Gość: Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 07:43 Witam Czy przy wchodzeniu do wody trzeba miec specjalnie obuwie ? Mam tu na mysli ewentualne jezowce i inne ktore moglyby popsuc nasze wczasy Z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karola Re: Turcja - jezowce i inne IP: *.chello.pl 10.05.07, 19:43 w katalogu czytałam, że przydadzą się, bo na brzegu podobnież są takie coś..radze zabrać ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahir Re: Turcja - jezowce i inne IP: *.chello.pl 10.05.07, 20:37 Jeżowców nie musisz się obawiać. Buty mogą się przydać ale to zależy dokąd lecisz.W niektórych miejscach w Turcji na dnie morza są ostre kamienie, czasem bloki skalne i z tego powodu buty mogą być potrzebne. W Alanii przy plaży Kleopatry nie ma potrzeby korzystania z takiego obuwia. Konieczne są klapki lub sandały ze względu na baaardzo gorący piasek. zahir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Turcja - jezowce i inne IP: 195.20.110.* 11.05.07, 09:39 Są jeżowce, sama byłam ich ofiarą w Incekum. Przylepiają sie do skałek, które są pod wodą. Dotknęłam skałki stopą przypadkowo i potem miałam, niestety, przykre wyciąganie kolców igłą. Od tego czasu zawsze wchodzę do wody i pływam w butach (nie ma problemu z ich kupieniem w Polsce) tam, gdzie dno jest nieznane i skaliste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Turcja - jezowce i inne IP: *.chello.pl 11.05.07, 12:24 Ja tez bylam w Incekum i przez 2tyg nie spotkalam jezowcow. Odpowiedz Link Zgłoś