Gość: Marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 16:29 jak daleko jest z Bitez na Kos może ktoś wie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: d.biel Re: Bitez IP: *.chello.pl 31.05.07, 20:53 Rejsy z Bodrum na Kos trwają około godziny. Szybsze są wodoloty, zaledwie 20 minut. Tylko o ok. 10 E droższe. Tutaj znajdziesz więcej informacji:www.olymposyachting.com/en/ferry_boat/bodrum_kos.asp Tylko nie jestem pewna czy o taką informację Ci chodziło. POzdrawiam Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Bitez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 15:42 bardzo dziękuje o to mi chodziło pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Bitez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 21:01 do Dominiki może uda nam się spotkać w Bodrum lub na wypadzie do Bodrum . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.biel Re: Bitez IP: *.chello.pl 04.06.07, 08:56 No może. Ja będę tam juz za 10 dni:) Wypad na Kos oczywiście obowiązkowy. Marzy nam się jeszcze zobaczenie Kalymnos, Leros i Patmos. Zgodnie z tym co pisza to pływają tam wodoloty z Turgutreis. Tylko nie mogę znaleźć jakichś dokładniejszych danych. Oj bardzo bym chciała, żeby się udało, bo jestesmy zakochani w Grecji. I tak szczerze, to to Bodrum wyszło zupełnie przypadkiem. Mieliśmy własnie dziś lecieć na Thassos. Ale centralwings odwołał lot z Krakowa, a na Warszawe się nie zdecydowałam, bo mam 2 małych dzieci, a wylot miał być o 5 rano. Mam nadzieje, ze nie będe zalować tej decyzji;) POzdrawiam Dominika Odpowiedz Link Zgłoś