Dodaj do ulubionych

Hotel Ambrosia - co sądzicie

IP: 213.17.247.* 14.08.09, 08:54
Witam
Pod koniec września jedziemy do hotetu Ambrosia w Bodrum-Bitez /
oferta Scan Holidey /, czy ktoś z Was był tam ostatnia.Jaki to hotel
i jakie jest jego połóżenie ?
Szukałam na tym forum, ale informacji jest mało i bez szczegółów.
Z chęcią przeczytam wszystkie odpowiedzi.
Planujemy kilka wycieczek, czy w okolicy są lokalne biura , może
ktoś dysponuje jakimś adresem ?
Pozdrawiam i dziękuję

Obserwuj wątek
    • www.zobacz-swiat.pl Re: Hotel Ambrosia - co sądzicie 14.08.09, 10:06
      Byliśmy tam w czerwcu właśnie ze Scanem. Było po prostu super. Hotel jak
      najbardziej pozytywny.
      Jeżeli chodzi o lokalne biura podróży to jest ich bardzo dużo przy promenadzie i
      naprawdę opłaca się wykupić w nich wycieczkę. My byliśmy w Pamukkale.
      Zapraszam do lektury moich relacji z pobytu:
      Opis całej wyprawy do Turcji
      Bitez - hotel Ambrosia
      Bodrum
      i Pamukkale :)

PS. Zapraszam do dodania opisu swoich wakacji na www.zobacz-swiat.pl po powrocie
      z Turcji.
      • Gość: MagdaB Re: Hotel Ambrosia - co sądzicie IP: 213.17.247.* 14.08.09, 12:38
        Bardzo dziękuję za informacje. Już z niecierpliwością czekamy na
        wyjazd.W czerwcu bylismy w Maroko również se Scanem i wszystko było
        ok. myślę,że tym razem również tak będzie. Jakie są ceny wycieczek z
        lokalnym biurem?
        Pozdrawiam
      • Gość: MagdaB Re: Hotel Ambrosia - co sądzicie IP: 213.17.247.* 14.08.09, 12:45
        Nie doczytałam do końca Twojej relacji z cenami. Mam pytanie gdzie
        mozna znależc biuro Alina Travel, w Bodrum , czy w Bitez?. Biuro
        obsługuje w języku polskim ?
        • www.zobacz-swiat.pl Re: Hotel Ambrosia - co sądzicie 14.08.09, 15:35
          Biuro znajduje się w Bitez przy promenadzie. Tak w ogóle to biur przy
          promenadzie to pewnie jest ponad 10, więc jest w czym wybierać. Z obsługą
          dogadaliśmy się po angielsku (raczej turków znających polski nie spotkałem).
          Pamiętajcie, aby dobrze się z nimi dogadać na temat szczegółów, bo np. po nas
          przyjeżdżał autokar pod sam hotel o 4:30 rano. Do ostatniej chwili trochę
          byliśmy niepewni, czy dobrze zrozumieliśmy, ale okazało się że autokar już czeka
          i wszystko było później jak należy :)

Pozdrowienia i miłego wypoczynku :)
      • Gość: majka Re: Hotel Ambrosia - co sądzicie IP: *.tvk.torun.pl 03.09.09, 14:47
        byłam w sierpniu, też ze Scanem. Było po prostu WSPANIALE ;) świetne
        położenie,bezpośrednio przy plaży, bardzo miła obsługa, ekstra jedzonko, polecam
        jak najbardziej. Wycieczki, które oferuje Scan bądź Tui są mega drogie, polecam
        jednak wybrać się do Efezu, jeśli interesują Was Starożytne zabytki itd. Znajomi
        pojechali do Pammukale stwierdzili, że przereklamowane. Oprócz tego polecam boat
        trip-cały dzień na stateczku, który płynie przez najpiękniejsze zatoki, ma parę
        postoji i w tym czasie jest możliwość kąpieli w morzu ;) Opłaca się kupować
        wycieczki w lokalnych biurach podróży-znacznie taniej. Ja do Efezu pojechałam co
        prawda z Tui, bo przewodnik polski, w lokalnych biurach albo przewodnik turecki
        albo niemiecki.
        Pokoje w hotelach jak najbardziej na 5. Bardzo ładny basen, ogólnie czysto :) pozdr
    • Gość: krzysiek Re: Hotel Ambrosia - co sądzicie IP: *.181.191.131.static.crowley.pl 21.08.09, 14:31
      a kiedy dokladnie jedziecie?? bo bycmoze razem tam pojedziemy. My 29 wrzesnia z
      Warszawy
      • Gość: MagdaB Re: Hotel Ambrosia - co sądzicie IP: 213.17.247.* 21.08.09, 15:25
        Witam
        My równiez jedziemy 29.09.09 lecz z Poznania, lot mamy około
        23.09.09.Jedziemy na tydzień . Macie jakieś plany związane z
        wyjazdem , wycieczki ?
        Magda
      • Gość: MagdaB Re: Hotel Ambrosia - co sądzicie IP: 213.17.247.* 21.08.09, 15:27
        Oczywiście pomyliłam sięlecimy 29.09.2009 około godziny 23
        • Gość: krzysiek Re: Hotel Ambrosia - co sądzicie IP: *.chello.pl 21.08.09, 21:30
          my lecimy 29 wrzesnia o 15 (na miejscu o 19). no pewnie ze planujemy wyjazdy.
          narazie zbieram namiary na lokalne biura podrozy. hotel mamy super wiec nie ma
          sie czego bac. napisz do mnie na maila to sie zgadamy (w grupie bedzie zawsze
          razniej:)

laciak@poczta.fm
          • Gość: puk_puk Re: Hotel Ambrosia - co sądzicie IP: *.aster.pl 02.09.09, 07:57
            A kto sie wybiera tam 8.09 :)??????
            • Gość: Agata Re: Hotel Ambrosia - co sądzicie IP: 80.51.246.* 02.09.09, 09:44
              Polecam hotel. Pyszne jedzenie :)
              • Gość: majka Re: Hotel Ambrosia - co sądzicie IP: *.tvk.torun.pl 03.09.09, 14:51
                aha! jeśli chodzi o te lokalne biura to polecam Alina Travel- ja właśnie z nimi byłam na wycieczce statkiem. Kosztowało to 12euro, w cenie dojazd do portu i z powrotem, lunch, no pływanie statkiem :D
                • www.zobacz-swiat.pl Re: Hotel Ambrosia - co sądzicie 03.09.09, 16:12
                  Też byłem z tym biurem i mogę spokojnie polecić. Wyprawa do Pamukkale przebiegła
                  bardzo sprawnie :)
            • Gość: d25 Re: Hotel Ambrosia - co sądzicie IP: *.chello.pl 03.09.09, 14:55
              ja z krk
              • Gość: aniaaa Re: Hotel Ambrosia - co sądzicie IP: *.ibdim.edu.pl 11.09.09, 08:53
                byłam tam pod koniec sierpnia, naprawdę przepiękna okolica i bardzo fajny hotel,
                dobre jedzenie.

wycieczki faktycznie opłaca się brać z Alina Travel.

• Gość: piotr Re: Hotel Ambrosia - co sądzicie IP: *.chello.pl 16.09.09, 15:46
      hotel taki sobie ale kelnerzy fatalni!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka