Dodaj do ulubionych

Delfina Beach - Marmaris

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:43
Wlasnie wrocilismy z 7 dniowego pobytu - R E W E L A C J A - nie da sie tego
inaczej ujac. Ktos chce szczegoly - opisywac na forum, wszystko wyjasnimy.
Boska pogoda (34-38 stopni). Napewno tam jeszcze wroce !
Obserwuj wątek
    • Gość: E. Re: Delfina Beach - Marmaris IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.06, 13:21
      Tak, tylko nie napisałeś, że łazienki w tym hotelu to totalny syf,cieknąca woda
      z kibla, krany nie czyszczone od stuleci, pani sprzątająca przez cały tydzień
      tylko wynosiła śmieci, nawet umywalki nie przetarła; ja w mojej łazience
      pewnego ranka znalazłam ŻYWĄ MYSZ! W pokojach od strony basenu nie dało się
      spać całą noc (dyskoteki i głośna muzyka);no i te śniadania...monotonne i
      ciągle to samo
      • Gość: Jerru Re: Delfina Beach - Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 15:28
        Moim zdaniem nie bylo tak zle. Lazienki nie sa nowe i moze nie wygladaja super
        atrakcyjnie ale co do tego zeby byl tam syf to sie nie zgodze. Sprzataczki
        wywiazywaly sie ze swojego zadania. Moze trzeba bylo dac jakis bakszysz malutki
        to byloby lepiej ? U mnie codziennie zmywala podlogi, czyscila starannie kibel
        i umywalke, wchodzac do pokoju czulo sie srodki do czyszczenia. Posciel
        wymieniona w czwartek. Mam zdjecia pokoju jakby ktos chcial zobaczyc. Co do
        halasu - to fakt - bylo glosno ale przy otwartych drzwiach balkonowych. Przy
        zamknietych spokojnie dalo sie usnac. Mysle ze to nie jet problem akurat tego
        hotelu ale wiekszosci w Marmaris. Poprostu jest duzo kafejek i imprezowni ktora
        proboja zagluszac konkurencje.

Ja w tym pokoju tylko spalem bo praktycznie do tego byl nam potrzebny. Cale
        dnie to zwiedzanie i wypoczynek poza hotelem, chyba po to sie jedzie na
        wakacje. Co do jedzenia : moze i monotonne ale wg. mnie bardzo smaczne. Za ta
        cene w tym hotelu i tak bylo bardzo dobrze. Nie wiem czego ty oczekujesz od
        hotelu ale ja go oceniam na 5 (w skali szkolnej)

Dodaj sobie fajny basenik (niewiele hoteli w marmaris moze sie poszczycic
        basenem 10 na 10 (albo i wiecej) i glebokoscia 1.70 metra (codziennie wieczorem
        czysczonym) i przefantastyczny POOL BAR :) Polecamy Roberta i Doctora :)
        Potrafia rozbawic kazdego :D kto raz usiadzie przy barze napewno wroci na
        nastepny dzien chociaz na chwilke napic sie piwka :)
        • Gość: tuuurystka Re: Delfina Beach - Marmaris IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 21.09.06, 15:40
          ja tez sie swietnie w delinie bawilam. W pokoju sprzataczka byla codziennie, podczas pobytu dwukrotnie wymieniano nam posciel.
          No i te fajne wieczorki w barze... nie wspominajac juz o barmanach... ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka