Gość: Agata IP: *.icpnet.pl 25.07.07, 17:07 Witam 16 sierpnia lecę z wezyrem do hotelu Grand Iskandil. czy ktoś był w tym hotelu? A może ktoś leci w tym terminie do Bodrum? Agata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nuka Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.axelspringer.pl 26.07.07, 14:58 My też jedziemy 16 sierpnia do Grand Iskandil :) ale niestety tylko na tydzień... znalazłam taki wątek na forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=64685862&v=2&s=0 skąd lecisz? my z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.icpnet.pl 07.08.07, 18:29 Cześć Sorry,że dopiero teraz odpowiadam. My lecimy tez z Warszawy z biura Wezyr. Może pogadamy na GG??? Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Do Nuki IP: *.icpnet.pl 07.08.07, 18:41 Witaj My lecimy z Warszawy. Czyli spotkamy się na lotnisku. Niestety my musimy dojechać z Poznania bo loty do Bodrum są tylko z Warszawy więc nocka zarwana. Boje się trochę tego zamieszania na Okęciu na Ławicy jest luz i spokój. : ) Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ais Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: 205.156.117.* 26.07.07, 15:28 Tu masz inny watek o hotelu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=62429293&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Grand Iskandil IP: 80.51.196.* 27.07.07, 14:23 Własnie wrocilismy, bylismy z paczka 7 os. Brzdo rozrywkowe miejsce,wystarczy zejsc na ulice ponizej hotelu i jest kilkanascie klubow do wyboru:) Hotel bardzo ładny,porownywalismy inne obok i ten jest najlepszy. Jedzienie bardzo dobre, duzy wybor,a przy basenie przekaski frytki i hamburgery. Widok z hotelu na całe miasto i morze(a raczej zatoke,bo otwartego morza tam nie zobaczycie) Baseny hotelowe 2 bardzo fajne,jeden cichy głębszy, drugi bardzo rozrywkowy z głośną muzyka, jakuzzi,i zjezdzalnia-ktora włączaja raz dziennie na jakies 3 godziny. Jak beda jakies pytania podpowiem Polecam to miejsce,tylko nie wiem czy w sierpniu da sie wytrzymac z temperatura 40stopni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEDD Re: Grand Iskandil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 16:02 wybieram sie z "roczniakiem" -czy są jakies brodziki ewentualnie chociaż mały plac zabaw... czy zejscie do morza jest w miare łagodne ;słyszałam tez ze o wybór potraw raczej nie musze sie martwic bo wyzywienie jest OK i dla małego tez cos sie znajdzie...pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Grand Iskandil IP: 80.51.196.* 29.07.07, 13:14 brodziki sa dla dzieci 2, ale jezeli chodzi o plaze to dla dziecka jest słaba, ta na miescie przy hotelu brudna,nawet sie tam nie kompalismy,dziecku tym bardziej odradzam, jest darmowy bus ktory wozi na prywatna plaze tego hotelu wyjezdza o 10 i 11, a wraca o 16,ale tam nie ma all inc, ta plaza jest duzo lepsza.piaszczysto zwirowa i wąska, nie taka jak plaze włoskie czy polski. Najładniesze plaze widzielismy i odwiedzilismy bedac na wycieczce całodniowej łodzią np. camel beach,ale dziecko raczej cały dzien na łodzi nie wytrzyma.w takim słońcu Odpowiedz Link Zgłoś
fidorka1 Re: Grand Iskandil 30.07.07, 15:22 Witam srdecznie, ja z rodzinką także wybieram się do Iskandila, mam pytanie dotyczące plaży hotelowej do której dowozi bus. Jak daleko jest do niej z hotelu i czy tam leżaki i parasole są bezpłatne, czy też za wszystko trzeba płacić? A możeprzy okazji masz jakieś zdjęcia z tego hotelu i możesz je przesłać chetnie je zobaczę. Pozdawiam Fidorka Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Grand Iskandil 27.07.07, 18:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=46895184&a=46895184 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuka Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.axelspringer.pl 02.08.07, 12:27 czy ktos jeszcze jedzie do Grand Iskandil? My lecimy 16.08 z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobarek Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: 212.160.172.* 02.08.07, 13:47 z rodzinką lecimy 23.08 do Iskandila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: 217.153.68.* 03.08.07, 13:38 Witam, ja nie bylam w tym hotelu, ale slyszalam wiele dobrych ocen. Lece 9 siepnia na dwa tygodnie od 9 do 23 sieprnia.Kasia i Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-19821 Re: czy ktoś był w Grand Iskandil 07.08.07, 14:41 Z tego co czytalam na forach zarowno polskich jak i zagranicznych, hotel ma bardzo pozytywne opinie ;-) sama wybieram sie tam 30 sierpnia na 2 tyg i wtedy bede mogla wyrazic swoja opinie...Jednakaze z cala pewnoscia hotel jest bardzo blisko centrum Gumbet, bo to sprawdzilam 2 tyg temu jak tam bylam, jednakze mieszkalam wtedy w innym hotelu. Gumbet jest super...polecam kazdemu, jednak raczej dla zabawy a nie ralaxu i odpoczynku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eser Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.07, 13:46 Grand Iskandil ma raczej dobre opinie, znajduje się w centrum Gumbet, które jest raczej rozrywkowym miejsce. Rodzinom polecane jest raczej Bitez, które jest bardziej spokojne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 09:23 Dziękuję za opinię. Nam własnie zalezy aby hotel miał rodzinną atmosfere a w nocy poza nim życie towarzyskie. Wszystko na to wskazuje,że to był bardzo dobry wybór Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuka Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.axelspringer.pl 09.08.07, 11:17 Agata, a skąd lecisz? Wygląda na to, że będziemy w tym samym czasie w jednym hotelu, więc być może nawet w samolocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Do Nuki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 11:21 W Warszawy o 6.00 GG1082766 Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.elpos.net 23.08.07, 18:14 Witam proszę o kontakt osoby które były w Grand Iskandil w dniach 09- 23 sierpień 2007 mój mail- joanna_101@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.retsat1.com.pl 23.08.07, 21:32 wiem od znajomych którzy tam byli, że przez kilka dni (ok. 11-14.08) było zamieszanie w związku ze strajkiem obsługi hotelowej... ja lece we wrzesniu ale jestem ciekawa czy wszystko (posiłki, obsługa animacje, baseny itd) wróciło juz do normy i czy da sie tam przeżyc 2 tygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-19821 Re: czy ktoś był w Grand Iskandil 23.08.07, 22:16 Ja sie wybieram do tego hotelu 30 sierpnia i bardzo mnie zaciekawilo co teraz przeczytalam na forum o strajku w hotelu , o co dokladnie chodzilo? bo dosyc zabawnie to brzmi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEDD Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:57 moze i brzmi to zabawnie ale przez kilka dni w hotelu nikt nie sprzątał, brakowało napojów w barach, nikt nie sprzątał basenów... i to juz nie jest śmieszne... pytanie czy wszystko wróciło juz do normy bo wymieniono całą obsługę z menagerem hotelu włącznie i czy da sie tam spędzić urlop... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-19821 Re: czy ktoś był w Grand Iskandil 24.08.07, 18:54 w takim razie to rzeczywiscie nie brzmi ciekawie. a skad w ogole wzial sie ten strajk, dlaczego obsluga hotelu strajkowala? a pozniej po tych 3 dniach wszystko wrocilo do normy i funkcjonowalo jak poprzednio ? rzeczywiscie wymieniono cala obsluge lacznie z managerem? Bede wdzieczna za informacje , Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.elpos.net 25.08.07, 08:13 Strajk się wziął z tego że meneger nie płacił pracownikom, także my nie mieliśmy sprzątane prze cały tydzień pobytu, jedyne co to przyniesiono nam nowe ręczniki, ale najgorsze to było w stołówce, gdzie się wszytsko lepiło od brudu, ciężko było znależć sobie czyste sztućce i szklanki bo obsługa nie raczyła przynieść. Podłoga to było obrzydlistwo i trzeba było trzymać klapki żeby nie spadły z nóg tak się lepiła. Dzień kryzysowy strajku to był dopiero koszmar bo nie było nawet gdzie w stołowce usiąść bo nikt nie sprzątał ze stołów, każdy chodził wszędzie z jedną szklanką bo nie było czystych, nie wspomnę o tym ze napojów nie było i trzeba było kombinować . Była całkowita samoobsługa , niektórzy klienci stanęli za barzem i bawili się w obsługę wydawali drinki, a na basenie to już każdy sobie nalewał piwko i napoje (dopóki były) chorwaci nawet sobie sami smażuyli frytki i robili hamburgery. Najlepsze jest to że wszystkich klientów ewakuowano z tego hotelu do innych pozostali jedynie polacy z Wezyra, grupka rosjan i chorwatów. Na nasze prośby żeby nas też przenieśli wezyr odpowiedział ze sytuacja jest już opanowana i że przyjdzie nowa obsługa, ale nowa obsługa nadal pokoi nie sprzątała poprawiło sie jedynie na stołówce. Nie wiem jak jest w tej chwili w tym hotelu ale myśmy przeżyli mały horror. Bo nie można tego było nazwać wypoczynkiem ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.retsat1.com.pl 25.08.07, 09:01 kiedy wróciłas z tego hotelu bo wezyr zapewnia ze juz wszystko ok... czy na turnusie od 16.08 do 23.08 naprawde nic sie nie poprawiło (?) bo o ile wiem prawdziwy horror był tydzien wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: czy ktoś był w Grand Iskandil IP: *.elpos.net 25.08.07, 09:22 ja byłam 9-16 sierpień Odpowiedz Link Zgłoś