Dodaj do ulubionych

Turcja-NIGDY więcej

IP: *.icpnet.pl 21.07.06, 12:10
właśnie wróciłam z Turcji-nie polecam,zgadzam sie w zupełności z nickiem
Kagan
dodam tylko ze okropne traktowanie zwierząt nie świadczy o człowieczństwie
Turków.
Dodam coś potem ,muszę ochłonąć.
Obserwuj wątek
    • Gość: aśka Re: Turcja-NIGDY więcej IP: 81.213.175.* 21.07.06, 13:27
      Zanim zaczniesz opisywać swoje niewątpliwie mrążące krew w żyłach przygody
      wspomnij ile wydałaś na swój wyjazd i kto go organizował. Smutna prawda jest
      taka, że jest dalej wielu naiwnych, którzy wierzą że za niewielkie pieniądze
      spędzą wspaniały urlop w dobrych warunkach.
      • Gość: marcin Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:45
        Popieram cię w zupełności aśka. Kto ma mało kasy niech siedzi w domu i uzbiera
        na porządny wyjazd z dobrym biurem. Na pewno nie bedzie narzekał po powrocie.
        Przetrenowałem to juz kilkakrotnie i nigdy sie nie zawiodłem.
        • ewaiksy Re: Turcja-NIGDY więcej 21.07.06, 14:19
          Ja też się z wami zgadzam aśko i marcinie. I jestem zakochana w Turcji.
          Pozdrawiam.
          • Gość: władek Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.mofnet.gov.pl 21.07.06, 14:32
            No jedna rzecz ludzie, a druga np. klimat, morze, krajobrazy. Czy gdyby Azją
            Mniejsza wladali dalej Rzymianie czy Grecy, to mozna byloby pojechac, a jak
            wladaja Turcy, to juz nie ?
            • Gość: abc Re: Turcja-NIGDY więcej IP: 81.215.89.* 21.07.06, 16:04
              gdyby azja mniejsza dalej wladali rzymianie lub grecy, to polacy przyjezdzaliby
              tu glownie do obozow pracy na czarno, a tak maja okazje zaprezentowac sie
              swiatu jak cywilizowany turysta ;-)
          • Gość: Kagan Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 19.08.06, 05:53
            MILOSC JEST SLEPA I BEZROZUMNA!
            ewaiksy napisała: Ja też się z wami zgadzam aśko i marcinie. I jestem zakochana
            w Turcji.
            • Gość: Kagan Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 25.08.06, 07:11
              ;)
      • Gość: podrózniczka Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.icpnet.pl 21.07.06, 17:53
        Wydałam więcej niż wyniosłaby mnie zakupiona wycieczka w biurze podrózy do
        jednych z kombinatów turystycznych w Turcji.Więcej zobaczyłam.Nie poznasz kraju
        zaszywając sie w kombinacie ,korzystając z wycieczek
        fakultatywnych.Globtroterzy wiedzą o co chodzi.
        • Gość: greg Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.sti.net.pl 20.08.06, 23:30
          swieta racja!kazdy kraj najlepiej poznac zjezdzajac z utartych szlakow!a ci co
          siedza w 5*hotelach nie wychylajac z nich nosa mysla ze zwiedzaja kupe swiata
          dla mnie to jest smieszne!
      • Gość: mar Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.06, 22:44
        MaszRacje w 100%!!! Jesli ktoś chce jechac na urlop za 800 zł i niec luksusy to
        jest naiwny bardzo!!!! Pozdrawiam
    • Gość: Aga Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.c31.msk.pl 22.07.06, 15:54
      Może podróżniczka to inne wcielenie Kagana.Dobrze jest poczytać o kraju do
      którego się jedzie a nie jęczeć potem.A ja jestem zakochana w Turcji i zgadzam
      się z przedmówcami,że w Turcji czuję się jak mile widziany turysta.
      • Gość: pionka Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.chello.pl 23.07.06, 22:20
        Dołącza się do Was kochani następna zakochana w Turcji a zwłaszcza w ludziach.
        Możemy się od nich uczyć uprzejmości, handlu,traktowania turystów obojętnie skąd
        przyjechali, możemy się od nich uczyć radości,z jaką pracują i pasji z jaką
        wykonują swoją pracę obojętnie czy to praca na staku turystycznym,gdzie po
        zejściu na ląd dziękują każdemu z osobna za wspólnie spędzony czas,czy to w
        ogródku piwnym,gdzie kelnerzy odstawiają show dla turystów ucząc ich np. tańca
        cza-cza. czy w hotelach,w których pracują. Na pewno nie zarabiają kroci a
        traktują nas turystów z wielkim szacunkiem i zawsze są uśmiechnięci. Uczmy się
        od nich! Czy wiecie,że byłam tam w maju i jadę znowu w sierpniu? Właśnie po tę
        dobrą energię i radość życia!To sztuka być uśmiechniętym a nie zrzędą jak wielu
        Polaków.
        • psotek7 Re: Turcja-NIGDY więcej 31.07.06, 13:20
          Ja tez kocham Turcje...i dziwi mnie jakie ludzie maja zdanie o Turkach-nawet
          ich nie znajac...W kazdej narodowosci sa ludzei zli i dobrzy. W Polsce tez sa
          mezczyzni co bija kobiety, chca nimi wladac...a widze ze Polacy wlasnie maja
          takie zdanie o Turkach-i to jest smutne:(
          ...Turcy sa mili, przyjazni...i pozytywnie nastawieni do zycia. Wszystkim
          polecam Turcje...a co do Podrozniczki...to powiem,ze w Polsce tez sa rejony,
          gdzie nikt nie chcialby sie znalezc!!!!bieda, smrod, przemoc...
      • Gość: Kagan Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 25.08.06, 07:13
        Sek w tym, ze ja wiele o turcji czytalem zanim tam pojechalem, i ze zwiedzalem
        turcje samodzielnie, a nie pod opieka tamtejszej bezpieki...
        I polecam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=47445179
        uwaga na pobicia w hotelu Santana
        Autor: Gość: Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl
        Data: 25.08.06, 00:52
        --------------------------------------------------------------------------------
        Witam serdecznie!!
        Chciałbym Państwa przestrzec przed wakacjami w hotelu SANTANA, szczególnie w
        opcji All...****.., które jest wielkim kłamstwem!! Jedzienie w hotelu jest
        wręcz na mierę może ledwo 1,5 gwiazdki! Coprawda basen i położenie blisko
        moża było wielkim atutem ale zato daleko od centrum Alanyi. Standard hotelu
        SANTANA bardzo odbiega swoją klasą od tego czym oferują biura podrózy w
        swoich katalogach. Niestety wykupiliśmy ofertę ALL**** i mieliśmy nadzieję,
        że spędzmy spokojne wakacje---NIESTETY!! Po przyjeżdzie zastaliśmy pokój w
        żenujązym stanie!! Pościel była niezmieniona i bardzo nieładnie pachniała. Do
        tego po otwarciu lodówki zastaliśmy pleśń i w polskim znaczeniu "smród"!!
        (zdjęcia mogę przesłać na meila)! Więc na wstępie przy opcji ALL**** w tym
        wspaniałym hoteul wydaliśmy 25E za zmiane pokoju (a Nasi znajomi 40!!) co
        jest absurdem!!! Chciałbym Panstwa w niniejszym momecie uświadomić iż ów
        Hotel jest przeznaczony tylko dla Polaczków i obsługiwany tylko przerz
        Turasów, nie znających polskiego i angielskiego!! Gdzie, przy wykupie
        wymażonych wakaci bylismy pionformowani iż obsługa jest polskojęzyczna w
        hotelu. Kolejna jakże małą ale bardzo znaczącą rzeczą w opcji,którą
        wykupiliśmu jest fakt, iż ręcznikiów nie było a za leżaki na basenie i plaży
        były dodatkowo płatnie!! Dobrze, że mieliśmy swoje reczniki bo inaczej byłoby
        bardzo niemiło!! Najmniej miłym incydentem, który miał okazje nas spotkać był
        fakt, iż zostaliśmy POBICI PRZEZ OBSŁUGĘ HOTELU SANTANA! Incydent mial
        miejsce w momęcie, kiedy chcieliśmy w drodze powrotnej z basenu do pokoju
        napić się wody mineralnej w resaturacji hotelowej (co mieliśmy wykupione), po
        czy spotkalismy sie z odmową ze strony szefa kelnerów, który wszczoł bujke
        nawołując swoich kolegów (kiebskich kelnerów). Zostałem pobity wraz ze swoimi
        znajomymi(pozdrawiamy:-)) , zostaliśmy obici kijamy, przez które doznałem 3
        ran ciętych! Na Nasze szczęscie, dzięki poznanym "Wspaniałym ludzikom",
        których tam poznaliśmy (Romka i Mirek, Ilona i Roman) udało Nam się spędzić
        wspaniałe wakacjie i niezapomniane chwile, chcemy serdecznie podziekować tym
        Osoba,gdzie tylko dzieki nim spedzilismy niezapomniane chile, a nie dzięki
        (jak nas zapewniani przez JET TURISCIC). Dla tego Moje UWAGI sa do Państwa,
        nie wykupujcie opcji ALL.. w hotelu SANTANSA (ani wogóle w zadnym) hotelu bo
        bedziecie żałowąć swioch wakacji i niech Wam sie nie wydaje ze zadna to opcje
        LAST MINUTE bo to moze by Wasze naprawde LAST MINUTE! Po Wlasnych
        doswiadczeniach proponuje aby Panstwo nie wykupowali wycieczki z pelnym
        wyzywieniem,gdyz za ok.15E za 2 osobz z winem i piwem mozna sprobowac
        regionalnzch potraw tureckich, ktre dostarczyly Nam niezapomnianych chwil i
        wspalycha uniesien wakacyjnych. pozdrawiam

• amoniaaa A ja byłam i było super !!!!!!!!!!!! 31.07.06, 14:05
      Hotel 4*, Alanya, wycieczki fakultatywne.... żyć nie umierać... Nie mam żadnych
      ale!!!!!!! Gorąco polecam Turcję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: olaela Re: A ja byłam i było super !!!!!!!!!!!! IP: *.stk.net.pl 31.07.06, 14:50
        A ja pojechałąm za 1640zł za 2tyg, z wyżywieniem z bp Triadai było
        fantastycznie. uroczy hotel, nad samym morzem w centrum Marmaris! Zakochałąm
        sie w tym kraju i ludziach- dokłądnie są tacy jak opisywała poprzedniczka! I
        włąsnie ten "turystyczny kombinat" jak go nazwała podróżniczka był rpzecudna
        miejscowością pełną życia!
        Za rok jadę do Turcji!!!!!
        • psotek7 Re: A ja byłam i było super !!!!!!!!!!!! 01.08.06, 15:47
          Ja bylam za 1370, 2 tyg z firma TUI-GORACO POLECAM!!!!!
          • Gość: Kagan Re: A ja byłam i było super !!!!!!!!!!!! IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 25.08.06, 07:14
            uwaga na pobicia w hotelu Santana
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=47445179
            Autor: Gość: Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl
            Data: 25.08.06, 00:52 Witam serdecznie!!
            Chciałbym Państwa przestrzec przed wakacjami w hotelu SANTANA, szczególnie w
            opcji All...****.., które jest wielkim kłamstwem!! Jedzienie w hotelu jest
            wręcz na mierę może ledwo 1,5 gwiazdki! Coprawda basen i położenie blisko
            moża było wielkim atutem ale zato daleko od centrum Alanyi. Standard hotelu
            SANTANA bardzo odbiega swoją klasą od tego czym oferują biura podrózy w
            swoich katalogach. Niestety wykupiliśmy ofertę ALL**** i mieliśmy nadzieję,
            że spędzmy spokojne wakacje---NIESTETY!! Po przyjeżdzie zastaliśmy pokój w
            żenujązym stanie!! Pościel była niezmieniona i bardzo nieładnie pachniała. Do
            tego po otwarciu lodówki zastaliśmy pleśń i w polskim znaczeniu "smród"!!
            (zdjęcia mogę przesłać na meila)! Więc na wstępie przy opcji ALL**** w tym
            wspaniałym hoteul wydaliśmy 25E za zmiane pokoju (a Nasi znajomi 40!!) co
            jest absurdem!!! Chciałbym Panstwa w niniejszym momecie uświadomić iż ów
            Hotel jest przeznaczony tylko dla Polaczków i obsługiwany tylko przerz
            Turasów, nie znających polskiego i angielskiego!! Gdzie, przy wykupie
            wymażonych wakaci bylismy pionformowani iż obsługa jest polskojęzyczna w
            hotelu. Kolejna jakże małą ale bardzo znaczącą rzeczą w opcji,którą
            wykupiliśmu jest fakt, iż ręcznikiów nie było a za leżaki na basenie i plaży
            były dodatkowo płatnie!! Dobrze, że mieliśmy swoje reczniki bo inaczej byłoby
            bardzo niemiło!! Najmniej miłym incydentem, który miał okazje nas spotkać był
            fakt, iż zostaliśmy POBICI PRZEZ OBSŁUGĘ HOTELU SANTANA! Incydent mial
            miejsce w momęcie, kiedy chcieliśmy w drodze powrotnej z basenu do pokoju
            napić się wody mineralnej w resaturacji hotelowej (co mieliśmy wykupione), po
            czy spotkalismy sie z odmową ze strony szefa kelnerów, który wszczoł bujke
            nawołując swoich kolegów (kiebskich kelnerów). Zostałem pobity wraz ze swoimi
            znajomymi(pozdrawiamy:-)) , zostaliśmy obici kijamy, przez które doznałem 3
            ran ciętych! Na Nasze szczęscie, dzięki poznanym "Wspaniałym ludzikom",
            których tam poznaliśmy (Romka i Mirek, Ilona i Roman) udało Nam się spędzić
            wspaniałe wakacjie i niezapomniane chwile, chcemy serdecznie podziekować tym
            Osoba,gdzie tylko dzieki nim spedzilismy niezapomniane chile, a nie dzięki
            (jak nas zapewniani przez JET TURISCIC). Dla tego Moje UWAGI sa do Państwa,
            nie wykupujcie opcji ALL.. w hotelu SANTANSA (ani wogóle w zadnym) hotelu bo
            bedziecie żałowąć swioch wakacji i niech Wam sie nie wydaje ze zadna to opcje
            LAST MINUTE bo to moze by Wasze naprawde LAST MINUTE! Po Wlasnych
            doswiadczeniach proponuje aby Panstwo nie wykupowali wycieczki z pelnym
            wyzywieniem,gdyz za ok.15E za 2 osobz z winem i piwem mozna sprobowac
            regionalnzch potraw tureckich, ktre dostarczyly Nam niezapomnianych chwil i
            wspalycha uniesien wakacyjnych. pozdrawiam

• Gość: igi Re: A ja byłam i było super !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:07
          gdzie dokladnie bylas? ile wydalas dodatkowo majac tylko wyzywnienie hb? szukam
          ciekawej i niedrogiej oferty na wrzesien
          • Gość: Dorota Re: A ja byłam i było super !!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.06, 20:57
            Ja też jestem zakochana w tym kraju!!Jeszcze tam wrócę nie raz:)Pamiętajcie
            ludzie że oni mają inną kulturę i należy ich tolerować a nie potępiać!!!To
            bardzo sympatyczni i pogodni ludzie są bezinteresowni nie są mili dla pieniędzy
            tylko dlatego że tacy są!!!Nie lubią niemców , rusków i wcale tego nie ukrywają
            choć ci mają więcej pieniędzy niż my!!!Po tureckich wakacjach zostały mi tylko
            miłe wspomnienia !!!!!!!1
            • Gość: patrycja Re: A ja byłam i było super !!!!!!!!!!!! IP: *.cache.iB1.rudanet.com / *.rudanet.pl 04.08.06, 00:00
              a ja byłam 2 tygodnie (za 1200 /os za 12 noclegów z GHV!!) w Turcji w
              turystycznym kombinacie i było ok. Wracam za rok. Już nie mogę się doczekać :)
              • Gość: izabell nigdy wiecej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 00:16
                ja dopiero jade i niesucham ludzi bo jada za pare groszy achca niewjadomo co ja
                za 2tyg.3800od osoby to niemaly pieniadz
          • amoniaaa Re: A ja byłam i było super !!!!!!!!!!!! 05.09.06, 12:40
            sorki że dopiero teraz odpisuję.. ja byłam w hotelu Club Sidar i było
            rewelacyjnie (Alanya). Jedzenie pyszne, pokoje super, duże i błysk... Polecam
            ten hotel.
    • Gość: stas Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.swn.vectranet.pl 15.08.06, 17:31
      Najlepszy kraj na wakacje bez problemów,jadę tam czwarty raz.Nie jest to na
      szczęscie strefa Euro - ludzie korzystajcie z tego póki jeszcze czas zanim będą
      ceny jak w Wenecji gdzie szklanka soku kosztuje tyle ile display wody w
      Polsce.Mało jest na świecie tak sympatycznych ludzi Turcy.
      • Gość: siumpek Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:51
        kiedy byłeś w Turcji . Bo ceny ho ho ho
      • Gość: siumpek Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:56
        ta jest wielu super ludzi ja spotkałem 2 na 40 w hotelu . Ale
        na pewno jak sie widzi jak się pluje a [potem śmieje że ktoś
        zjadł to danie to napeno zmienisz danie . Ale uważam nadal ze
        każdy kraj ma miłych i wrednych ludzi .
        • Gość: mm Re: Turcja-NIGDY więcej IP: 81.215.95.* 15.08.06, 22:50
          Czyli nie ogladales jednego z odcinkow Rozmow w toku Ewy Drzyzgi, w ktorym nasi
          kucharze wyznali, ze plucie do jedzenia upierdliwym klientom to maly pikus ;-)
    • Gość: mar Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.06, 22:42
      EEEEEEJ!!! Ja bylem juz w turcji dwa razy i napewno tam wróce!!!! Ale zawsze
      bylem w 5* hotelach i bylem super zadowolony. Jest tam lepiej niz w Egipcie czy
      Tunezji!!!! Pozdrawiam
      • Gość: iwusia Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.lekkerland.pl 17.08.06, 11:18
        zgadzam się, jest tam naprawdę cudownie.....nie wspominając o ludziach
    • Gość: 931 Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.media / 195.136.30.* 19.08.06, 08:37
      byłem w Turcji 2 razy i było wspaniale napewno pojade trzeci .
      a najważniejsza prawda jest taka , że polak zawsze i wszędzie będzie narzekał .
      proponuje uzbierac trochę kasy i wyjechać z dobrym biurem to wtedy napewno
      będzie ok.
    • Gość: Kasia Warszawa Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.06, 11:45
      W Turcji byłam z całą swoją rodzinką. Wyjazd z ITAKĄ był rewelacyjny.
      Mieszkaliśmy w 5* hotelu w opcji All. Hotel to ALBA RESORT 6km od Side. Prawda,
      że nie był to tani wypoczynek ponieważ za 2 osoby dorosłe i 2 dzieci (10 lat i
      2 latka)zapłaciliśmy 12tys., ale nie żałuję i z przyjemnością w miarę
      możliwosci powtórzę ten wypad raz jeszcze w przyszłym roku. Turcja to piękny
      kraj i przez 2 tydonie nie zobaczyłam wszystkiego, a bardzo bym chciala, więc
      może następnym razem :-)))) Bylam w różnych miejscach i nie za małe pieniądze
      (Kreta, Gran Canaria, Teneryfa) i nigdzie nie było takiego jedzonka i atrakcji
      jak w hotelu Alba Resort. Oczywiście w każdym z tych miejsc było wyjatkowo, ale
      najbardziej zadowolona jestem z tegorocznego wyjazdu. Turcy przemili, kiedy
      wioząc wózkiem swojego 2-letniego brzdąca napotykałam na jakieś przeszkody
      natychmiast w pobliżu był ktoś kto słuzył pomocą z uśmiechem na twarzy i bez
      żadnej natarczywosci. To jeden z przykładów ale było ich więcej. Pozdrawiam
      wszystkich zachwyconych tym krajem i do zobaczenia na wycieczkach
      fakultatywnych w przysłym roku :-)))!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • annasierpien Uwaga, kryptoreklama! 20.08.06, 14:52
        Kurczę, jakoś mi to pachnie kryptoreklamówka Itaki. Mylę się Kasiu Warszawo?
        • Gość: iwexx Re: Uwaga, kryptoreklama! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.06, 15:22
          Absolutnie zgadzam się z Kasią z Warszawy.Tak samo dobrze wspominam tegoroczne
          wczasy z biura podrózy ITAKA
          W przyszłym roku też uderzam do Turcji.
          • Gość: RYBA Re: Uwaga, kryptoreklama! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.08.06, 00:54
            Ja też byłam z Itaką i bardzo mi się podobało, Turcja jest super!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: Kasia Warszawa Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.08.06, 11:37
      Zada kryptoreklama Itaki. Byłam z nimi pierwszy raz i poprostu wyraziłam
      opinię. Właściwie nie reklamowałam Itaki tylko hotel w którym byłam, bo
      rzeczywiscie jest godny polecenia i wart swoich 5*. Zresztą nie będę sie
      tłumaczyc z tego, że było super i powtórzę to raz jeszcze. Pozdrawiam
      wielbicieli Turcji :-)))
      A hotelik sami oceńcie.
      www.albaresorthotel.com
      • Gość: Karina Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:16
        Ja nie rozumiem jednej żeczy. Czemu jeśli ktoś opisze swoją udaną podróż do
        wspaniałej Turcji odrazu musi byc przez kogos atakowany że to REKLAMA. Ludzie
        to wolny kraj i można pisać co komu sie podoba i tyly. Ja byłam z biurem GTI i
        byłam rewelacyjnie zadowolona. Opisałam to jakiś czas temu na tej stronie i co
        sie stało??? odrazu atak że to reklam Biura GTI. A tak nie jest

PHI
      • Gość: karina Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:18
        AAAAAAAAAAAAAAAAAA
        I tak GTI jest dla mnie super buirem i piszcie sobie co uważacie. Ale jak ktoś
        wraca zadowolony z wyjazdu i z obslug dobrego biura to chyba normalne że jak
        bedzie miał taką możliwość to pojedzie ze sprawdzonym biórem. Pozdrawiam
        wszyskich którzy pokochali TURCJĘ
        • Gość: matti Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.elb.vectranet.pl 24.08.06, 18:22
          i jakoś nie widzę aby podróżniczka coś sensownego napisała jakieś argumenty?
          • Gość: podróźniczka Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.icpnet.pl 07.09.06, 10:43
            napisałam,moja wypowiedź została usunięta,cenzura panuje na tym forum.....
    • Gość: RYBA Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.08.06, 18:30
      Wróciłam z Turcji wczoraj i było jednym słowem-zajebiście.
      • Gość: podrózniczka Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.icpnet.pl 25.08.06, 18:32
        a bywasz w świecie?
        • Gość: RYBA Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.08.06, 00:49
          A wyobraź sobie, że trochę bywam. Naprawdę trafiłam super i niedługo tam wracam.
          • Gość: izabell Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:27
            i wrucilam bylo super side hotel side mare famili 5*polecam ludze bzdety pisza
            na tym forum
    • Gość: podróźniczka Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.icpnet.pl 07.09.06, 10:46
      na tym forum chodzi o reklame wycieczek do Turcji,nie trudno zauwazyć
      • Gość: s. Re: Turcja-NIGDY więcej IP: *.netia.com.pl 07.09.06, 11:02
        łomatko, kolejna teoria spiskowa.
        a na forach dla wspinaczy chodzi o reklamę ścianek wspinaczkowych?...
        dziwny sposób myślenia. jak się ludziom podoba i jeśli coś lubią, to normalne,
        że chwalą. jeśli nie lubią, to krytykują. problem polega na tym, że niektórzy
        mylą rzeczową krytykę z wywalaniem osobistych urazów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka