jeszcze tam wrócę nie raz:)Pamiętajcie ludzie że oni mają inną kulturę i należy ich tolerować a nie potępiać!!!To bardzo sympatyczni i pogodni ludzie są bezinteresowni nie są mili dla pieniędzy tylko dlatego że tacy są!!!Nie lubią niemców , rusków i wcale tego nie ukrywają choć ci mają więcej pieniędzy niż my!!!Po tureckich wakacjach zostały mi tylko miłe wspomnienia !!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: A ja byłam i było super !!!!!!!!!!!! IP: *.cache.iB1.rudanet.com / *.rudanet.pl 04.08.06, 00:00 a ja byłam 2 tygodnie (za 1200 /os za 12 noclegów z GHV!!) w Turcji w turystycznym kombinacie i było ok. Wracam za rok. Już nie mogę się doczekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabell nigdy wiecej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 00:16 ja dopiero jade i niesucham ludzi bo jada za pare groszy achca niewjadomo co ja za 2tyg.3800od osoby to niemaly pieniadz Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: A ja byłam i było super !!!!!!!!!!!! 05.09.06, 12:40 sorki że dopiero teraz odpisuję.. ja byłam w hotelu Club Sidar i było rewelacyjnie (Alanya). Jedzenie pyszne, pokoje super, duże i błysk... Polecam ten hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.swn.vectranet.pl 15.08.06, 17:31 Najlepszy kraj na wakacje bez problemów,jadę tam czwarty raz.Nie jest to na szczęscie strefa Euro - ludzie korzystajcie z tego póki jeszcze czas zanim będą ceny jak w Wenecji gdzie szklanka soku kosztuje tyle ile display wody w Polsce.Mało jest na świecie tak sympatycznych ludzi Turcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siumpek Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:51 kiedy byłeś w Turcji . Bo ceny ho ho ho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siumpek Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:56 ta jest wielu super ludzi ja spotkałem 2 na 40 w hotelu . Ale na pewno jak sie widzi jak się pluje a [potem śmieje że ktoś zjadł to danie to napeno zmienisz danie . Ale uważam nadal ze każdy kraj ma miłych i wrednych ludzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Turcja-NIGDY więcej IP: 81.215.95.* 15.08.06, 22:50 Czyli nie ogladales jednego z odcinkow Rozmow w toku Ewy Drzyzgi, w ktorym nasi kucharze wyznali, ze plucie do jedzenia upierdliwym klientom to maly pikus ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.06, 22:42 EEEEEEJ!!! Ja bylem juz w turcji dwa razy i napewno tam wróce!!!! Ale zawsze bylem w 5* hotelach i bylem super zadowolony. Jest tam lepiej niz w Egipcie czy Tunezji!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.lekkerland.pl 17.08.06, 11:18 zgadzam się, jest tam naprawdę cudownie.....nie wspominając o ludziach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 931 Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.media / 195.136.30.* 19.08.06, 08:37 byłem w Turcji 2 razy i było wspaniale napewno pojade trzeci . a najważniejsza prawda jest taka , że polak zawsze i wszędzie będzie narzekał . proponuje uzbierac trochę kasy i wyjechać z dobrym biurem to wtedy napewno będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Warszawa Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.06, 11:45 W Turcji byłam z całą swoją rodzinką. Wyjazd z ITAKĄ był rewelacyjny. Mieszkaliśmy w 5* hotelu w opcji All. Hotel to ALBA RESORT 6km od Side. Prawda, że nie był to tani wypoczynek ponieważ za 2 osoby dorosłe i 2 dzieci (10 lat i 2 latka)zapłaciliśmy 12tys., ale nie żałuję i z przyjemnością w miarę możliwosci powtórzę ten wypad raz jeszcze w przyszłym roku. Turcja to piękny kraj i przez 2 tydonie nie zobaczyłam wszystkiego, a bardzo bym chciala, więc może następnym razem :-)))) Bylam w różnych miejscach i nie za małe pieniądze (Kreta, Gran Canaria, Teneryfa) i nigdzie nie było takiego jedzonka i atrakcji jak w hotelu Alba Resort. Oczywiście w każdym z tych miejsc było wyjatkowo, ale najbardziej zadowolona jestem z tegorocznego wyjazdu. Turcy przemili, kiedy wioząc wózkiem swojego 2-letniego brzdąca napotykałam na jakieś przeszkody natychmiast w pobliżu był ktoś kto słuzył pomocą z uśmiechem na twarzy i bez żadnej natarczywosci. To jeden z przykładów ale było ich więcej. Pozdrawiam wszystkich zachwyconych tym krajem i do zobaczenia na wycieczkach fakultatywnych w przysłym roku :-)))!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annasierpien Uwaga, kryptoreklama! 20.08.06, 14:52 Kurczę, jakoś mi to pachnie kryptoreklamówka Itaki. Mylę się Kasiu Warszawo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwexx Re: Uwaga, kryptoreklama! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.06, 15:22 Absolutnie zgadzam się z Kasią z Warszawy.Tak samo dobrze wspominam tegoroczne wczasy z biura podrózy ITAKA W przyszłym roku też uderzam do Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYBA Re: Uwaga, kryptoreklama! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.08.06, 00:54 Ja też byłam z Itaką i bardzo mi się podobało, Turcja jest super!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Warszawa Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.08.06, 11:37 Zada kryptoreklama Itaki. Byłam z nimi pierwszy raz i poprostu wyraziłam opinię. Właściwie nie reklamowałam Itaki tylko hotel w którym byłam, bo rzeczywiscie jest godny polecenia i wart swoich 5*. Zresztą nie będę sie tłumaczyc z tego, że było super i powtórzę to raz jeszcze. Pozdrawiam wielbicieli Turcji :-))) A hotelik sami oceńcie. www.albaresorthotel.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:16 Ja nie rozumiem jednej żeczy. Czemu jeśli ktoś opisze swoją udaną podróż do wspaniałej Turcji odrazu musi byc przez kogos atakowany że to REKLAMA. Ludzie to wolny kraj i można pisać co komu sie podoba i tyly. Ja byłam z biurem GTI i byłam rewelacyjnie zadowolona. Opisałam to jakiś czas temu na tej stronie i co sie stało??? odrazu atak że to reklam Biura GTI. A tak nie jest PHI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:18 AAAAAAAAAAAAAAAAAA I tak GTI jest dla mnie super buirem i piszcie sobie co uważacie. Ale jak ktoś wraca zadowolony z wyjazdu i z obslug dobrego biura to chyba normalne że jak bedzie miał taką możliwość to pojedzie ze sprawdzonym biórem. Pozdrawiam wszyskich którzy pokochali TURCJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.elb.vectranet.pl 24.08.06, 18:22 i jakoś nie widzę aby podróżniczka coś sensownego napisała jakieś argumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podróźniczka Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.icpnet.pl 07.09.06, 10:43 napisałam,moja wypowiedź została usunięta,cenzura panuje na tym forum..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYBA Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.08.06, 18:30 Wróciłam z Turcji wczoraj i było jednym słowem-zajebiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podrózniczka Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.icpnet.pl 25.08.06, 18:32 a bywasz w świecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYBA Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.08.06, 00:49 A wyobraź sobie, że trochę bywam. Naprawdę trafiłam super i niedługo tam wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabell Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:27 i wrucilam bylo super side hotel side mare famili 5*polecam ludze bzdety pisza na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podróźniczka Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.icpnet.pl 07.09.06, 10:46 na tym forum chodzi o reklame wycieczek do Turcji,nie trudno zauwazyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.netia.com.pl 07.09.06, 11:02 łomatko, kolejna teoria spiskowa. a na forach dla wspinaczy chodzi o reklamę ścianek wspinaczkowych?... dziwny sposób myślenia. jak się ludziom podoba i jeśli coś lubią, to normalne, że chwalą. jeśli nie lubią, to krytykują. problem polega na tym, że niektórzy mylą rzeczową krytykę z wywalaniem osobistych urazów. Odpowiedz Link Zgłoś