Dodaj do ulubionych

UWAGA na uszy!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 15:53
Wrocilismy wczoraj z Incekum Beach/Scan H./Tam jest epidemia chorob
uszu-uwazajcie jesli tam sie wybieracie!!!I nie jest to wynik przedawkowania
klimatyzacji-tylko skazenia wody w tamtejszym basenie.Na 200 Polakow
przebywajacych w tym hotelu 90% ludzi mialo problemy z uszmi.Przed wyjazdem
kupcie zatyczki do uszu!!!
Obserwuj wątek
    • ewablabla Re: UWAGA na uszy!!!! 14.09.06, 19:51
      tak jest potwierdzam !!! tylko trudno stwierdzić czy faktycznie jest to w
      wodzie?!!!
      dodatkowo katar , moja rodzinka leczyła katarek , ja nic:-)) znajomi katar,
      dziciaczki uszy !!!
      pozdrawiam Ewa
      • Gość: Uht Powyżej uszu IP: *.chello.pl 14.09.06, 23:18
        A mnie się woda w uszy nie nalała, choć miałem jej powyżej uszu. Hotel
        przynajmniej na początku sezonu był extra. Do niczego nie mozna było się
        przyczepić.
    • Gość: deren Wycierajcie uszy do sucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 00:40
      Swego czasu po powrocie z Oludeniz równiez musiałem leczyć jakąś infekcję
      bakteryjną uszu. Po kapieli w basenie lub morzu uszy należy dokładnie wytrzeć w
      środku.
    • Gość: mara Re: UWAGA na uszy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 12:41
      zgadza sie,na poczatku wakacji woda byla jescze w miare czysta-ale teraz!!!to
      jeden wielki ulepek bakterii.Moi znajomi po powrocie udali sie na odzial laryng.
      i stwierdzono u nich bakterie pt:paleczka ropy blekitnej,wiec uwazajcie i to
      nie tylko na uszy ale rowniez na nosy ,gardla i sprawy intymne ,bo i tam
      dochodzi do bakteryjnego zakazenia,i pisze to ku przestrodze dla tych ktorzy sie
      tam wybieraja.
    • Gość: radek Re: UWAGA na uszy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 13:27
      Hej,
      Potwierdzam ostrezżenie dotyczące uszu, Wróciłem wczoraj i juz w hotelu miałem
      problem z uszami (wczesniej nie chorowałem na uszy). Zaczęło sie po 5 dniach od
      jednego ucha na drugi dzień drugie, cięgły tępy ból, Właśnie wróciłem od
      lekarza, kropelki i maść (chociaż jak sam stwierdził przydałby sie antybiotyk
      ale na to jest w razie czego jest jeszcze trochę czsu). Sporp gości narzeka na
      ból uszu-UWAGA., ale co do basenu to nie jestem pewien, moja żona nie pływała w
      basenie (ja tak) lecz pływaliśmy razem w morzu i też skarży sie na ból w uchu..
      Poza tym holel i atmosfera OK - polecam.
      • Gość: MARWES Re: UWAGA na uszy!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.06, 16:30
        Wróciłem ze znajomymi z Icekum w środę 11-10-2006 ze znajomymi 5 dzieci(3-7lat)
        żadnych problemów z uszami nie ma. Hotel i obsługa hotelowa super. Daleko od
        miasta ok 28km, ale dla dzieci rewelacja. Życzę wszystkim szybkiego powrotu do
        zdrowia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka