Dodaj do ulubionych

Jaka plaza przy hotelu Sidera?

22.02.07, 17:07
w czerwcu wybieram sie do tego hotelu z 5 latkiem i 12 l. cora.Slyszalam ,ze
plaza jest bardzo kamienista. Czy to prawda? Jesli ktos tam byl prosze o info
jaki jest brzeg, czy jest strome zejscie do wody, czy maluch moze tam
swobodnie brodzic? Z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: mariolka Re: Jaka plaza przy hotelu Sidera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 00:21
      Zobacz zdjecia tej plazy:
      www.travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=2444&gallery=2
      • Gość: mikkka30 Re: Jaka plaza przy hotelu Sidera? IP: *.icpnet.pl 23.02.07, 18:21
        Dzieki za stronke,a bylas moze tam? Bardzo zalezy mi na info jakie jest zejscie
        do wody. Czy 5 latek bedzie mogl swobodnie brodzic, czy odrazu jest glebsza
        woda?
        • Gość: grazka Re: Jaka plaza przy hotelu Sidera? IP: *.crowley.pl 23.02.07, 18:49
          byłam w hotelu obok plaża niestety nie jest ciekawa , kamienista wejscie do wody
          nie jest strome dziecko moze sie bawic na brzegu ale trzeba uwazac bo fale sa
          dosyc mocne, my wiekszosc czasu spedzalismy na basenie tam bylo super mam
          zdjecia plazy moge przeslac papapapap
          • Gość: mikkka30 Re: Jaka plaza przy hotelu Sidera? IP: *.icpnet.pl 23.02.07, 20:17
            Jesli mozesz to bylabym wdzieczna. Mam nadzieje ,ze plaza lepsza niz w
            Chorwacji. Bardzo zalezy mi ,aby maly mogl pobrodzic ,bo uwielbia zabawy w
            wodzie. Dzieki za wiadomosc. moj adres monhap@wp.pl Pozdrawiam
          • Gość: mikkka30 Re: Jaka plaza przy hotelu Sidera? IP: *.icpnet.pl 23.02.07, 20:17
            Jesli mozesz to bylabym wdzieczna. Mam nadzieje ,ze plaza lepsza niz w
            Chorwacji. Bardzo zalezy mi ,aby maly mogl pobrodzic ,bo uwielbia zabawy w
            wodzie. Dzieki za wiadomosc. moj adres monhap@wp.pl Pozdrawiam
            • Gość: grazka Re: Jaka plaza przy hotelu Sidera? IP: *.crowley.pl 24.02.07, 09:59
              wyslalam zdjecia beda od wiedzmina prosze napisz tylko czy doszly papapapapa
          • miiw Re: Jaka plaza przy hotelu Sidera? 24.02.07, 15:36
            Ja wybieram się do hotelu Holiday Garden to podobno jest obok Sidery. Czy
            mogłabym także prosić o te zdjęcia? Dziękuję. miiw@gazeta.pl
            • Gość: grazka Re: Jaka plaza przy hotelu Sidera? IP: *.crowley.pl 25.02.07, 15:18
              PRZY HOTELU SIDERA JEST HOTEL HOLIDAY PARK, A CO DO PLAZY TO ZADNYCH WIADEREK I
              LOPATEK NIE BIERZCIE MOZNA NAJWYZEJ LADNYCH KAMIENI NAZBIERAC POZDRAWIAM
              PAPAPAPAAP
              • Gość: miiw Re: Jaka plaza przy hotelu Sidera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 06:25
                Czy mogę jednak prosić o zdjęcia plaży miiw@gazeta.pl
    • Gość: mikkka30 do Grazki IP: *.icpnet.pl 24.02.07, 15:30
      Dzieki za fotki, doszly. Przerazily mnie te kamieniska na plazy. Jak dzieciaki
      sobie z tym radzily? O robieniu babek maly moze zapomniec, lepiej bedzie
      siedziec pewnie na basenie. jeszcze raz dzieki,teraz mam przyblizony zarys i
      wiem co mnie czeka. Pozdrawiam.papa
      • anula1303 Re: do mikka 25.02.07, 08:50
        w której połowie czerwca tam będziesz?
        my wylatujemy 30 maja, czyli pierwsza połowa. Tylko że nasz szkrab bedzie miał
        wtedy dwa latka; raczej nie towarzysz dla Twoich dzieci, ale kto wie;)
        Skąd lecisz?
        • Gość: mikkka30 Re: do mikka IP: *.icpnet.pl 25.02.07, 09:37
          My lecimy z Poznania, niestety dopiero 13 czerwca, takze pewnie sie nie
          spotkamy:( Jesli masz jakies info na temat hotelu to napisz, bo lece tam
          pierwszy raz.Pozdrawiam
        • Gość: mikkka30 Re: do mikka IP: *.icpnet.pl 27.02.07, 17:55
          Leci ktos jeszcze?
          • Gość: mikkka30 Re: do mikka IP: *.icpnet.pl 02.03.07, 20:46
            czy nikt nie byl w siderze?
            • Gość: mikkka Re: do mikka IP: *.icpnet.pl 06.03.07, 18:55
              prosze o jakies info na temat okolicy i wycieczek jakie warto wykupic?
          • Gość: Marcena Re: do mikka IP: *.piaseczno.robbo.pl 06.03.07, 19:14
            My jedziemy 5 wrzesnia :))) mam nadzieje ze zdasz relacje z pobytu :)
      • Gość: Marcena Re: do Grazki IP: *.piaseczno.robbo.pl 06.03.07, 19:16
        A czy ja moge prosic o zdjecia plazy? marcena39@wp.pl pozdr. Marzena
        • Gość: grazka Re: do Grazki IP: *.crowley.pl 06.03.07, 20:49
          wysyłam zdjecia beda od wiedzmina
          • Gość: Marcena Re: do Grazki IP: *.piaseczno.robbo.pl 07.03.07, 09:14
            Dziekuje dotarly :) z lekka sie zawiodlam :( musze kupic corce pozadne
            klapki :) i rzeczywiscie lopatka jest zbyteczna:)
            • Gość: mikkka30 Re: do Grazki IP: *.icpnet.pl 11.03.07, 14:41
              Leci ktos jeszcze?
    • Gość: mikkka30 Re: Jaka plaza przy hotelu Sidera? IP: *.icpnet.pl 17.03.07, 20:34
      Leci moze ktos z Poznania 13 czerwca?
    • mikkka30 Re: Jaka plaza przy hotelu Sidera? 21.03.07, 09:44
      naprawde nikt tam sie nie wybiera w tym terminie?
      • Gość: mikkka30 Re: Jaka plaza przy hotelu Sidera? IP: *.icpnet.pl 29.03.07, 12:39
        moze ktos leci z innego miasta?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka