Dodaj do ulubionych

Fan Scan w Incekum Beach

IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.07, 21:49
Czy jesteście zadowoleniu z działalności klubu w tym hotelu?

Proszę o odpowiedź tych wszystkich, którzy byli na początku czerwca. Ja
niestety nie- wróciłam 20 czerwca, dla mnie ten klub to porażka.
Przereklamowane!!!!

Z klubu wiało nudą, moje dziecko wolało siedzieć w basenie niż kolorować
malowankę lub balonika.
Nie mam zastrzeżeń do animacji wieczornych- były super ale zabawy w trakcie
dnia- nuda!!!

A potraktowanie maluchów w ostatni wieczór w trakcie którego dostali plecaki z
"podarunkami" to straszne rozczarowanie dla mojego dziecka. Nic dziwnego, że
panie animatorki tak szybko w ten wieczór uciekły do swojego miejsca
zamieszkania (budynek po drugiej stronie ulicy). Dodam, że dziecko moje
otrzymało: plecak a w nim bryloczek , piórniczek, płytę i mapkę. I to tyle z
obiecanych materiałów- panie tłumaczyły sie, że nic ze Scana do nich jeszcze
nie dotarło. Nie było nawet paszportu, który właściwie powinien być wręczony
na początku trwania zabawy a więc w pierwszym dniu pobytu.
No cóż wielkie rozczarowanie.
Zastanawiam sie, czy to tylko ja mam takie wrażenia z działalności tego klubu.
Proszę o opinię innych osób
Obserwuj wątek
    • Gość: Obaś Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 21:56
      Ja jeszcze nie byłam. Lecę 04.07. Nie wiem jakie zabawy planują animatorki, ale
      płytę to na Krecie musieliśmy sobie sami kupić (tę z Mini Disco) za 'jedyne' 10
      euro. Ta Wasza płyta to właśnie ta z piosenkami z Mini Disco? Było może
      malowanie koszulek farbami?
      Aha, byłaś już kiedyś z takim klubem na wakacjach?
      • Gość: mysia Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.07, 22:15
        "Niestety" nie jest to plyta z animacji- ta w Incekum kosztuje 15 E.
        Jest to płytka ze Scana z piosenką.

Co do malowania koszulek to oczywiście tego nie było- ale może będzie...

Byłam pierwszy raz z klubem na wyjeździe, natomiast rodziny, które rok temu były
        na takich wczasach, u nas były bardzo zawiedzione. Rodzice nie umieli
        wytłumaczyć swoim dzieciom dlaczego nie ma w Incekum ulubionych zabaw, na które
        czekali cały rok.
        Z tego co mówili mają zamiar pisać reklamacje. Ja nie miałam możliwości tego
        zrobić, byłam tylko przez tydzień i w dniu, w którym była rezydentka w hotelu
        miałam wypożyczony samochód. Więc jak sami rozumiecie było mi szkoda tracić
        czasu na kłótnie z panią rezydent- a takie też były z powodu klubu.
        • Gość: Obaś Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:21
          No to w takim razie jestem ciekawa czy coś się zmieni po tych reklamacjach.
          Myśmy na Krecie byli bardzo zadowoleni. Czy nie można było z animatorkami
          pogadać by się bardziej przyłożyły? Rozumiem, ze to były 2 dziewczyny?
          Ile lat ma Twoje dziecko?
          • Gość: mysia Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.07, 22:52
            Animatorki tłumaczyły się tym, że nie mają żadnych ,materiałów oprócz kredek,
            farbek do twarzy, baloników i kolorowanek i właściwie nic więcej nie widziałam
            tam...

Jedna z nich była bardzo sympatyczna, druga (przed naszym przyjazdem inna
            dziewczyna - zdaniem znajomych niesympatyczna) też niedawno przyjechała. Ogólnie
            nie miały czym zachęcić dzieci do zabawy, starały sie ale ileż można nadrabiać
            miną. Na moje pytani: co będzie sie dzisiaj działo w klubie odpowiadała:
            malowanie twarzy i takie tam... A malowanie twarzy było wczoraj- no cóż....
            Materiały owszem dojechały ale w poniedziałek- a my w środę nad ranem my - do
            Warszawy. I tak, jak pisałam- zostały rozdane we wtorek wieczorem. Część dzieci
            dostało nawet dyplomy- kilka, które częściej zaglądało do klubu ( rodzice w tym
            czasie mieli swoje zajęcia i bardziej zależało im na tym aby ktoś zajął się
            dziećmi). Ja swojej córki- 5 lat nie potrafiłam przekonać do pozostania w
            klubie- gdyż zwyczajnie po dwóch razach malowania kolorowanek była znudzona.
            Brała udział w zabawie we wtorek w brodziku- wówczas zaczęło jej sie to
            podobać...Właściwie zawody te były chyba pierwszy raz...Jednak szybko się
            skończyły w wyniku "małej, brudnej przeszkody pływającej" w basenie.
            Poza tym trzy razy miała pomalowaną twarz.
            Z tego co wiem jakieś zabawy były już w poniedziałek- my byliśmy na objazdówce
            wypożyczonym autem.
            Tak więc podsumowując moje rozważania- materiały ze Scana przyszły w
            poniedziałek. W tym dniu coś sie działo i we wtorek też. Wcześniej nuda...
            Plecaki rozdane w pośpiechu we wtorek wieczorem a w środę odlot... i tyle było
            klubu.
            Wieczorem - dniu rozdania tych plecaczków- moja mała bawiła sie z innymi
            polskimi dziećmi, które również dostały upominki- porównywały sobie między sobą
            zawartość skończyło sie płaczem i pytaniem dlaczego ja tego nie mam? I co może
            zrobić rodzic w takiej chwili? Przecież tak samo jak inni zapłaciłam za pobyt
            dziecka w hotelu, za klub, tak samo jak inni wypełniłam kartę zgłoszeniową.
            Widocznie jedne dzieci są "lepsze" a drugie "gorsze". Tylko gdzie tego uczą?-
            takiego rozgraniczania. Nie mam zastrzeżeń do dyplomów- dostały je dzieci, które
            częściej chodziły ale materiały za Scana powinni dostać wszyscy jednakowo...

• Gość: maja Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 10:42
        Obaś napisz prosze w jakim hotelu byłaś na Krecie i z jakiego biura? Już teraz
        poszukuję czegoś na przyszłe wakacje.
        • Gość: Obaś Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 15:36
          My byliśmy ze Scan Holiday w Royal Belvedere (Hersonissos).
          • Gość: maja Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 08:54
            Czesć Obaś , dzięki za odpowiedź. Napisz proszę trochę o tym hotelu Royal
            Belveder. Na fotkach Scana widziałam tylko małe zjeżdżalnie czy są tam jeszcze
            inne - większe?
            Napisz też ile kosztowało wypożyczenie sejfu , materacy i ręczników plażowych,
            bo z tego co pisze Scan są za opłatą.
            • Gość: Obaś Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:18
              Maju, żeby nie odbiec od tematu, to napiszę,że tam klub fan scan działał bardzo
              przyzwoicie. Przynajmniej nam odpowiadała ta forma. Animatorzy byli bardzo
              zaangażowani i cierpliwi, mimo,że mój mały dawał do wiwatu;-)
              Niestety w tym hotelu nie ma takich dużych zjeżdżalni. Tylko te małe.Ale ilość
              basenów sprawia, ze nie ma pogoni za leżakiem. Za sejf zapłaciliśmy 34euro za 2
              tyg.Ani materacy ani ręczników nie wypożyczaliśmy. Mieliśmy swoje. Materac to
              było (chyba) 1 euro na dzień, ale głowy nie dam. Jeśli jeszcze coś Cię
              interesuje to pytaj:-)
              • Gość: maja Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:42
                Byłaś może w aqauparku niedaleko hotelu do którego jeździ darmowy autobus spod
                hotelu? Napisz też o pokojach rodzinnych jakie są i jakie mają wyposażenie? No
                i jak tam z jedzeniem?
                • Gość: Obaś Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:37
                  Ten aquapark to chyba z 5 dużych zjeżdżalni (nie zjeżdżaliśmy),baseniki dla
                  dzieci. To było przy morzu (jakieś 400m od hotelu, dosłownie po przejściu
                  ulicy), nie trzeba było jeździć busikiem. My jednak wykupiliśmy wycieczkę do
                  prawdziwego aquaparku na cały dzień. Tam było extra.
                  My mieliśmy pokój dwuosobowy z dostawką (dostawka to był normalny pojedynczy
                  tapczan).W pokoju mieliśmy TV, lodówkę, suszarkę do włosów w łazience, do rzeczy
                  na balkonie. Znajomi, których tam poznaliśmy mieli taki pokój rodzinny i byli
                  zadowoleni (nie byłam, nie widziałam). Jedzenia full i wszelkiej maści. Będę
                  miała porównanie jak wrócę z Turcji. Przede wszystkim były codziennie lody na
                  obiad i na kolację oraz cały dzień przy barach, co bardzo przypadło do gustu
                  mojemu małemu;-)Tego na pewno będzie mu brakować w Turcji...
                  • Gość: maja Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 11:02
                    Mam ostatnie pytanko o ten aquapark niedaleko hotelu czy jest płatny? i czy są
                    tam jakieś leżaki? po powrocie z Turcji będziesz miała jak piszesz jakieś
                    porównania to proszę odezwij się. Udanego pobytu!!!
                    • Gość: Obaś Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 19:15
                      Maju, popatrz tu:
                      www.starbeach.gr/
                      Nie znam tej strony, ale spisałąm ją z broszurki z tego aquaparku. Jeśli nie
                      uzyskasz odpowiedzi, to będę penetrować swoją pamięć:-)
    • Gość: mysia Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.07, 23:00
      Miejmy nadzieję, ze w sezonie działalność klubu sie zmieni... oczywiście na
      lepsze. Tego wszystkim życzę- przecież płacimy za niego niezłą kaskę!
      Zamierzam wrócić do tego hotelu za rok- ale nie ze względu na klub- bo nie wiem,
      jak powinien "poprawnie" działać. Hotel jest świetnie usytuowany, ma "smaczną
      kuchnię" i wiele atrakcji. Pobyt wspominam bardzo mile, ale rozczarował mnie
      klub- produkt wylansowany przez Scana. Wiele rodzin wybiera sie do tego hotelu
      ze względu na animacje i zajęcia dla dzieci. W naszym przypadku okazały się one
      wielkim niewypałem.
      • Gość: Wiki Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.promax.media.pl 24.06.07, 11:41
        hej!tez bylam w tym samym czasie co Ty w tym hotelu ,my przylecielismy z
        poznania!!Moje wrazenia na temat klubu sa podobne,porazka i tyle !!moje dzieci
        6 i 10 lat zanudzaly sie tam na "smierc"a chodzily do niego chyba tylko dlatego
        ze tyle im nagadalam jak to bedzie fajnie przed wyjazdem!!!tez bylismy tydzien
        i tez w poniedzialek mielismy auto!!!a co ciekawego objechaliscie autem??mam
        zamiar tam wrocic i jestem ciekawa w jakich miejscach byliscie?aha i jakie te
        prezenty dostaly dzieci tzn.czym roznily sie prezenty jednych od drugich??nie
        porownywalam wiec nie wiem !!a zglosic do biura podrozy i tak pojde ten nie
        wypal z klubem !!my dorosli rozumiemy ze moze cos nie wypalic ale nie nasze
        dzieci!!Pozdrawiam Cie goraco i moze Do zobaczenia za rok!!!
        • Gość: mysia Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.07, 13:31
          A już myślałam, że tylko ja mam takie odczucia co do klubu.
          Wiele osób z naszego turnusu zostało na następny tydzień i pewnie zamieszczą
          swoją opinie po powrocie- czyli po środzie. Zresztą większość osób niestety nie
          była zadowolona.

Miejmy nadzieje, że Ci, którzy pojadą po nas, będą mieć lepiej.

Co do wypożyczenia auta- byliśmy w Alanyi- zamek i oczywiście bazar, później
          wodospad, zielony kanion i Side. Po drodze jeszcze zachaczyliśmy o ichniejszy
          supermarket. Wyjazd fajny, ale ropa droga.
          Wodospad lekko przereklamowany zaś kanion- piękny!!!!!Warto jechać go zobaczyć-
          nawet kolejny raz!
    • Gość: Wiki Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.promax.media.pl 24.06.07, 14:34
      No co do klubu to opinie dopiero pewnie nadejda aha a jakie inne prezenty procz
      bryloczkow i piorniczkow i mapy dostaly dzieci?A my autkiem bylismy tez
      wodospad,Aspendos i piekny amfiteatr ,Side chociaz do swiatyni Apollina nie
      dotarlismy wielki upal byl i mielismy deski po drodze obiadek w hotelu i wyjazd
      do alanyi tez twierdza wjechalismy na sama gore potem miasto i z powrotem
      Konakli i Awsalar!!Mam pytanko gdzie byl zjazd na Zielony Kanion?aha i na jaki
      bazar w Alanyi pojechaliscie ten w srodku miasta?za rok chcemy zwiedzic Perge i
      Antalye no i Kapadocje i jedziemy na dwa tygodnie bo tydzien to za malo!!
      pozdrawiam!!
      • Gość: grażka Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.terminus.pl 24.06.07, 19:43
        dziewczyny ja byłam w tym samym czasie co wy moja wnusia bardzo rzadko chodzila
        do klubu zdecydowanie wolala basen , dopiero w ostatni dzien miała pomalowana
        buzie, z tego co slyszelismy to nasze animatorki nie mialy nic do powiedzenia
        rzadzila turczynka ktora prowadzila mini disko, nasze sie nam bardzo z tego
        powodu zaliły i narzekaly tez na kompletny brak materiałów do pracy z dziecmi,
        mnie najbardziej nie podobala sie ta buda obskurna brudna w srodku .zwana
        klubem, i duszno tam bylo nie do wytrzymania, jak bylismy zeszlego roku w
        holiday park to klub byl na powietrzu tylko zadaszony, a o nagrodach dla dzieci
        to ja pierwsze slysze od was moja wnusia nic a nic nie dostała moze dlatego ze
        tam nie chodzila nie wiem to tyle pozdrawiam papapapapa
        • Gość: Wiki Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.promax.media.pl 24.06.07, 20:06
          witam!mozliwe ze nasze animatorki niewiele mialy do powiedzenia ale to wina
          tylko i wylacznie Scan holiday ktore powinno dbac o to by wszystko mialo rece i
          nogi tymbardziej ,ze na stronach z hotelami Fan Scan gdzie opisany jest klub i
          zabawy w nim to az sie prosi by zabrac w to miejsce swoje dzieci ale z
          przykroscia na miejscu rzeczywistosc wyglada inaczej!!i co wtedy powiedziec
          dzieciom ktore jakby nie bylo duzo rozumieja!!ja moim opowiadalam jak to bedzie
          super bo Pani w biurze tez mnie o tym zapewniala a tu klapa!!no coz ja juz sie
          przyzwyvczailam ze co gdzies lecimy to cos jest nie tak!!!A prezenty dzieci
          dostaly ,oglaszaly to animatorki na ostatnim mini disco!tylko prawda jest taka
          ze powinny dostawac je w trakcie zabaw tak jak i te paszporty na poczatku!nasze
          dzieci podejzewam i tak wszystkich prezencikow nie dostaly bo to co maja to
          pozal sie....!!ale ogolnie hotel super turcja wspaniala !!napeno wrocimy tam za
          rok!!a mam pytankojak bylo w tym drugim hotelu o ktorym Pani pisala lepiej czy
          gorzej?pozdrawiam !!
          • Gość: grażka Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.terminus.pl 24.06.07, 20:32
            powiem tak w holiday park bylo zdecydowanie czysciej, jedzenie pod wzgledem
            ilosci i jakosci takie same, chociaz tam co piatek byl dzien turecki i wtedy
            przechodzili samych siebie bylo cudownie,jedzonko, muzyka ,taniec brzucha
            incekum ma zdecydowanie wieksze i piekniejsze tereny w okolo hotelu, tam
            niestety bylo zdecydowanie ciasniej poniewaz z jednej i z drugiej strony byl
            hotel, ale za to jeszcze sliczniejsza kolorowa roslinnosc, ogolnie oba hotele
            spelnily nasze oczekiwania pozdrawiam
          • Gość: Obaś Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 20:39
            My jak byliśmy na Krecie, to byliśmy bardzo zadowoleni z klubu. Prezentów wiele
            nie dostaliśmy [plecaczek, portmonetka(a może Wy to piórniczkiem nazywacie),
            paszport, dyplomy], ale w sumie nam nie o prezenty chodziło. Dzieci dużo grały w
            planszówki, miały zabawy w terenie, na basenie, w klubie, malowały
            twarze,koszulki, miały różne konkursy. Działo się:-)Jak wrocę z Incekum to Wam
            napiszę porównanie.
            • Gość: mysia Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.07, 21:00
              Mnie też wcale o te prezenty nie chodzi ale jeśli daje się coś dzieciom- to
              wszystkim to samo, bo później rodzice maja problem. Przynajmniej ja tak miałam-
              moja córka płakała, gdyż nie dostała paszportu. Akurat ona lubi takie notesiki i
              miałam wielki problem. To jest tylko dziecko, dorosły sobie wytłumaczy a dziecku
              żal...

U nas jednak mało się działo- nie wiem, czy z programu klubu ( sprawdzałam po
              przyjeździe na stronie bp) było chociaż zrealizowane 10 %.

Powtórzę jeszcze raz- jechałam do Incekum z myślą, że moje dziecko będzie miało
              zorganizowane dodatkowe zajęcia- tak żeby sie nie nudziło w trakcie pobytu,
              pobawiło się z rówieśnikami, a my - rodzice czas na nurkowanie, pływnie,
              książkę, swoje animacje itp. Niestety nie udało się... Mimo tego wrócę do
              Incekum Beach gdyż jest super hotelem - jednak już nie z nastawieniem, że będzie
              działał klub. Wolę być mile zaskoczona niż powtórnie rozczarowana.

Obaś- proszę Cię o relacje i porównanie tych dwóch klubów, z którymi będziesz
              mieć do czynienia. Pozdrawiam i życzę super wakacji.
              • Gość: Obaś Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 21:17
                Mysia, obiecuję , ze napiszę porównanie.
                Mój syn dostał taki paszport w zeszłym roku i teraz nie wiem czy powinien wziąć
                go ze sobą czy czekac na nowy. Ja mimo wszystko liczę na chwilkę oddechu gdy
                Krzyś będzie w klubie, ale jeśli będzie do kitu, to z pewnością złożę reklamację.
                • basia_bydgoszcz Re: Fan Scan w Incekum Beach 24.06.07, 21:55
                  Muszę cię Mysia pocieszyć, że w moim terminie było jeszcze gorzej z mini
                  klubem. Byłam 30.05-13.06. Dzieczyny nie miały żadnych materiałów, a o
                  plecaczkach, czy paszportach nie pisnęły ani słowa . Podobno zatrzymali im to
                  na cle ( papier i kredki?). Kartki do rysowania były wydzielane. Biegały po
                  każde pięć kartek do recepcji. Co ciekawsze zajęcia były dodatkowo płatne.
                  Naciąganie? Grażynaka ma rację. Siedziba klubu była b. nieprzyjemna. A zabawy
                  wiały nudą. Oczywiście moje dzieci siedziały cały czas na basenie. A już
                  szczytem niekompetencji była zabawa w przebijanie balonów na basenie. Dziecko
                  miało podbiec w wodzie po kolana jakieś daw metry trzymając w ręku strzałkę od
                  darta (tak, tego ze szpikulcem) i przebić balon. Ciekawe co by było gdyby
                  któreś dziecko się na to nadziało. Jeśli chodzi o Fun Scan w Incekum w moim
                  terminie to jakieś wielkie nieporozumienie. Hotel godny polecenia tylko gdzie
                  obiecany klub. Ciekawe czy tak wyglądają wszystkie kluby Fun Scan?
                  • Gość: Wiki Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.promax.media.pl 24.06.07, 22:20
                    mnie tez o prezenty nie chodzilo,chociaz moje dzieci sa na tyle duze ze same
                    doczytaly ze takie maja byc i byly bardzo zawiedzione gdy ich nie bylo!!ale
                    najwazniejsze mialy byc te zabawy gry itp.jak moj synek spoznil sie 5 minut to
                    o kartke musial prosic sie 10 minut bo nie wedzialy skad wziasc!!zadnych gier
                    planszowych nie bylo!!jak inne dzieci z innych krajow malowaly koszulki i nasze
                    chcialy to Pasnie powiedzialy ze tego u nich nie ma a jak ktos chce to moze ale
                    za oplata!!tak samo bylo z jazda na bananie najpierw dzieci zachecaly a pozniej
                    okazalo sie ze ten banan platny i to 10 euro od dziecka jakby nie bylo to dla
                    mnie 80 zl za 2 dzieci!!codziennie to samo czyli gimnastyka w wodzie rysowanie
                    i to malowanie buzi az moje dzieci mialy dosyc i z niechecia uczestniczyly w
                    tych zajeciach!!moim zdaniem wine ponosi samo Biuro podrozy,bo dziewczyny nawet
                    jak chcialyby cos zrobic to nie mialy takiej mozliwosci a to z braku materialu
                    itp.tak sie nie robi i takie biura podrozy jak Scan Holiday czy Tui nie powinny
                    sobie na to pozwolic a juz tym bardziej kiedy chodzi o tych najmlodszych
                    wczasowiczow!!Pozdrawiam !!
                    • Gość: Obaś Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:32
                      Wiki, na Krecie też płaciliśmy za malowanie koszulek (10euro).Niestety.
                      Ale z brakiem gier,kredek czy kartek to już skandal!!! Normalnie aż strach się
                      bać! Gdzie czytaliście co powino być w Klubie?
                      • Gość: mysia Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.07, 23:10
                        O klubie jakieś "wzmianki" są na stronie Scan Holiday (szukaj tam gdzie Fan
                        Scan). Niestety- powtarzam- może jakieś 10 % było zrealizowane w Incekum!!!!
                      • Gość: Wiki Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.promax.media.pl 24.06.07, 23:34
                        aha czyli za te koszulki to normalne ze sie placi no ci ktorzy nigdy wczesniej
                        nie byli w klubie byli zdziwieni,najgorsze to to ,ze Panie z Fan Scana nie
                        umialy udzielic zadnych odpowiedzi na pytania i nasze jakies watpliwosci!czasem
                        mialam wrazenie ze same nie wiedza o co chodzi ,tymbardziej ze jedna z nich
                        przyleciala z nami 13 czerwca!na temat klubu pisze w katalogu i na stronie a
                        wiecej bajerow naopowiadala mi Pani z biura podrozy jaki ten klub super co tam
                        maja i co dzieci beda robic!!atam przejde sie do biura i poskarze zeby na
                        przyszlosc takich wpadek nie bylo!!Dzieciakom wszystko wynagradzaly zjezdzalnie
                        i basen !!Bo ogolnie sam hotel rewelka!!pozdrawiam!!I bez obaw kto sie tam
                        wybiera napewno spedzi super urlop a jakies niedogodnosci zawsze sa !troszke
                        juz latamy po swiecie i zawsze mamy jakies przygody!!teraz tez zamiast wylotu o
                        9 10 mielismy po 12!!to tylko samolot sie spoznil haha!!aha polecam delfinarium
                        dzieci wniebowziete byly pokazem!!pozdrawiam!!
                        • Gość: Obaś Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 10:06
                          Ano niedogodności wpisane są w podróże;-)
                          Wiki, lecieliście z Poznania? Czy dzwoniono do Was, ze bilety są do odbioru? Nam
                          zostało 9 dni, a biletów jeszcze nie mamy. Chyba powinnam do nich zatelefonować.
                          Gdzie byliście w Delfinarium i z jakim biurem?
                          • Gość: Wiki Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.promax.media.pl 25.06.07, 11:16
                            Hej!!Tak lecielismy z poznania!!5 godzinne czekanie na samolot wynagrodzili nam
                            bonami po 35 zl.na osobe na sniadanko i kawke!!ja bilety mialam juz 2 tygodnie
                            wczsniej,dzwoniono do mnie bym je w biurze podrozy odebrala!!Wycieczke do
                            Delfinarium ma w programie Scan holiday,odbywa sie ona w niedziele jedzie sie
                            do Belek!!koszt na 2+2 to 86 euro!!byla jakas znizka i my tyle placilismy!Ale
                            Warto!!!Tak samo jak warto wypozyczyc autko!!Pozdrawiam!
                            • Gość: Obaś Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 11:24
                              Pewnie czekaliście na ten zepsuty samolot, co wracał do Anatlay na naprawę;-)
                              Tym samolotem podróżowała też teściowa koleżanki. Wiedzieliście ile ma
                              opóźnienia? Mam nadzieję,że czekaliście na samolot jeszcze przed odprawą i można
                              było pochodzić sobie po terminalu? Scan Was obdarował tymi bonami? Gdzie
                              musieliście je zrealizowac? Mam jednak nadzieję,że nas takie atrakcje ominą:-)
                              Bilety ponoć dziś doszły, ale za bardzo w to nie wierzę, bo to ja zadzwoniłam do
                              Scana, a nie oni do mnie. Chyba jakaś ściema:-/
                              Długo jechaliście do Belek? Ile trwał pokaz? Czy to jest delfinarium + akwapark?
                              • Gość: Wiki Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.promax.media.pl 25.06.07, 11:54
                                tak na samolot czekalismy przed odprawa!ale dopiero po 9 powiedzieli nam ze
                                wylecimy ok 12,autentyczna godzina odlotu byla 9:10!bony ofiarowane nam przez
                                Scana moglismy zrealizowac na lotnisku w tych barach czy restauracji!!Wyjazd do
                                Delfinarium jest o 13:10 jedzie sie poltorej godziny z przystankiem na siusiu!
                                pokaz zaczyna sie o 15 i trwa godzine !pozniej powrot do hotelu!mozna zrobic
                                sobie zdjecie z delfinami lub zarabistym morsem albo poplywac z nimi tylko
                                koszt tej przyjemnosci to 99 euro!!Tak obok Delfinarium jest auapark widac bylo
                                ze super ale nasza wycieczka ze Scana obejmowala tylko pokaz w delfinarium!!
                                Pare osob jak mialo wypozyczony samochod na wlasna reke jechali od rana do
                                auaparku na caly dzien o 15 obejzeli se delfinki i z powrotem az do wieczorka
                                bawili sie w auaparku !!ale nie mam pojecia ile ich to wynioslo!!my mielismy
                                autko jeden dzien to rezydentka zrobila nam taka mapke gdzie warto pojechac i
                                ze spokojem sobie az do 2 w nocy urzedowalismy,za rok jak pojade do turcji to
                                wezmiemy sobie auto na 3 dni!!aha i nie prawda jest ze na drogach groznie
                                itp.nam podrozowalo sie super zrobilismy 400 km.zabladzic sie nie da wszystko
                                oznakowane!!jak co to pytaj udziele wszelkich info!!!!pozdrawiam!
                                • Gość: michal Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 21:48
                                  czy mógłbś coś wiecej napisać o waszej wycieczce pozyczonym autem.
                                  Gdzie pożyczaliscie, jaka cena , jakie autko, czy auto oddaje sie natankowane
                                  itp?
                                  Co w jeden dzień można zobaczyć aby nie przeforsować?
                                  • Gość: mysia Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.07, 22:10
                                    Zobaczyć można wszystko- co tylko sie chce!

My akurat braliśmy busa, gdyż jechaliśmy w trzy rodziny z dziećmi ( pozdrówki
                                    dla Nich- jak przeczytają). Ceny- nie pamiętam, ale coś ok 70 E za dobę.
                                    Samochód był z hotelu, w dobrym stanie z ropką na tyle, że dojechaliśmy do
                                    stacji- kilka kilometrów w stronę Alanyi. Oddaliśmy w podobnym stanie baku.

Zwiedziliśmy dużo, jak na jeden dzień- tylko do zmierzchu- Alanyia- zamek,
                                    bazarek, później obiad w hotelu i w drugą stronę. Czyli wodospad, zielony kanion
                                    i Side. W hotelu byliśmy na kolację i niestety dzieci padły ze zmęczenia...
                                    Warto wziąć samochód- nie ma co sie bać,a naciągaczom z bp- zwłaszcza z tego , z
                                    którym sie jedzie z Polski- powiedzieć głośno dziękuję. Ich ceny są z kosmosu a
                                    jeszcze traci się kilka dni - bo przecież transfer, fabryki skór, i ceramiki - a
                                    do ceny doliczają jakiś tam obiad...
                • Gość: Obaś Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:48
                  Obiecałam, że napiszę jak wrócę swoją relację,więc spróbuję się wywiązać z
                  obietnicy:-)
                  Porównując klub do klubu z zeszłego roku, ten wyglądał mizerniej, ale nie było
                  tak źle. Moje dziecię maszerowało tam 2 razy dziennie z ochotą, więc coś się
                  dziać musiało;-)Dziewczyny są jeszcze młodziutkie i ten brak doświadczenia dało
                  się odczuć.Dzieci potrafiły panować nad animatorkami, zwłaszcza chłopcy w
                  okolicach 11-13 lat.Zdarzało się,że np. zasady konkursu uzgadniały podczas
                  trwania zawodów, co jest wg mnie niedopuszczalne.Dzieci w tym czasie się
                  nudziły. Przy tak licznej grupie (zdarzała się nawet 30 osobowa grupa
                  jednocześnie)zabawa musi być dopięta na ostatni guzik.
                  Sprawa gadżetów kwalifikuje się raczej na skargę do Scana. To oni są winni, że
                  dziewczyny nie miały nawet zwykłych smyczek do kluczy:-( O plecaczkach czy
                  portmonetkach nawet nie wspomnę:-/ Płyta z jedną piosenką, paszport i woreczek
                  to naprawdę minimum z minimum. Wyposażenie Klubu to też porażka. Dziewczyny mają
                  co robić by zainteresować dzieci zabawami ruchowymi czy artystycznymi, ale
                  organizacja daje wiele do życzenia...
                  • Gość: beba Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.07, 20:32
                    hej a jak pokoje ? bo relacje na ten temat tez były różne
                    • Gość: Obaś Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 21:05
                      Z pokojem to faktycznie trzeba trafić. My np. na 2+1 mieliśmy łoże małżeńskie +
                      2 tapczany.Pokoj mieliśmy przy basenie, codziennie sprzątany i dekorowany. Nie
                      jest to luks 5*, ale wystarczająco czysto. Nie mam się zbytnio do czego
                      przyczepić, ale wiem, że niektórzy trafili gorzej (np. zapominano im dwukrotnie
                      dać ręczników).
                      • Gość: beba Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.07, 21:18
                        a plaża bardzo kamienista, czytałam że bez butów nie da się wejśc do morza?ktoś
                        jeszcze pisał że do miejscowości w pobliżu hotelu jest bardzo daleko, około 1
                        godz drogi dolmuszem to prawda?
                        • Gość: Obaś Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:09
                          Na brzegu morza jest nawet ładny piasek, ale po wejściu głębiej pojawiają się
                          kamienie.Można też zejść do morza z pomostu, popływać i wrócić na pomost.
                          My akurat przede wszystkim korzystaliśmy z basenu (moje dziecię do morza się boi).
                          Najbliższy bazarek jest 2 km od hotelu (jakieś 35 minut spacerkiem), ale duuuży
                          bazar jest oddalony ok.28 km od hotelu i to faktycznie ok. 50 minut jazdy
                          dolmuszem. Tyle, że po drodze masz piękne widoki. Polecam Alanię wieczorem.Bazar
                          czynny jest nawet po 24:00.
                          • Gość: labo Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 23:08
                            najbliższy bazar nie jest w alanii tylko w avsallar tj 4 km od hotelu.Wg. mnie
                            jest znacznie ładniejszy ponieważ nie jest przy samej drodze.Pokoje i łazienki
                            w hotelu b.słabe.
                            • Gość: Obaś Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:49
                              Fakt, w Avsallar też jest bazar, ale mniejszy niż w Alanyi.I czy ładniejszy? Bo
                              ja wiem...Na pewno dużo mniejszy. W Alanyi też nie jest przy ulicy.
                              Z oceną pokoju się nie zgadzam, ale wiem, że pokoje są naprawdę różne.
                          • Gość: beba Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.07, 06:41
                            dzięki za informacje :)
    • leag1 Re: Fan Scan w Incekum Beach 26.06.07, 12:32
      mam pytanie, czy ktos z osob niezadowolonych z dzialalnosci klubu dla dzieci
      zglosil rekalamcje w biurze podrozy? i co z tego wynikło?
      przyznam ze ja lece tam w lipcu tego roku po rekomendacji kolegi, ktory był tam
      w ubiegłym roku i klub dla dzici byl najmocniejsza strona jego pobytu w tym
      hotelu, tym bardziej ze zona kolegi jest przedszkolanka i z jej zawodowego
      punktu widzenia zajecie były na najwyzszym poziomie. ale po przeczytaniu
      waszych wpisow zaczelam sie zastanawiac czy ekipa animatorow nie jest w tym
      roku przypadkowa tj studentki ( niekoniecznie pedagogiki) ktore chcialy sobie
      zarobic... jesli znacie stanowisko skana w tej kwestii pls o info.
      • Gość: aska Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:20
        Tak też mnie to interesuje bo fun scan był powodem dla którego wybraliśmy ten
        hotel a tu się okazuje że kicha, buyłam w hotelu na Djerbie z animatorami
        Tunezyjskimi bez fun scan a dzieci były zachwycone próby wyst ępów i raz w
        tygodniu występ na scenie dla rodziców rewelacja, dzięki za taki fun
        scan...........
        • Gość: mysia Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.07, 14:17
          Niestety ja byłam tylko tydzień, w dniu kiedy była rezydentka w hotelu miałam
          wynajęty samochód. Nie mogłam i nie chciałam tracić czasu na spotkanie z panią.
          Zresztą osoby, które były od 6 czerwca pisały reklamacje i były u pani
          rezydentki- zdały mi relacje z rozmowy. Pani nie chciała im nic podpisać bo
          uważała, ze jest wszystko w porządku. Doszło do kłótni, po czym złożyła podpis,
          że przyjęła do wiadomości. Nie wiem, czy Scan uzna coś takiego, tym bardziej, że
          ja nie mam podkładki.
          Piszę to wszystko nie po to by was straszyć ale uważam, że klub powinien
          działać- tak jak miał działać od czerwca a nie od lipca. Wiadomo, że w lipcu są
          wyższe ceny niż w czerwcu ale ten miesiąc to też miesiąc wyjazdowy. Żeby tam
          jechać wpłacałam pieniądze już w styczniu- wręcz biłam sie o miejsce.

Ja też mam wykształcenie pedagogiczne, pracowałam z dziećmi - i niestety ale
          panie animatorki zbytnio sie nie przyłożyły. To młode dziewczyny, pewnie
          studentki, które chyba pierwszy raz znalazły sie w takim miejscu. Myślalay, ze
          przyjadą na wypoczynek, trochę poskaczą- a tu są rodzice, którzy ze wszystkiego
          rozliczają. No cóż zapłacliśmy przecież Scan-owi niezłe pieniądze.
          Niestety nie mam kontaktu z osobami, które pisały reklamacje- wiem, że były
          zawiedzione, tym bardziej, że jedna rodzina była już raz w hotelu z klubem.
          • Gość: Obaś Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 19:07
            Ja też byłam z takim klubem, więc porównanie będę mieć. Jeśli tylko coś będzie
            nie tak (a oprócz porównania posiadam również wykształcenie pedagogiczne)to nie
            omieszkam zrobić tam ambarasu i napisać rekalmacje do Scana. Jutro jadę odebrać
            bilety do BP, więc rzucę im uwagą na ten temat. Zobaczymy co powiedzą.
            • leag1 Re: Fan Scan w Incekum Beach 27.06.07, 08:56
              super, daj znac jaka reakcja w skanie.
              • Gość: Obaś Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 19:49
                Byłam dziś po bilety. Wspomniałam o niezadowoleniu tych co przyjechali. Pani
                powiedziała, ze już wcześniej słyszeli o tym i mają nadzieję,że to się zmieni.
                Wspomniałam o braku papieru, prezentów. Pani pocieszała, ze to na pewno byłą
                jakaś wpadka, że materiały nie dotarły na czas i teraz powinno być już ok.
                Animatorki nie są z łapanki, tylko to dziewczyny, które przeszły przez sito
                konkursowe. No zobaczymy...
                • Gość: mysia Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.07, 23:51
                  "Mają nadzieję" ?- oni mają nadzieję?- a co mają powiedzieć ludzie, którzy tam
                  jadą?- że też mają nadzieję. W Scanie powinni krótko powiedzieć- zmieniło się na
                  lepsze- sprawdzili, poprawili, wyciągnęli konsekwencje. Taka powinna być odpowiedź!
                  • Gość: Obaś Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:45
                    Mysia, masz rację. POwinni zapobiec kolejnym negatywnym opiniom, ale nie wiem
                    ile te panie "mogą". Może warto byłoby uderzyć gdzieś wyżej? TYlko gdzie by tu
                    zadzwonić? Hmmm...
    • lensa Re: Fan Scan w Incekum Beach 28.06.07, 08:23
      Witam.
      Pobyt od 13-27.06.
      Panie miłe, jednak materiały dotarły prawie po tygoniu pobytu dopiero. Moja
      córka wolała bawić sie z animatorkami węgierskimi, słoweńskimi i tureckimi.
      Nasze dziewczyny choć starały sie nie miały tyle ciekawych materiałów ile
      proponowały np. węgirki i słowenki. Puzle, koraliki, koszulki do malowania,
      układaniki to domena innych klubów. Nasze dziewczyny staraniami nie mogły
      nadrobić braków w wyposażeniu. mniejsze dzieci nudziły się szybko. I tak moja
      córka jak napisałem po pewnym czesie zabawy szła sobie sama do innych klubów i
      nie przeszkadzała jej bariera językowa.
      Ogólnie kłania się wyposażenie klubu w materiały odpowiednie dla wieku dzieci.
      • Gość: mysia Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 22:59
        Może ktoś jeszcze ze "świeżo" przyjechanych z I.B. coś dopisze!
        • Gość: daro Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.asta-net.com.pl 12.07.07, 12:13
          wróciliśmy z Incekum Beach 11 lipca,co do klubu fan scan nie mamy
          zastrzeżeń,dziewczyny starały się na tyle ile mogły,dzieciaków faktycznie nie
          było za dużo w tym klubie,większość pluskała się w basenie.Co do prezentów to
          moja córka dostała sporo nie wiem jak inne dzieci,dziwczyny mówiły że już
          wogóle to im się konczą te plecaczki i inne gdżety i boją sie że na następne
          turnusy to już nic nie będą miały.My zastrzeżen co do klubu nie mamy.Jeżeli
          macie pytania to chętnie odpowiem daro11@op.pl
          • Gość: magda Re: Fan Scan w Incekum Beach IP: *.icpnet.pl 12.07.07, 23:40
            Uważam, że za dużo szumu zrobiło sie wokół tego tematu. Spedziliśmy z dziećmi 2
            tygodnie w Incekum. Dzieci korzystały z klubu i były zadowolone. Powiedzieliśmy
            naszym dzieciaczkom, ze jeśli nie będą chciały chodzić do klubu to maja wrócić
            do nas na basen i po sprawie. Oczywiscie wyboru hotelu dokonywaliśmy pod kątem
            klubu ale nie widziałam żadnego problemu w tym, że dziecko przychodziło przed
            czasem albo nie korzystało z zajęc.W końcu to jest czas urlopu, wypoczynku i my
            też jako rodzice powinniśmy sie cieszyć że mamy więcej czasu dla naszych
            pociech. No chyba, że klub jest traktowany przez rodziców jak wypchniecie
            dziecka dla świętego spokoju. Wszystkie osoby które przylatują z dziećmi pytały
            nas o klub, i opowiadały o negatywnych opiniach na forum. Najgorsze jest to, ze
            ludzie sie negatywnie nastawiają od poczatku i przylatują pełni trwogi. Uważam,
            ze zamiast poszukać pozytywnych stron już są nagrzani i widzą same negatywy. No
            cóż już chyba taką mamy polską naturę. Rozumiem rozgoryczenie tych którzy
            wyjechali na poczatku czerwca, ale kolejne turnusy już tak napewno nie miały.
            Czy któś z Was próbował rozmawiać z animatorkami dlaczego się tak dzieje? Bo
            póki co to wydaje mi sie, ze tylko są atakowane. Ja rozmawiałam, chcąc poznać
            ich zdanie. Opowiedziałam im o opiniach na forum, o prezentach o nie równym
            traktowaniu dzieci. Nie każde dziecko dostaje plecaczek bo dziewczyny dostały
            ich zaledwie 40 na dwa miesiące. One nie sa winne temu ze Scan nie wysłał
            odpowiedniej ilości prezentów. Scan wie ile sprzedaje biletów dla dzieci i
            powinien mieć zaplanowaną taka ilość niespodzianek. Te Panie oczywiscie
            pozostawiają wiele do życzenia, ale chodzac z dzieckiem do klubu, badź
            dogladajac je, mozna zauważyć ze nie jest tak źle a wręcz z dnia na dzień coraz
            lepiej. Tak więc reasumujac...nie nastawiajcie się negatywnie, podejdzcie do
            tego z lekkim luzem i nie oczekujcie od 20 latek dojrzałosci wychowawczo -
            emocjonalnej. One też sie uczą. Zamiast szukać dziury w całym, skupcie sie na
            tym ze mozecie spedzić udane wakacje w gronie rodzinnym a dzieci jest tyle ze
            nawet jeśli nie będą chodziły do klubu to i tak będą sie fantastycznie bawiły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka