Dodaj do ulubionych

Liberty Beach z Itaką

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.08.06, 23:29
Czy ktoś może wrócił z tego hotelu niedawno. Proszę o obiektywne opinie, bo
czytałam kilka i były różne, niektóre mnie trochę zmartwiły. Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: sessy Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.aster.pl 04.08.06, 23:41
      rowniez jestem zainteresowana tym tematem. prosze o opinie
      • Gość: malgosix Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.sttb.pl 13.08.06, 01:20
        pobyt w czerwcu 2006- hotel b. przyzwoity jak na 3***, super położony:nad samym
        morzem (co nie jest częste)i blisko do centrum Konakli, jedzenie i pokoje bez
        zarzutu.Główny mankament:w hotelu 90% stanowili Rosjanie!-w tym sporo
        szemranego towarzystwa i prostytutek- (podobno polskie biura dopiero zaczynają
        kupować miejsca w tym hotelu).Ogólnie polecam (chyba że chcesz poćwiczyć na
        wyjeździe ang lub niem.- to raczej odpada)
    • Gość: karko Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.aster.pl 13.08.06, 12:24
      Lece do tego hotelu 13 wrzesnia. Mimo kilku niezbyt pozytywnych komentarzy
      jestem dobrej mysli. Pozdrawiam. A może ktoś leci do tego hotelu w tym samym
      terminie???
      • Gość: RYBA Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.08.06, 18:58
        Ja właśnie wróciłam wczoraj i było super. Odpowiem na jakies pytania jeżeli
        takie są.
        • bozka11 Re: Liberty Beach z Itaką 29.08.06, 11:54
          My lecimy (z dzieckiem 16-m-cy) 6ego wrzesnia i tracę ochote na wyjazd i
          jeszcze te ataki... Ale mam nadzieje że będzie dobrze, co do hotelu to
          naczytałam się negatywnych opinii np: że jedzenie jest monotonne, że rano
          trzeba wczesnie wstać żeby zjeść bo później już brakuje, że napoje kiepskie
          itp, no i ta plaże mnie nie napawa radoscią, ponoć brudna i śmierdząca... no i
          jeszcze jedno pytanie czy były rodziny z małymi dziećmi? czy rzeczywiście hotel
          przystosowany dla takich rodzin? Generalnie jakie jest Twoje wrażenie? będzę
          wdzięczna za info. pozdrawiam
          • Gość: RYBA Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.core.lanet.net.pl 29.08.06, 18:58
            Jestem bardzo zadowolona, zalezy kto na co się nastawia. Proszę o konkretne
            pytania to chętnie odpowiem. Już Wam zazdroszczę, że możecie tam jechać.
    • Gość: ziutek Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.pro-internet.pl 25.08.06, 21:18
      Wrócilismy 23.08.Z pokojem trafiliśmy ok. Niektórzy trafili gorzej np na
      parterze, hałas do pózna w nocy a i w dzien na balkonie nie posiedzisz bo
      ludzie łażą we wszystkie strony. Jedzenie ok i do woli, napoje także. jedyny
      mankament z napojami to to że dają w plastikowych kubkach. Do posiłków podawane
      sa napoje w szkle.Towarzystwo w 70% to Rosjanie, 20 % Turcy a Polacy to reszta.
      Najszybciej dogadasz się z obsługą po rosyjsku. Niektórzy z Rosjan na poziomie,
      ale to wyjątki. Reszta to wieś tanczy i śpiewa. Ale mają szmal. Kupując na
      targu nawet się nie targują, przez co psują rynek i Turcy nie za bardzo chca
      opuszczać ceny. Baseny ok. Na plaży troche smierdzi ( w zależności od kierunku
      wiatru). Turcy odprowadzaja ścieki prosto do morza. Spacerując po plaży można
      napotkac takie odprowadzające rury. Około 7-ej trzeba lecieć zarezerwoać leżaki.
      To tyle. Chetnie odpowiem na kokretne pytania.
      • Gość: RYBA Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.08.06, 23:53
        ja też wróciłam 23.08, jaka ekipą byliście?
        • Gość: przede wszystkim ! Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.ulb.ac.be 30.08.06, 16:58
          przede wszystkim to nie z Itaka ! oszusci, naciagacze i zlodzieje !
          • Gość: mający dość Itaki Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 18:51
            To prawda !!! co do Itaki mam podobne zdanie ,biuro nastawione na maksymalny
            zysk. Rezydenci którzy dla nich pracują( szczególnie w Bodrum ) są nie-
            kompetentni i aroganccy.
            • Gość: RYBA Re: Liberty Beach z Itaką IP: *.core.lanet.net.pl 30.08.06, 19:25
              Wcale się nie zgadzam z Waszą opinią, że sa naciagaczami. Ja byłam z Itaką nie
              pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona, nie ma żadnych niespodzianek, wszystko
              zgodne z ofertą. I napewno jeszcze z nimi pojadę!!!!!!!!!1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka