Dodaj do ulubionych

doplaty paliwowe

IP: *.core.lanet.net.pl 14.07.07, 15:48
witam czy ktos wyjezdzajac na wycieczke do turcji musial doplacac do biletow
prosze o odpowiedz.mialam wczesna rezerwacje juz w kwietniu,biuro
poinformowalo mnie o dopiero teraz
Obserwuj wątek
    • Gość: beta Re: doplaty paliwowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 16:07
      Jechalam z biura triada i nic nie doplacalam.Niespodzianka byl katering na
      pokladzie samolotu.
      A coz ty wybralas za biuro pewno itake oni lubia robic przekrety.
      Pozdrawiam

• Gość: monikat Re: doplaty paliwowe IP: *.core.lanet.net.pl 14.07.07, 17:16
        ja wybralam alfa star
        • Gość: jegomysz Re: doplaty paliwowe IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.07.07, 17:46
          beta o co chodzi z tym cateringiem? Bo wczoraj wyczytałam,ze trzeba za niego
          płacić, to prawda ??
          • Gość: greg Re: doplaty paliwowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 17:51
            Za posiłek na pokładzie samolotu nie płacilismy ani złotówki. podczas lotu do Antali były to kanapki, a podczas lotu powrotnego ciepły posiłek oraz oczywiście napoje.
    • Gość: greg Re: doplaty paliwowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 17:47
      My wylatywaliśmy 27 czerwca z TRIADĄ a rezerwacjeę robiliśmy 12 stycznia i nie było mowy o dopłatach paliwowych. Płaciliśmy dokładnie tyle ile panie z Triady wyliczyły przy rezerwacji imprezy.Miłym zaskoczeniem był posiłek na pokładzie samolotu oraz propozycja zakupów w sklepiku bezcłowym.
      • Gość: beta Re: doplaty paliwowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 18:28
        Sama bylam bardzo zaskoczona ze na pokladzie samolotu linii tureckich podaja
        posilki dodam ze cieple plus napoje do wyboru/bezalkoholowe/ oraz kawe lub
        herbate.Mialo to miejsce w jedna i w druga strone.Dziwne bo od czasu kiedy
        czartery wakacyjne obslugoja tanie linie lotnicze nigdy nie spotkalam sie z
        wyzywieniem za darmoche.Tym razem bylam bardzo mile zaskoczona chociaz w biurze
        triada nikt mnie nie poinformowal ze taki fakt bedzie mial miejsce.Jedzonko
        smaczne i czas szybciej lecji.Wrocilam 11,06,07 wiec jestem na biezaco z
        wiadomosciami
        Pozdrawiam
        • Gość: Herhor Re: doplaty paliwowe IP: 83.238.146.* 15.07.07, 21:05
          Bezpłatny catering jest tylko w samolotach Sky Airlines. W SunExpress niestety
          posiłek kosztuje 5 EUR. Bezpłatne są tylko kawa i herbata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka