cybulka99 10.07.07, 22:13 Wybieram się w sierpniu do Hedef, bardzo proszę o opinie na temat hotelu, atrakcji dla dzieci (12 i 9 lat) oraz jedno dniowych wycieczek organizowanych przez biura na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ANEK Re: Alanya - Hedef Resort IP: *.gl.digi.pl 11.07.07, 07:29 ZNALAZLAM JEDNA OPINIE, MOZE BEDZIE POMOCNA forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=64112116&a=64112116 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Alanya - Hedef Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:14 w ciagu dnia odbywaja sie zabawy dla dzieci i dorosłych przy basenie i chyba 0k. 15 w amfiteatrze dyskoteka dla dzieci i rza widziałam naukę układu tanecznego. poza tym dwa razy dziennie czynne sa zjazalnie no ciepłam woda w basenie! z wycieczek zdecydowanie polecam rafting, wycieczka odbywa sie od ok. 8 do 18 trzeba dojechć autokarem ok 2 godzin, ale nwarto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcia Re: Alanya - Hedef Resort IP: *.crowley.pl 18.07.07, 15:01 Ja byłam w Hedefie w czerwcu. Hotel baaardzo słabiutki (opisywałam swoje odczucia na tym forum w czerwcu). Co do wycieczek- rafting fajny ale ja polecam takze hammam. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy97 Re: Alanya - Hedef Resort 29.07.07, 15:46 Gość portalu: Marcia napisał(a): > Ja byłam w Hedefie w czerwcu. Hotel baaardzo słabiutki (opisywałam swoje > odczucia na tym forum w czerwcu). Co do wycieczek- rafting fajny ale ja polecam > > takze hammam. > POzdrawiam Piszesz,że słabiutki nie uzasadniając.Byłem w końcu maja i uważam,że jest dobry.No chyba,że bywasz w Hiltonach,Radissonach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martunia Re: Alanya - Hedef Resort IP: *.crowley.pl 30.07.07, 14:22 Nieuważnie czytasz. Opisywałam swoje odczucie na tym forum w czerwcu. Jesli Cię to interesuje poszukaj. Hotel jest 5* a kuchnia 2*. Tak, jeżdzę po Hiltonach. Polecam Hilton Long Beach w Hurghadzie- ma tylko 4* a o głowe przewyższa tą cienizne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Alanya - Hedef Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:48 My lecimy do Hedef Resort 1.08 ze Szczecina , cztery dorosle osoby plus trojka dzieci( 6, 11 i 14 lat)z Triady Odpowiedz Link Zgłoś