elen80 06.08.06, 21:58 Czy ktoś był w hotelu Taurus w Fethiye i w Light House w Marmaris? Bardzo proszę o informacje na temat hotelu, czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matti Re: Taurus i Light House IP: *.elb.vectranet.pl 13.08.06, 16:51 znalazłem tu coś o... www.wakacjedlafrajerow.com/ napewno Taurus jest ok...bo widziałem go w czerwcu tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksa Re: Taurus i Light House IP: *.aster.pl 15.08.06, 18:26 Wrócilam wlaśnie wczoraj,po dwutygodniowym pobycie w hotelu Taurus i Light House.Hotel Taurus polożony w cichej,nieciekawej okolicy,do miasta jest okolo 1 km,do plaży 450 m,plaża nieciekawa,sam hotel ladny i czysty,duży basen,mila obsluga,posilki nieurozmaicone,ogólnie bylam zadowolona.Jeżeli chodzi o hotel Light House to pomylka,niezgodny z opisem przedstawionym w katalogu.Pokoje maleńkie z nowym wyposazeniem,rzadko sprzątane,brudne ręczniki,nieciekawa okolica,do miasta trzeba dojechać busem,który jezdzi co pól godziny,za 1,2 lira.Obsluga slaba,zwlaszcza przy barze,posilki w formie all inclusive,napoje i drinki podawane w plastikowych kubeczkach,maly basen w slońcu,znajdujący się tuż przy ulicy,kilka leżaków i 3 parasole.Osy i muchy nie dające spokojnie zjeść posilku.Plaża tuż przy hotelu,mala,brudna,ciasna.Lepsze wrażenie wywarl na mnie hotel Taurus,nie polecam natomiast Light House. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolcia Re: Taurus i Light House IP: 212.160.172.* 23.08.06, 16:01 Troche mnie zasmuciła Twoja opinia bo sie tam wybieram 11 września, no ale cóż odwrotu już nie ma... Może nie będzie aż tak źle Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Taurus i Light House IP: *.c31.msk.pl 15.08.06, 18:49 w czerwcu byłam w Harmanie -przlega do Taurusa,wydał się w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś