Dodaj do ulubionych

turcja egejska

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 15:40
Wybieram sie do Turcji egejskiej, jaka miejscowosc i jaki hotel polecacie?
Zalezy mi na bardzo dobrym hotelu, blisko plazy w urokliwym miejscu ale
jednak rowniez w miare blisko atrakcji turystycznych
Obserwuj wątek
    • Gość: milusia Re: turcja egejska IP: 193.109.212.* 28.02.07, 14:23
      Ni ebylam ale ci co byli polecaja BODRUM
      • pawel_bielsko Re: turcja egejska 28.02.07, 17:08
        ja polecam Icmeler k.Marmaris. jest wybor hoteli. Jedno z piekniejszych miejsc jakie widzialem.
        • Gość: Reba Re: turcja egejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:36
          Oludeniz! Zdecydowanie! Piękna miejscowość, laguna jak z najwcześniejszych
          marzeń o tropikach, wogóle przepiękne widoki :) Hotele tam są o niskiej
          zabudowie i dlatego cały teren robi niezwykle przyjemne wrażenie. I jest mnóstwo
          miejsc, gdzie można poszaleć na różnych sportach. Ja tam pierwszy raz leciałam
          na paralotni :D
          W hotelu byliśmy Alize i jest bardzo dobry, już się nie będę rozpisywać, w
          każdym razie spełniał moje oczekiwania :)
          • medea50 Re: turcja egejska 05.03.07, 22:42
            Ja proponuje zagladnac do przewodnika po Turcji.Dostarcza ciekawej
            lektury .Wynika z niego ,ze gdziekolwiek nie pojedziesz ,to wszedzie jest
            pieknie.Moze powinnas sie zastanowic co chcialabys zobaczyc albo przezyc.To
            wtedy latwiej bedzie ci wybrac wlasciwe miejsce.Mam ten sam problem.Zagladnij
            na forum Turcja tam znajdziesz wiecej odpowiedzi na swoje pytanie.
            • Gość: Minoc Re: turcja egejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 11:27
              Nasza rodzinka jedzie w tym roku na objazdówkę po Turcji, nie interesowałoby Cię
              takie rozwiązanie? Można i wiele zobaczyć i wspaniale odpocząć. Nie jesteś
              skazana na jedno miejsce, kraj się poznaje od wielu stron i miejscowości.
              • Gość: deo Re: turcja egejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 11:38
                Tylko objazdówka w systemie 7 + 7 ...ja akurat byłem z Triadą ale
                sa bardzo ciekawe oferty Itaki czy Rainbow Tour czy Wezyra albo to
                sie chyba nazywa Jet Toutist...

Tydzień niesamowitych wrażeń z objazdu ok 3000 km i potem tydzien
                leniuchowania na plaży ... mozna oczywiscie tez zaliczyc jakiś
                fakultet .. chocby łaźnia turecka czy rejs na statku ... też się
                opalisz jak chcesz

pzdr .. do rozważenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka