IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 20:23
czy ktoś się orientuje jak wygląda sytuacja z ważnością paszportu.moj jest
ważny dokładnie 1-miesią,a wiem że musi byc ważny przynajmniej 6 m-cy.czy
bedzie problem z wizą.proszę o informacje bo jutro wyjeżdzam do Turcji
Obserwuj wątek
    • Gość: B^ Re: wizy IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.07, 21:39
      Wizę wykupujesz na lotnisku w Turcji,paszport był skanowany przynajmniej 2 razy
      za nim dotarłem do okienka z wizą. Trudno powiedzieć czy będą problemy.
    • monia2000 wizy - ważność paszportu 15.06.07, 23:53
      Podbijam wątek :) Mam podobną sytuację, skończył mi się paszport i nowy będę
      miała w lipcu, a w sierpniu chcemy lecieć do Alanyi. Paszport będzie miał ok. 1
      miesiąca :))) Ale za to będzie jeszcze ważny dłuzej niż 6 miesięcy (taką opinię
      też przeczytałam na necie. Baaardzo proszę o odpowiedź, bo jak nas wrócą z
      lotniska to ...... :((((( A tak, to sobie jeszczę zdążę poszukać innych
      wczasów :)
      • Gość: Dorii Re: wizy - ważność paszportu IP: *.chello.pl 16.06.07, 00:11
        W Twoim przypadku nie bedzie zadnego problemu, bo przeciez bedziesz miec
        nowiutki, swiezutki paszport. Kwestia waznosci paszportu 6 miesiecy odnosi sie
        do sytuacji, gdy uplywa termin waznosci za pol roku, a nie ze musisz go
        posiadac od conajmniej 6 mieisiecy.
        pozdrawiam
        • Gość: wania Re: wizy - ważność paszportu IP: *.chello.pl 16.06.07, 18:33
          niektórzy naprawadę sprawiają wrażenie jakby byli z kosmosu
          • monia2000 Dorii - dziękuję:) Wania przeczytaj... 17.06.07, 12:34
            co ci mam do powiedzenia:
            1. po to jest Forum by można było zadawać pytania, uzyskiwać odpowiedzi lub
            dzielić się jakimiś wiadomościami,
            2. na pomysł lotu do Turcji wpadłam w piątek, czytając informację nt. wizy na
            różnych stronach internetowych zaczęłam mieć wątpliwości,
            3. czytając to forum zauważyłam, że nie tylko ja mam wątpliwości co do
            określenia terminu ważności paszportu,
            4. UWIELBIAM czytać mądre komentarze anonimów, którzy z nudów piszą głupoty,
            przypuszczalnie nie znając się na niczym,
            5. a i gościu wania - jestem z kosmosu, w dodatku blondynka, twoje wrażenie
            jest trafne, ale moja prośba jest taka: NIE WCINAJ SIĘ TAM, GDZIE CIĘ NIE
            PYTAJĄ I NIE UDZIELASZ ODPOWIEDZI.
            Pozdrowionka dla wszystkich:)))))
            Monika z Zielonej Góry
            • Gość: moniczek75 Re: Dorii - dziękuję:) Wania przeczytaj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 14:08
              Dziewczyno ale ty mowisz o tym ze odebralas nowy poaszport to chyba logiczne ze
              ju nastepnego dnia mozesz leciec gdzie tylko chcesz:)
              pozdrawiam
              Monika z wawy
              • Gość: wania Monia2000 przeczytaj IP: *.chello.pl 17.06.07, 16:45
                no widzisz jednak taka osamotniona nie jestem w swojej opinii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka