Gość: RYBA IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.08.06, 23:29 Czy ktoś może wrócił z tego hotelu niedawno. Proszę o obiektywne opinie, bo czytałam kilka i były różne, niektóre mnie trochę zmartwiły. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sessy Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.aster.pl 04.08.06, 23:41 rowniez jestem zainteresowana tym tematem. prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosix Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.sttb.pl 13.08.06, 01:20 pobyt w czerwcu 2006- hotel b. przyzwoity jak na 3***, super położony:nad samym morzem (co nie jest częste)i blisko do centrum Konakli, jedzenie i pokoje bez zarzutu.Główny mankament:w hotelu 90% stanowili Rosjanie!-w tym sporo szemranego towarzystwa i prostytutek- (podobno polskie biura dopiero zaczynają kupować miejsca w tym hotelu).Ogólnie polecam (chyba że chcesz poćwiczyć na wyjeździe ang lub niem.- to raczej odpada) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karko Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.aster.pl 13.08.06, 12:24 Lece do tego hotelu 13 wrzesnia. Mimo kilku niezbyt pozytywnych komentarzy jestem dobrej mysli. Pozdrawiam. A może ktoś leci do tego hotelu w tym samym terminie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYBA Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.08.06, 18:58 Ja właśnie wróciłam wczoraj i było super. Odpowiem na jakies pytania jeżeli takie są. Odpowiedz Link Zgłoś
bozka11 Re: Liberty Beach z Itaką 29.08.06, 11:54 My lecimy (z dzieckiem 16-m-cy) 6ego wrzesnia i tracę ochote na wyjazd i jeszcze te ataki... Ale mam nadzieje że będzie dobrze, co do hotelu to naczytałam się negatywnych opinii np: że jedzenie jest monotonne, że rano trzeba wczesnie wstać żeby zjeść bo później już brakuje, że napoje kiepskie itp, no i ta plaże mnie nie napawa radoscią, ponoć brudna i śmierdząca... no i jeszcze jedno pytanie czy były rodziny z małymi dziećmi? czy rzeczywiście hotel przystosowany dla takich rodzin? Generalnie jakie jest Twoje wrażenie? będzę wdzięczna za info. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYBA Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.core.lanet.net.pl 29.08.06, 18:58 Jestem bardzo zadowolona, zalezy kto na co się nastawia. Proszę o konkretne pytania to chętnie odpowiem. Już Wam zazdroszczę, że możecie tam jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.pro-internet.pl 25.08.06, 21:18 Wrócilismy 23.08.Z pokojem trafiliśmy ok. Niektórzy trafili gorzej np na parterze, hałas do pózna w nocy a i w dzien na balkonie nie posiedzisz bo ludzie łażą we wszystkie strony. Jedzenie ok i do woli, napoje także. jedyny mankament z napojami to to że dają w plastikowych kubkach. Do posiłków podawane sa napoje w szkle.Towarzystwo w 70% to Rosjanie, 20 % Turcy a Polacy to reszta. Najszybciej dogadasz się z obsługą po rosyjsku. Niektórzy z Rosjan na poziomie, ale to wyjątki. Reszta to wieś tanczy i śpiewa. Ale mają szmal. Kupując na targu nawet się nie targują, przez co psują rynek i Turcy nie za bardzo chca opuszczać ceny. Baseny ok. Na plaży troche smierdzi ( w zależności od kierunku wiatru). Turcy odprowadzaja ścieki prosto do morza. Spacerując po plaży można napotkac takie odprowadzające rury. Około 7-ej trzeba lecieć zarezerwoać leżaki. To tyle. Chetnie odpowiem na kokretne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYBA Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.08.06, 23:53 ja też wróciłam 23.08, jaka ekipą byliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przede wszystkim ! Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.ulb.ac.be 30.08.06, 16:58 przede wszystkim to nie z Itaka ! oszusci, naciagacze i zlodzieje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mający dość Itaki Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 18:51 To prawda !!! co do Itaki mam podobne zdanie ,biuro nastawione na maksymalny zysk. Rezydenci którzy dla nich pracują( szczególnie w Bodrum ) są nie- kompetentni i aroganccy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYBA Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.core.lanet.net.pl 30.08.06, 19:25 Wcale się nie zgadzam z Waszą opinią, że sa naciagaczami. Ja byłam z Itaką nie pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona, nie ma żadnych niespodzianek, wszystko zgodne z ofertą. I napewno jeszcze z nimi pojadę!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś