Dodaj do ulubionych

Incekum Beach

IP: *.vwes.pl 03.07.07, 12:48
planuje wyjazd z dziecmi (7 lat i 1,5 roku) do Incekum Beach słyszałam że to
super hotel dla rodzin z dziećmiale po tych opiniach nie jestem już taka
pewna. Ratujcie mie wiem co mam robić - napiszci to tam był jak jest na
prawde,
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Incekum Beach IP: *.kghm.pl 03.07.07, 13:26
      Hotel jest super, zazdroszcze wyjazdu tam. My byliśmy tam w zeszłym roku -
      cudownie spędzony czas :-)
      • Gość: zuza Re: Incekum Beach IP: *.vwes.pl 03.07.07, 13:50
        Hej Magda byliście z dziećmi? czy ten klub dla dzieci to coś fajnego
    • Gość: mysia Re: Incekum Beach IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.07, 14:29
      przeczytaj wątek:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=64738480
    • Gość: grażka Re: Incekum Beach IP: *.terminus.pl 03.07.07, 19:34
      Zuziu my bylismy na poczatku czerwca z 2 dzieci 6latka i 20 miesiecznym
      maluszkiem, ze starsza nie bylo zadnego problemu pod wzgledem jedzenia,
      natomiast z malcem horror, oprocz kaszek przywiezionych z domu nic nie chciał
      jesc,bylo dobre pieczywo chrupki z mlekiem, makaron z sosem frytki a on nic,
      moze bylo mu za goraco slonce go razilo w oczka, nie byl szczesliwy na tych
      wczasach, ożywał dopiero wieczorkiem na mini disco zastanawialismy sie skad on
      ma sily na taniec przez pół godziny jak caly dzien nic nie jadl, kupowalismy mu
      jakies serki danonki ale i tak wychódl okropnie , tak ze teraz pojedziemy jak
      bedzie mial ze 4 lata predzej nie jak chcesz cos jeszcze wiedziec pisz
      pozdrawiam papapapapa
      • Gość: zuza Re: Incekum Beach IP: *.gorzow.mm.pl 03.07.07, 21:47
        grażka a jak klub dla dzieci czy twój 6 latek korzystał i był zadowolony bo
        czytałam ze to porazka, jak pokoje gdzie mieszkaliście głównym budynku czy w
        bungalowch- gdzie lepiej?, jakie ogólne wrażenie polecasz ten hotel czy nie.
        • Gość: grażka Re: Incekum Beach IP: *.terminus.pl 03.07.07, 22:01
          hotel polecam bo spedzilismy tam wspaniale 2 tygodnie, ale jak zawsze jest
          jakies ale ,nigdy nie moze byc wszystko ok na 100procent, w budynku głównym jest
          tylko recepcja a mieszka sie w bungalowach, my w budynku nr. 11 pokoj 2511 na
          parterze, budynek fajny bo daleko od drogi, a na basen i na stołówke 2 minuty
          drogi i cisza, włożylismy w paszport 10 dolarow, moze to pomoglo bo ludzi
          zakwaterowali przy drodze gdzie życ sie nie dalo stale chodzili i prosili o
          zmiane pokoju, nie wszystkim sie to udalo,co do klubu to porazka poczytaj sobie
          posty troszke wyzej wszystkiego sie dowiesz, ludzie protestuja wiec moze cos sie
          poprawilo,zeszlego roku bylismy w holiday parku tez polecam ten hotel ma on
          tylko mniejszy teren ale standart wyzszy mimo ze oba sa 5 gwiazdkowe papappaapapa
        • Gość: niagara Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 22:02
          Ja polecam gorąco - byliśmy w ubiegłym roku we wrześniu z niespełna 2 latkiem
          wówczas i 6-latkiem. Starszy nie chciał korzystać z klubu skanboo ale inne
          dzieci były zadowolone. Hotel jest bardzo fajny i ładnie położony - nad
          samiuteńkim morzem. W pokojach jest telewizor, lodówka, klima i co dzień
          butelka wody. Jedzenie bardzo urozmaicone - jedyny mankament - brak klimy w
          restauracji. Ja osobiście nie wybrałabym się do Turcji w lipcu i sierpniu -
          jest dla nas zdecydowanie za gorąco. Dlatego w ubiegłym roku byliśmy we
          wrześniu a tydzień temu wróciliśmy z Tunezji i było super:)Aha - starszy (teraz
          7-letni) syn był super zadowolony z klubu skanboo w Tunezji. Mimo, iż gdyby
          mógł, całe dnie spędzałby w basenie, to panie animatorki mają swoje sposoby, by
          zachęcić również do innych zabaw. Dzieci co dzień mają inny program, np
          szukanie skarbów, zawody sportowe - poza tym dostają odznaki, dyplomy,
          upominki, co dodatkowo je zachęca. Polecam hotel i klub skanboo:)
          • Gość: grażka Re: Incekum Beach do niagary IP: *.terminus.pl 04.07.07, 16:53
            napisz mi prosze pare slow o hotelu w tunezji ile gwiazdek wyzywienie , jaki
            standart i w jakim miescie iw ogole wszystkie ciekawe informacje mamy zamiar
            wybrac sie tam na przyszly rok czekam na ciekawe wiesci i pozdrawiam
            • Gość: zuza Re: Incekum Beach do niagary IP: *.vwes.pl 04.07.07, 19:07
              w tunezji byłam 8 lat temu jeszcze z rodzicami od tamtej pory nie interesowałam
              się tym kraje, ale tak jak w Egipcie zeby nie być zawiedzonym trzeba brać 5*.
              Mam nadzieje ze wybór bedzie tafny - pozdrawiam
            • Gość: niagara Re: Incekum Beach do niagary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:08
              Byliśmy w miejscowości Hammamet w hotelu club Venus 3,5*, biuro scan holiday.
              Zależało nam, aby był klub skanboo (w tym hotelu jest i w tym roku są super
              dziewczyny Agnieszka i Kasia). Hotel mogę polecić z pełną odpowiedzialnością.
              Grupa Polaków, którą poznaliśmy w hotelu również była bardzo zadowolona. Nie
              jest super nowy ale czysty i zadbany. Ma 4 baseny (w tym 1 kryty) i brodzik dla
              dzieci oraz plac zabaw. Jedzenie jest bardzo smaczne -ale to kwestia gustu - na
              pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Nie ma problemu z naczyniami, kolejkami
              albo brakiem czegokolwiek. Do ostatniej chwili jedzenie jest uzupełniane. Picia
              jest pod dostatkiem. Jedyny mankament, w Tunezji jest jeden rodzaj wędlin -
              okropna mortadela, w wiązku z tym tęskni się do naszej szyneczki:)Nie pozwalają
              nabierać wody do butelek z dystrybutorów i zanosić do pokoju. Jednocześnie
              wszędzie jest napisane, żeby nie przynosić jedzenia i picia z zewnątrz hotelu.
              Chodzi o to, aby wodę w butelce kupić od nich za 2 dinary, podczas gdy w
              sklepie kosztuje o wiele mniej. Do posiłków wody jest pod dostatkiem ale nie
              wolno jej wynosić. My kupowaliśmy wodę i jakieś soki w sklepie poza hotelem i
              nikt nic nie mówił, kiedy wnosiliśmy a nie ukrywaliśmy swoich zakupów. Podczas
              naszego pobytu hotel był pełen ale nigdzie nie było tłoku, może w szczytowych
              godzinach w porze obiadu ale naprawdę nie było tragedii. Dawaliśmy kelnerowi 2
              dinary i zawsze czekał na nas stolik z winem i wodą. Bardzo to było wygodne:)
              Jedzenie jest urozmaicone i dużo i naprawdę bardzo smaczne. Desery super w
              przeciwieństwie do Turcji, gdzie wszystko jest tak słodkie i ociekające, że nie
              da się zjeść. Animacje hotelowe trwają od rana do nocy. POcząwszy od
              gimnastyki, przez strzelanie z łuku, naukę salsy i wiele innych, skończywszy na
              wieczornych animacjach, trwających do późna. Sądzę, że w tym hotelu nie można
              się nudzić, jeśli tylko ma się ochotę na korzystanie ze wszystkich atrakcji.
              Dodatkową zaletą jest położenie nad samym morzem. Jeśli miałabym porównywać -
              Incekum Beach jest fajniejszy (po prostu inny)ale np nie ma klimy w restauracji
              a tu jest:) Venus ma 3,5* i jest super a np Ruspina w Monastirze ma 4* i
              wystarczy poczytać na forum Tunezja, żeby szybko przekonać się, iż to porażka.
              Współczuję zatem tym, którzy wydając mnóstwo pieniędzy zawiedli się okrutnie i
              cieszę się, że nie wybraliśmy tego hotelu, choć również braliśmy go pod uwagę,
              ponieważ ma klub skanboo (ponoć to jedyna zaleta hotelu bo animatorki super).
              To tyle na temat Venus - polecam:)
    • Gość: forys Re: Incekum Beach IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.07.07, 08:34
      Ja z rodziną wróciłem z tego hotelu tydzień temu.
      Generalnie wszystko super no może poza dwoma ale:
      -nocne komary, które na dodatek zazwyczaj gryzą dzieci - nasz syn miał na samej
      twarzy 5 ukąszeń a były dzieci, które wyglądały jeszcze gorzej.
      -temperatura o ile w pierwszym tygodniu wynosiła 30-35 stopni było wszystko ok.
      ale w drugim tygodniu nie spadała w dzień poniżej 40 a 30 było w nocy - koszmar
      już wolę nasze zimno.
    • Gość: grażka Re: Incekum Beach IP: *.terminus.pl 06.07.07, 18:20
      dziekuje pieknie za wszystkie wiadomosci o hotelu w tunezji pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka