Gość: henio IP: *.crowley.pl 09.05.07, 16:53 Ktoś z Was zna ten hotel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henio Re: Diamond Beach niedaleko Side IP: *.crowley.pl 10.05.07, 21:14 Nikt nie słyszał o tym hotelu? Mam lecieć tam za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Diamond Beach niedaleko Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 23:40 A ja we wrzesniu sie tam wybieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Diamond Beach niedaleko Side IP: *.crowley.pl 11.05.07, 15:17 pod koniec maja mogę się podzielić fotkami i wrażeniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Diamond Beach niedaleko Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 22:53 fajnie by było gdybyś coś o nim napisał po powrocie, w necie mało jest informacji :( ja lece tam na poczatku wrzesnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Diamond Beach niedaleko Side IP: *.crowley.pl 24.05.07, 15:18 wróciłem pytania kierujcie na barber@europe.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elodies Re: Diamond Beach niedaleko Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.07, 17:12 Hej, Wkasnie wczoraj wrocilam z tego hotelu. Moge powiedziec ze jak na 4* jest OK. Jedzenie bardzo dobre, pokoje czyste i nowoczesnie urzadzone. Polozenie takie sobie, ale okoliczne sklepiki i bazarki rekompensuja dobrymi cenami - plaza niedaleko - ladna piaszczysta, tylko trzeba zejsc na nia ze wzniesienia na jakim hotel lezy. Jesli masz ochote na zdjecia pisz na daries@op.pl POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś