Gość: elmo Kemer Reach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 10:43 hotel Kemer Reach został otwarty w 2006 roku narazie nie ma o nim opinii bylo to juz poruszane na forum nieraz. ja jade do tego hotelu 20.06 z warszawy powrót 05.07 tak przy okazji ktoś jedzie w tym terminie do tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
beata.bata Re: Proszę o opinię n/t Kemer Reach . 11.06.07, 19:53 a czy ewentualnie, mogłabym liczyć na np. smsa jakie są warunki w hotelu ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
beata.bata Re: Proszę o opinię n/t Kemer Reach . 11.06.07, 21:45 aha mam plik kmz google earth z dokładną lokalizacją hotelu gdyby ktos chciał moge wysłać Odpowiedz Link Zgłoś
kujawma Re: Proszę o opinię n/t Kemer Reach . 20.06.07, 14:34 beata.bata napisała: > aha mam plik kmz google earth z dokładną lokalizacją hotelu gdyby ktos chciał m > oge wysłać bardzo proszę o wysłanie na adres: kujawskim@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo Re: Proszę o opinię n/t Kemer Reach . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:08 odrazu po powrocie napisze na forum moja opinie o tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Proszę o opinię n/t Kemer Reach . IP: *.icpnet.pl 14.06.07, 13:26 Niemieckie forum www.holidaycheck.pl zdjecia duzo tego hotelu, dobrze oceniony fajne informacje Odpowiedz Link Zgłoś
beata.bata Re: Proszę o opinię n/t Kemer Reach . 20.06.07, 19:50 wysłane pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Proszę o opinię n/t Kemer Reach . IP: *.zax.pl 21.06.07, 00:13 Ja tez poprosze o plik z lokalizacja - wybieram sie 11 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Proszę o opinię n/t Kemer Reach . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:56 Witajcie. Bylam w hotelu obok Alatimya Village, ale na wieczor turecki zabieralismy gosci z tego hotelu i wymienialismy opinie o hotelach. Wizualnie hotel nowiutki wydaje sie ze maly basen i malo zagospodarowany teren hotelu.W hotelu podobno dobre jedzenie i ladne pokoje. My ze znajomymi stwierdzilismy ze nasz hotel przewaga bierze pod wzgledem pieknej roslinnosci przepieknym zejscie do morza . Zycze milego wypoczynku ogolnie Turcja jest piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Proszę o opinię n/t Kemer Reach . IP: 217.97.211.* 20.07.07, 08:52 Byłem w Hotelu 27.06-11.07 oceniam go na +3, ze względu na lokalizację i plażę. Leży prawie przy wyjeździe z Kemeru (teren budowy nowych hoteli bez dobrego zagospodarowania). Największy minus to plaża, tak na prawdę żey do niej dojść trzeba 10 minut spacerować. 200 m to jest może w lini prostej do morza tylko dojść się nie da. Plaża jest bardzo zaniedbana i ten barek na plaży to lekka kpina leja tylko cole i fante z butelik po naparstku. Jak nie pójdziesz pzed 9 na plaże to nie ma szansy na leżak. Sam hotel jest nowy i dość ładny, basen też niczego sobie nie można narzekać, jedzenie dobre tylko troche mała stołówka, powinny być dwie. Pokoje ładne radze wziąść nie od strony basenu bo jest bardzo głośno do 24 trwają animacje. Dziadowskie kabiny prysznicowe w pokojach, zamontowali jakieś najtańsze bo większośc już popsuta i nie można zasunąć. Ogólnie jak by postarali się o tę plażę (nawet do tej odległości można się przyzwyczaić poza tym co godzine jeździ hotelowy busik)to można by dać 4+. Odpowiedz Link Zgłoś