Gość: monikat IP: *.core.lanet.net.pl 14.07.07, 15:48 witam czy ktos wyjezdzajac na wycieczke do turcji musial doplacac do biletow prosze o odpowiedz.mialam wczesna rezerwacje juz w kwietniu,biuro poinformowalo mnie o dopiero teraz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beta Re: doplaty paliwowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 16:07 Jechalam z biura triada i nic nie doplacalam.Niespodzianka byl katering na pokladzie samolotu. A coz ty wybralas za biuro pewno itake oni lubia robic przekrety. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikat Re: doplaty paliwowe IP: *.core.lanet.net.pl 14.07.07, 17:16 ja wybralam alfa star Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jegomysz Re: doplaty paliwowe IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.07.07, 17:46 beta o co chodzi z tym cateringiem? Bo wczoraj wyczytałam,ze trzeba za niego płacić, to prawda ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: doplaty paliwowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 17:51 Za posiłek na pokładzie samolotu nie płacilismy ani złotówki. podczas lotu do Antali były to kanapki, a podczas lotu powrotnego ciepły posiłek oraz oczywiście napoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: doplaty paliwowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 17:47 My wylatywaliśmy 27 czerwca z TRIADĄ a rezerwacjeę robiliśmy 12 stycznia i nie było mowy o dopłatach paliwowych. Płaciliśmy dokładnie tyle ile panie z Triady wyliczyły przy rezerwacji imprezy.Miłym zaskoczeniem był posiłek na pokładzie samolotu oraz propozycja zakupów w sklepiku bezcłowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: doplaty paliwowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 18:28 Sama bylam bardzo zaskoczona ze na pokladzie samolotu linii tureckich podaja posilki dodam ze cieple plus napoje do wyboru/bezalkoholowe/ oraz kawe lub herbate.Mialo to miejsce w jedna i w druga strone.Dziwne bo od czasu kiedy czartery wakacyjne obslugoja tanie linie lotnicze nigdy nie spotkalam sie z wyzywieniem za darmoche.Tym razem bylam bardzo mile zaskoczona chociaz w biurze triada nikt mnie nie poinformowal ze taki fakt bedzie mial miejsce.Jedzonko smaczne i czas szybciej lecji.Wrocilam 11,06,07 wiec jestem na biezaco z wiadomosciami Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herhor Re: doplaty paliwowe IP: 83.238.146.* 15.07.07, 21:05 Bezpłatny catering jest tylko w samolotach Sky Airlines. W SunExpress niestety posiłek kosztuje 5 EUR. Bezpłatne są tylko kawa i herbata. Odpowiedz Link Zgłoś