28.02.07, 10:41
Proszę o opinię na temat hotelu Escape Beach w miejscowości Torba.
Obserwuj wątek
    • yooreck Re: TURCJA 28.02.07, 15:39
      hotel polozony w spokojnej okolicy, sklada sie z kilku budynkow jednopietrowych,
      pokoje z balkonami albo tarasami, w hotelu sa pokoje standartowe i rodzinne. w
      hotelu basen z brodzikiem dla dzieci, plaza, pilka siatkowa. ogolna ocena 3,5 na 5
    • Gość: wwafelek Re: TURCJA IP: *.wyszkow.tnp.pl 28.02.07, 18:21
      Dzięki za informacje. Powiedz jak jedzenie i jakie napoje w all inlusive. jak
      wygląda plaża jakie sporty wodne oferują.
      • yooreck Re: TURCJA 28.02.07, 20:23
        jedzenie spoko, czasami tylko kelnerzy zawodza - no ale niech im bedzie, co do
        napoi to piwo, wino, wodka, gin, koniak, i wszystkie bezalkoholowe. co do plazy
        to bardzo fajnie bo na terenie hotelu a ze sportow wodnych to tylko rowery wodne
        i to wszystko.
    • Gość: wwafelek Re: TURCJA IP: *.wyszkow.tnp.pl 28.02.07, 21:22
      Jadę z żoną i dwójką dzieci ,czy pokoje są duże i czy są jakieś programy
      animacyjne wieczorne, jakie są możliwości nurkowania.
      • yooreck Re: TURCJA 28.02.07, 21:35
        jezeli macie pokoj rodzinny to spokojnie sie zmiescicie, animacji brak - no ale
        za to muzyka jest grana od rana do wieczora - troche wkurza ale da sie
        wytrzymac. ja nurkowanie kupilem u rezydentow- fajni ludzie- bylo na czarnej
        wyspie za 40€,
    • Gość: wwafelek Re: TURCJA IP: *.wyszkow.tnp.pl 28.02.07, 21:51
      mojego syna interesuje głębokość basenu, a mnie jakość stołu szwedzkiego.Czy
      rezydent Itaki jest OK i czy u niego wykupywać wycieczki.Czy rowery wodne są
      płatne,a może są kajaki.Dziękuję za wszystkie informacje.
      • yooreck Re: TURCJA 28.02.07, 22:45
        basen 1,60m, calkiem spory wiec da sie poplywac, co do jedzenia to dobre,
        zroznicowane - no po tygodniu wydaje sie monotonne ale da sie wyzyc.rezydenci
        byli fajni - facet i dziewczyna. wycieczki u nich kupilem i bylo naprawde ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka