Dodaj do ulubionych

czy ktoś był w Grand Iskandil

IP: *.icpnet.pl 25.07.07, 17:07
Witam
16 sierpnia lecę z wezyrem do hotelu Grand Iskandil. czy ktoś był w tym hotelu?
A może ktoś leci w tym terminie do Bodrum?
Agata
Obserwuj wątek
    • Gość: Nuka Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.axelspringer.pl 26.07.07, 14:58
      My też jedziemy 16 sierpnia do Grand Iskandil :) ale niestety tylko na
      tydzień... znalazłam taki wątek na forum:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=64685862&v=2&s=0
      skąd lecisz? my z Warszawy
      • Gość: Agata Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.icpnet.pl 07.08.07, 18:29
        Cześć
        Sorry,że dopiero teraz odpowiadam. My lecimy tez z Warszawy z biura Wezyr. Może
        pogadamy na GG???

Agata
      • Gość: Agata Do Nuki IP: *.icpnet.pl 07.08.07, 18:41
        Witaj
        My lecimy z Warszawy. Czyli spotkamy się na lotnisku. Niestety my musimy
        dojechać z Poznania bo loty do Bodrum są tylko z Warszawy więc nocka zarwana.
        Boje się trochę tego zamieszania na Okęciu na Ławicy jest luz i spokój. : )
        Agata
    • Gość: ais Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: 205.156.117.* 26.07.07, 15:28
      Tu masz inny watek o hotelu

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=62429293&v=2&s=0
      • Gość: megi Grand Iskandil IP: 80.51.196.* 27.07.07, 14:23
        Własnie wrocilismy, bylismy z paczka 7 os.
        Brzdo rozrywkowe miejsce,wystarczy zejsc na ulice ponizej hotelu i jest
        kilkanascie klubow do wyboru:)
        Hotel bardzo ładny,porownywalismy inne obok i ten jest najlepszy. Jedzienie
        bardzo dobre, duzy wybor,a przy basenie przekaski frytki i hamburgery.
        Widok z hotelu na całe miasto i morze(a raczej zatoke,bo otwartego morza tam
        nie zobaczycie)
        Baseny hotelowe 2 bardzo fajne,jeden cichy głębszy, drugi bardzo rozrywkowy z
        głośną muzyka, jakuzzi,i zjezdzalnia-ktora włączaja raz dziennie na jakies 3
        godziny.
        Jak beda jakies pytania podpowiem
        Polecam to miejsce,tylko nie wiem czy w sierpniu da sie wytrzymac z temperatura
        40stopni
        • Gość: TEDD Re: Grand Iskandil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 16:02
          wybieram sie z "roczniakiem" -czy są jakies brodziki ewentualnie chociaż mały
          plac zabaw... czy zejscie do morza jest w miare łagodne ;słyszałam tez ze o
          wybór potraw raczej nie musze sie martwic bo wyzywienie jest OK i dla małego
          tez cos sie znajdzie...pozdr.
          • Gość: megi Re: Grand Iskandil IP: 80.51.196.* 29.07.07, 13:14
            brodziki sa dla dzieci 2, ale jezeli chodzi o plaze to dla dziecka jest słaba,
            ta na miescie przy hotelu brudna,nawet sie tam nie kompalismy,dziecku tym
            bardziej odradzam, jest darmowy bus ktory wozi na prywatna plaze tego hotelu
            wyjezdza o 10 i 11, a wraca o 16,ale tam nie ma all inc, ta plaza jest duzo
            lepsza.piaszczysto zwirowa i wąska, nie taka jak plaze włoskie czy polski.
            Najładniesze plaze widzielismy i odwiedzilismy bedac na wycieczce całodniowej
            łodzią np. camel beach,ale dziecko raczej cały dzien na łodzi nie wytrzyma.w
            takim słońcu
        • fidorka1 Re: Grand Iskandil 30.07.07, 15:22
          Witam srdecznie,
          ja z rodzinką także wybieram się do Iskandila, mam pytanie dotyczące plaży
          hotelowej do której dowozi bus. Jak daleko jest do niej z hotelu i czy tam
          leżaki i parasole są bezpłatne, czy też za wszystko trzeba płacić?
          A możeprzy okazji masz jakieś zdjęcia z tego hotelu i możesz je przesłać
          chetnie je zobaczę.
          Pozdawiam Fidorka
    • turhotel Grand Iskandil 27.07.07, 18:16
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=46895184&a=46895184
    • Gość: Nuka Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.axelspringer.pl 02.08.07, 12:27
      czy ktos jeszcze jedzie do Grand Iskandil? My lecimy 16.08 z Warszawy
    • Gość: dobarek Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: 212.160.172.* 02.08.07, 13:47
      z rodzinką lecimy 23.08 do Iskandila
    • Gość: Kasia Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: 217.153.68.* 03.08.07, 13:38
      Witam, ja nie bylam w tym hotelu, ale slyszalam wiele dobrych ocen. Lece 9
      siepnia na dwa tygodnie od 9 do 23 sieprnia.Kasia i Piotr
      • kasia-19821 Re: czy ktoś był w Grand Iskandil 07.08.07, 14:41
        Z tego co czytalam na forach zarowno polskich jak i zagranicznych,
        hotel ma bardzo pozytywne opinie ;-) sama wybieram sie tam 30
        sierpnia na 2 tyg i wtedy bede mogla wyrazic swoja
        opinie...Jednakaze z cala pewnoscia hotel jest bardzo blisko centrum
        Gumbet, bo to sprawdzilam 2 tyg temu jak tam bylam, jednakze
        mieszkalam wtedy w innym hotelu. Gumbet jest super...polecam
        kazdemu, jednak raczej dla zabawy a nie ralaxu i odpoczynku :-)
    • Gość: eser Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.07, 13:46
      Grand Iskandil ma raczej dobre opinie, znajduje się w centrum Gumbet, które jest
      raczej rozrywkowym miejsce. Rodzinom polecane jest raczej Bitez, które jest
      bardziej spokojne.
      • Gość: Agata Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 09:23
        Dziękuję za opinię. Nam własnie zalezy aby hotel miał rodzinną
        atmosfere a w nocy poza nim życie towarzyskie. Wszystko na to
        wskazuje,że to był bardzo dobry wybór
        Agata
        • Gość: Nuka Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.axelspringer.pl 09.08.07, 11:17
          Agata,
          a skąd lecisz? Wygląda na to, że będziemy w tym samym czasie w jednym hotelu,
          więc być może nawet w samolocie :)
          • Gość: Agata Do Nuki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 11:21
            W Warszawy o 6.00
            GG1082766

Agata
    • Gość: aśka Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.elpos.net 23.08.07, 18:14
      Witam proszę o kontakt osoby które były w Grand Iskandil w dniach 09-
      23 sierpień 2007 mój mail- joanna_101@op.pl
      • Gość: Paola Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.retsat1.com.pl 23.08.07, 21:32
        wiem od znajomych którzy tam byli, że przez kilka dni (ok. 11-14.08)
        było zamieszanie w związku ze strajkiem obsługi hotelowej... ja lece
        we wrzesniu ale jestem ciekawa czy wszystko (posiłki, obsługa
        animacje, baseny itd) wróciło juz do normy i czy da sie tam przeżyc
        2 tygodnie...
        • kasia-19821 Re: czy ktoś był w Grand Iskandil 23.08.07, 22:16
          Ja sie wybieram do tego hotelu 30 sierpnia i bardzo mnie zaciekawilo
          co teraz przeczytalam na forum o strajku w hotelu , o co dokladnie
          chodzilo? bo dosyc zabawnie to brzmi;-)
          • Gość: TEDD Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:57
            moze i brzmi to zabawnie ale przez kilka dni w hotelu nikt nie
            sprzątał, brakowało napojów w barach, nikt nie sprzątał basenów... i
            to juz nie jest śmieszne... pytanie czy wszystko wróciło juz do
            normy bo wymieniono całą obsługę z menagerem hotelu włącznie i czy
            da sie tam spędzić urlop...
            • kasia-19821 Re: czy ktoś był w Grand Iskandil 24.08.07, 18:54
              w takim razie to rzeczywiscie nie brzmi ciekawie. a skad w ogole
              wzial sie ten strajk, dlaczego obsluga hotelu strajkowala? a pozniej
              po tych 3 dniach wszystko wrocilo do normy i funkcjonowalo jak
              poprzednio ? rzeczywiscie wymieniono cala obsluge lacznie z
              managerem? Bede wdzieczna za informacje , Pozdrawiam
              • Gość: Aśka Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.elpos.net 25.08.07, 08:13
                Strajk się wziął z tego że meneger nie płacił pracownikom, także my
                nie mieliśmy sprzątane prze cały tydzień pobytu, jedyne co to
                przyniesiono nam nowe ręczniki, ale najgorsze to było w stołówce,
                gdzie się wszytsko lepiło od brudu, ciężko było znależć sobie czyste
                sztućce i szklanki bo obsługa nie raczyła przynieść. Podłoga to było
                obrzydlistwo i trzeba było trzymać klapki żeby nie spadły z nóg tak
                się lepiła. Dzień kryzysowy strajku to był dopiero koszmar bo nie
                było nawet gdzie w stołowce usiąść bo nikt nie sprzątał ze stołów,
                każdy chodził wszędzie z jedną szklanką bo nie było czystych, nie
                wspomnę o tym ze napojów nie było i trzeba było kombinować . Była
                całkowita samoobsługa , niektórzy klienci stanęli za barzem i bawili
                się w obsługę wydawali drinki, a na basenie to już każdy sobie
                nalewał piwko i napoje (dopóki były) chorwaci nawet sobie sami
                smażuyli frytki i robili hamburgery. Najlepsze jest to że wszystkich
                klientów ewakuowano z tego hotelu do innych pozostali jedynie polacy
                z Wezyra, grupka rosjan i chorwatów. Na nasze prośby żeby nas też
                przenieśli wezyr odpowiedział ze sytuacja jest już opanowana i że
                przyjdzie nowa obsługa, ale nowa obsługa nadal pokoi nie sprzątała
                poprawiło sie jedynie na stołówce. Nie wiem jak jest w tej chwili w
                tym hotelu ale myśmy przeżyli mały horror. Bo nie można tego było
                nazwać wypoczynkiem ;-(
                • Gość: Paola Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.retsat1.com.pl 25.08.07, 09:01
                  kiedy wróciłas z tego hotelu bo wezyr zapewnia ze juz wszystko ok...
                  czy na turnusie od 16.08 do 23.08 naprawde nic sie nie poprawiło (?)
                  bo o ile wiem prawdziwy horror był tydzien wczesniej...
                  • Gość: Aśka Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.elpos.net 25.08.07, 09:22
                    ja byłam 9-16 sierpień
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka