Dodaj do ulubionych

Przelot z Itaka do Turcji

IP: 213.17.183.* 17.05.07, 13:43
Właśnie się dowiedziałam że w samolotach nie ma posiłku ani napojów w cenie
czy ktos może mi przybliżyć co będę mogła kupić do jedzenia w czasie lot
ponieważ lecę z dzieckiem jakie są ceny i jaka waluta ponieważ muszę się
przygotować. Może już ktoś wrócił ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Adzik Re: Przelot z Itaka do Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:05
      Lot pewnie bedzie liniam Sun Express. W cenie jest kawa, herbata. Pozostałe
      napoje(soczek w kartoniku, cola, fanta) 1 €. Mozna zjeść za 5 € zestawik:
      batonik, kanapka, jogurt( nie wiem czy to wszystko, bo tylko to widziałam jak
      pasażer siedzacy niedaleko kupował)
      • 4269m Re: Przelot z Itaka do Turcji 17.05.07, 14:06
        Nam w biurze ( pośrednik Itaki) mówili,że posiłki są w cenie.
        • Gość: Kate Re: Przelot z Itaka do Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:25
          Jak ja lecialam w zeszlym roku to doliczone bylo 60zl w kosztach za posilek w
          jedna strone,ale byl obrzydliwy,jedna kielbaska i troche salatki feta i ciastka
          be be i malutki kubeczek picia.Nie warte tej kasy.Ale to bylo liniami Fly
          Air,ktore juz cale szczescie zbankrutowaly.Wez sobie swoje jedzenie i picie do
          bagazu podrecznego i po klopocie!
          • kaziaral Re: Przelot z Itaka do Turcji 17.05.07, 14:47
            moze i kanapke mozna zabrac do podrecznego,ale napoju tylko 100 ml wedlug nowych
            przepisow wpr.od 06.11.2006
            na bezclowym mozna co prawda kupic napoje ale ceny kosmos 5 zl za mala wode
            mineralna
            • Gość: elifk Re: Przelot z Itaka do Turcji IP: 213.17.183.* 17.05.07, 15:07
              Bardzo dziekuję za odpowiedzi na moje pytanie
              • Gość: Kate Re: Przelot z Itaka do Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 17:18
                Hmm ja lecialam we wrzesniu,wiec jeszcze nie bylo tych przepisow.No to trzeba
                zabrac dla dziecka,a dorosli jakos wytrzymaja albo kupia w bezclowej.
                • Gość: Adzik Re: Przelot z Itaka do Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 20:28
                  Ja w podrecznym bagazu miałam sok kubuś, na bezcłowym kupiłam colę colę o,5 l
                  za 4 zł.Ceny na bezcłowym do krajów poza unię są nizsze.
    • Gość: jasiek Re: Przelot z Itaka do Turcji IP: *.tsi.tychy.pl 17.05.07, 20:52
      waluta to euro pozdro
      • Gość: RobertoS Re: Przelot z Itaka do Turcji IP: *.tsi.tychy.pl 19.05.07, 00:14
        Itaka współpracuje z liniami Prima Charter. A co do posiłków to nie wiem jak to
        wygląda.Ja lecę 27.06
        • Gość: RobertoS Re: Przelot z Itaka do Turcji IP: *.tsi.tychy.pl 19.05.07, 00:16
          Czy ktoś jeszcze w tym terminie? Do hotelu Alara z Katowic?
          • makare1 Re: Przelot z Itaka do Turcji 01.06.07, 23:01
            Też z Katowic i też w tym terminie , ale do Belek
    • kaziaral Re: Przelot z Itaka do Turcji 19.05.07, 01:59
      Itaka lata takze z linia SunExpress
      ja lece 18.07 do hotelu Alara z Gdanska
      • Gość: ryba 75 byłam z itaką 2 tyg temu IP: *.knc.pl 19.05.07, 08:17
        dla dziecka 3 letniego mogłam wnieść do samolotu butelkę wody pojemność mojej
        była 1 l jedzenie radzę zabrać swoje bo to samolotowe jest i drogie i nic nie
        warte
        • rafi1015 Re: byłam z itaką 2 tyg temu 19.05.07, 10:19
          Ja lecę do Alara West z Poznania 27.06
    • Gość: colin Re: Przelot z Itaka do Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 10:45
      Rozumiem przelot do Australi 12 h potrzeba cateringu ale do Turcji lot trwa 3
      godziny po co catering
      • myniek1 Re: Przelot z Itaka do Turcji 19.05.07, 20:58
        Gość portalu: colin napisał(a):

> Rozumiem przelot do Australi 12 h potrzeba cateringu ale do Turcji lot trwa 3
        > godziny po co catering

Np. dla dziecka, tak jak jest to napisane.

Z tego co wiem w Sun Express mają nawet niezłe te dania obiadowe (raczej na
        zimno) po 5 Euro, ale na twoim miejscu jakby czas posiłku dla dziecka wypadał w
        czasie pobytu na strefie skorzystałabym z resteuracji (o ile lecisz z WAW)
        Louis - bardzo smaczne dania obiadowe. Znajdziesz ją na końcu strefy po lewej
        stronie.
    • kaziaral Re: Przelot z Itaka do Turcji 03.06.07, 19:49
      Itaka lata z Sun Expressem i tam masz wliczony jeden goracy napoj kawe lub
      herbate dla osoby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka