Gość: Jarek IP: 83.238.214.* 17.07.07, 09:55 jak plaża ??? jak jest z All inclusive czy na plaży też jest jaiś bar ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: Hotel Venus - Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 11:18 Byłem w side (hotel Linda) podobno lepszy standard od Venus, na pewno lepiej położony,chociaż prawie sąsiadują ok 50m różnicy,mnie się lepiej podobał. Plaża żwirowo-kamienista betonowe zejście,można się potłuc obedrzeć, troche się rozczarowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Hotel Venus - Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:27 www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=2453;name=Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaanek Re: Hotel Venus - Side IP: *.chello.pl 18.07.07, 14:47 nie bardzo rozumiem. jak twój opis plaźy się ma do opisu ze stony j.w. lub ze stron niemieckiego forum gdzie wszcyscy zachwalają Venus a Linde jest opisywany jako hotel gorszego sortu. Czy moźe jeszcze ktoś był w tej miejscowości lub hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Hotel Venus - Side IP: *.aster.pl 19.07.07, 21:09 jesli planujesz wyjazd z triada do holelu wenus do jest szansa i to duza ze zmienia Ci hotel bo podbno triada zerwla umowe z tym hotelem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P>A Re: Hotel Venus - Side IP: *.ssnet.pl 22.07.07, 00:33 Kto leci do tego hotelu 22.08.My lecimy z Katowic 2 osoby z biura podróży ITAKA. Odpowiedz Link Zgłoś