Dodaj do ulubionych

Grand Prestige obok Side

IP: 195.47.201.* 15.02.07, 14:58
Witam
czy może ktoś był lub leci do tego hotelu, bo bardzo mało jest wiadomości na
ten temat a jak są to dziwne...
my lecimy 20 czerwca z 9-letnią córką i tak się zastanawiam czy będą tam
jakieś dzieci w tym wieku z Polski.
proszę o jakieś informacje na ten temat, bo sie obawiam czy nie wtopiłam
kasy..
Obserwuj wątek
    • Gość: zuzia Re: Grand Prestige obok Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 15:18
      to jest adres na stronkę ze zdjeciami z tego hotelu.Fotki są amatorskie,
      zrobione przez osoby, które tam wypoczywały. Opine na niemieckim forum nie są
      rewelacyjne.Plusem jest podobno ładne położenie hotelu.Słabą stroną serwis i
      gastronomia.Mam jednak nadzieję ze będziecie zadowoleni!Pozdrawiam
      www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Grand+Prestige-ch_ub-hid_60666.html
      • tomoni Re: Grand Prestige obok Side 15.02.07, 15:59
        dzięki bardzo zaraz sprawdzam
        a może jeszcze ktoś coś wie??
        monika
        • Gość: rezydentka Re: Grand Prestige obok Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 16:15
          Z mojego doświadczenia, niestety jest to zupełnie nie trafiony wybór. Hotel na
          pewno nie zasługuje na 5*, a na słabe 4*. Klimatyzacja praktycznie nie działa
          nawet w najwyższym sezonie, jest wyłączana od godziny 12 -16 i w nocy od 24-7,
          hotel jest bardzo stary, pokoje malutkie.
          Obsługa mało uperzejma, Polacy traktowani są tam raczej jako zło konieczne.
          Na "plus" można zaliczyc położenie, animacje niemieckie oraz w miarę dobre
          jedzenie.
          Jak coś jeszcze będzie Cię interesowało, to służę pomocą.
          • Gość: monika Re: Grand Prestige obok Side IP: 195.47.201.* 16.02.07, 11:13
            No to trochę się załamałam...chociaż po cenie jaką zapłaciłam za 5* to wiele
            się nie spodziwałam, bo np. ceny za inne hotele 5* w Turcji są ogromne (1 osoba
            tyle co my za całą rodzinkę). Nie mam go z czym porównać bo nie ma nigdzie
            żadnych zdięć, na tej niemieckiej stronce są 2 na mały basen i nic więcej...
            W tamtym roku byłam w Hurgadzie w Sindbad Aqua Parku 4* i był nie zły (może go
            znasz i mi ten Grand do niego porównasz?). Jak mi się coś przypomni to napiszę
            jakbyś mogła mi podać e-mailla
            monika
    • Gość: meg Re: Grand Prestige obok Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 23:46
      www.travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=2394

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka