Dodaj do ulubionych

Alanya - Hedef Resort

10.07.07, 22:13
Wybieram się w sierpniu do Hedef, bardzo proszę o opinie na temat hotelu,
atrakcji dla dzieci (12 i 9 lat) oraz jedno dniowych wycieczek organizowanych
przez biura na miejscu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ANEK Re: Alanya - Hedef Resort IP: *.gl.digi.pl 11.07.07, 07:29
      ZNALAZLAM JEDNA OPINIE, MOZE BEDZIE POMOCNA

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=64112116&a=64112116
      • Gość: kiki Re: Alanya - Hedef Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:14
        w ciagu dnia odbywaja sie zabawy dla dzieci i dorosłych przy basenie i chyba
        0k. 15 w amfiteatrze dyskoteka dla dzieci i rza widziałam naukę układu
        tanecznego. poza tym dwa razy dziennie czynne sa zjazalnie no ciepłam woda w
        basenie!

z wycieczek zdecydowanie polecam rafting, wycieczka odbywa sie od ok. 8 do 18
        trzeba dojechć autokarem ok 2 godzin, ale nwarto!
        • Gość: Marcia Re: Alanya - Hedef Resort IP: *.crowley.pl 18.07.07, 15:01
          Ja byłam w Hedefie w czerwcu. Hotel baaardzo słabiutki (opisywałam swoje
          odczucia na tym forum w czerwcu). Co do wycieczek- rafting fajny ale ja polecam
          takze hammam.
          POzdrawiam
          • jerzy97 Re: Alanya - Hedef Resort 29.07.07, 15:46
            Gość portalu: Marcia napisał(a):

> Ja byłam w Hedefie w czerwcu. Hotel baaardzo słabiutki (opisywałam swoje
            > odczucia na tym forum w czerwcu). Co do wycieczek- rafting fajny ale ja
            polecam
            >
            > takze hammam.
            > POzdrawiam
            Piszesz,że słabiutki nie uzasadniając.Byłem w końcu maja i uważam,że jest
            dobry.No chyba,że bywasz w Hiltonach,Radissonach itp.
            • Gość: Martunia Re: Alanya - Hedef Resort IP: *.crowley.pl 30.07.07, 14:22
              Nieuważnie czytasz. Opisywałam swoje odczucie na tym forum w czerwcu. Jesli Cię
              to interesuje poszukaj. Hotel jest 5* a kuchnia 2*. Tak, jeżdzę po Hiltonach.
              Polecam Hilton Long Beach w Hurghadzie- ma tylko 4* a o głowe przewyższa tą
              cienizne.
    • Gość: magda Re: Alanya - Hedef Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:48
      My lecimy do Hedef Resort 1.08 ze Szczecina , cztery dorosle osoby plus trojka
      dzieci( 6, 11 i 14 lat)z Triady

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka