Dodaj do ulubionych

biura w Oludeniz/Hisaronu/Fethiye?

23.07.07, 11:39
bardzo prosze o informacje na temat sprawdzonych lokalnych biur, z których
korzystaliście, będąc w tych miejscowościach.Zeby jakoś uporządkować
informacje prosze o wymienienie:
1. nazwy biura
2. w jakiej miejscowości sie znajduje, ewentulanie dokładniejsza lokalizacja
3. jakie wycieczki wykupiliście
4. krótko o tym, czemu jesteście zadowoleni z usług danego biura lub nie
Obserwuj wątek
    • nati_28 Re: biura w Oludeniz/Hisaronu/Fethiye? 23.07.07, 23:55
      W Hisaronu jest Biuro Oscar Trawel. Szczerze polecam. Byliśmy w Pammukkale, na
      2 - dniowej w Pammukkale i Efezie, na rejsie po 12 wyspach, na Rodos i w Dalyan.
      • Gość: Thaurus Do Nati28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 08:43
        Piszesz, ze bylas m.in. na Rodos. Powiedz mi, skad plyneliscie - z Fethyie czy
        Marmaris, jesli z tego pierwszego, to czy slyszalas o odwolanych kursach? Pytam
        sie, bo przez nasze lenistwo kupilismy ta wycieczke u rezydentki i pozniej
        dwukrotnie nam ja odwolywala, bo niby wodolot sie zepsul. Mozesz sie do tego
        odniesc?
        No i opowiedz - warto bylo? Dzieci zadowolone? Cos zwiedziliscie?
        • nati_28 Re: Do Nati28 24.07.07, 14:21
          Jeśli chodzi o Rodos, to płynęliśmy z Fethiye. Wycieczka odbyła się w
          planowanym dniu, nie słyszałam o odwołanych kursach. Czy warto było? I tak i
          nie, w zależności od tego na co się nastawiasz. Wodolotem płynęliśmy 1,5 godz.
          w jedną stronę. Na Rodos pozostało nam 6 godzin. To niewiele żeby coś zwiedzić,
          zwłaszcza jeśli nie ma przewodnika. A wycieczka na Rodos to jedyna, na której
          jest się pozostawionym samemu sobie. Tak czy inaczej, my nie żałujemy,
          że "liznęliśmy" kawałek Grecji w tak krótkim czasie. Było niemożliwie gorąco,
          ale też pięknie. Spacerowaliśmy malowniczymi uliczkami, kosztowaliśmy greckie
          przysmaki, przywieźliśmy trochę pamiątek, zrobiliśmy malownicze zdjęcia.
          • Gość: Thaurus Re: Do Nati28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 17:35
            Dzieki za szybka odpowiedz :-)))
            Coz, pozostaje mi tylko Ci nieco pozazdroscic, miec nadzieje, ze Rodos zobaczy
            sie niechybnie i miec tez nauke na przyszlosc: nie wolno leniuchowac nawet na
            wczasach (przy wyborze wycieczki rzecz jasna :-))))
            • nati_28 Re: Do Nati28 24.07.07, 20:58
              My przez pierwszy tydzień leniuchowaliśmy, a następny był pełen wrażeń. Urlop
              wspominamy cudownie :)
              • Gość: Thaurus Re: Do Nati28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 11:05
                A jak hotel? Moze cos skrobniesz? Nie ukrywam, ze Aymera byla na naszej
                krotkiej liscie (ostatecznie wybralismy Yela). Na marginesie, szukalismy
                Twojego hotelu, ale jakos nam sie nie udalo. Dopiero po powrocie dowiedzielismy
                sie, ze zmienil nazwe, a to bylo tuz obok nas :-)))
                • nati_28 Re: Do Nati28 26.07.07, 00:03
                  Hotel rewelacyjny. Kilka miesięcy temu czytałam na forum opinie i były różne,
                  nie wszystkie pochlebne. My byliśmy zachwyceni, ale może dlatego, że zmienił
                  się właściciel hotelu. Nawet się zastanawialiśmy czy aby hotel nie pretenduje
                  do czwartej gwiazki. Nie mamy żadnych zastrzeżeń. Jedzenie przepyszne i
                  świeżutkie, bezpiecznie czysto, przemiła obsługa, wszyscy wokół nas skakali.
                  Nawet zaprzyjaźniliśmy się z DJ-emi i animatorem. Pokoje sprzątane dziennie,
                  bardzo dokładnie. Choć często zostawialiśmy pieniądze na wierzchu, nic nie
                  zginęło. Czuliśmy się jak w domu. Kameralny hotel w pięknym miejscu z widokiem
                  na góry i morze. Wielki pozytyw.
                  • Gość: Thaurus Re: Do Nati28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 07:45
                    Jak dobrze pamietam, mieliscie All? Mozesz opisac jego realizacje w praktyce?
                    • karolcza Re: Do Nati28 26.07.07, 16:42
                      Za każdym razem, jak widze, że przy moim wątku jest więcej wpisów, to mam
                      nadzieje że i więcej informacji na temat interesującej mnie rzeczy określonej w
                      tytule...natomiast widze głównie dyskusje na temat hotelu, co przyznacie mi
                      chyba racje, lepiej i rozsądniej prowadzić na wątku o tym własnie hotelu.

Nati i Basi dziękuje za odpowiedzi na moje pytanie.
                      • Gość: Thaurus Re: Do Nati28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 20:17
                        No to masz prawdziwy problem... Jeszcze sie za duzo dowiesz... :/
    • Gość: basia Re: biura w Oludeniz/Hisaronu/Fethiye? IP: 83.16.17.* 25.07.07, 18:09
      W ub roku korzystaliśmy z lokalnego biura : Easy Riders, przyjeżdżają pod hotel
      po turystów i odwiozą po wycieczce. Byliśmy z nimi na "jeep safari, Rodos
      i 6 wysp (2 X) Rejs 6 wysp otrzymaliśmy dwa razy gratis za wykupienie dwóch
      wymienionych wcześniej wycieczek - oprócz cudownych rejsów gratis posiłek).
      Mają siedzibę w Hisaronu i w Oludeniz przy plaży ( po lewo -
      nie w kierunku błekitnej laguny).
      • nati_28 Re: biura w Oludeniz/Hisaronu/Fethiye? 26.07.07, 00:05
        O Easy Riders też słyszałam dobre opinie. Znajomi z naszego hotelu korzystali z
        usług tego biura podróży, byli bardzo zadowoleni. Ogólnie biura lokalne dobrze
        funkcjonują.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka