Dodaj do ulubionych

Samolot do Turcj?co jest grane?

IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.07.07, 00:04
Lece w sierpniu z bp jettouristic.mam podana godz lotu 8.25szczecin.znajoma
leci z itaki w tym samym dniu i ma godz 11.20.a samolot leci jeden,no chyba
,ze sie myle.w jednym jak i drugim bp upieraja sie przy swojej godz lotu.kto
jest w temacie i moze mi wyjasnic o co tu chodzi?marta
Obserwuj wątek
    • woda.lekko.gazowana Re: Samolot do Turcj?co jest grane? 26.07.07, 00:13
      1. może lecą dwa
      2. może któres z biur nie wie jeszcze, ze jest zmiana :)
      • Gość: marta gosc portalu Re: Samolot do Turcj?co jest grane? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.07.07, 00:30
        szczecin to zadupie nie ma szans na dwa samoloty w tym samym dniu.czyli wychodzi
        na to ,ze kazde biuro swoje obstawia a wszystkiego dowiemy sie na dzien przed
        wyjazdem.
        • Gość: ania w. Re: Samolot do Turcj?co jest grane? IP: *.gdynia.mm.pl 26.07.07, 09:24
          na podstawie moich doświadeń z Jettem (3 krotnych) wyloty z Gdańska nigdy nie
          uległy zmianie
    • Gość: Marciin Np. z Wroclawia lataja 2 rozne samoloty IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.07, 12:53
      W srody w odstepach ok 30 minut staruja do Turcji 2 rozne samoloty linii
      SunExpress i Sky Airlines.
      Tak somo moze byc w Szczecinie
      • gringo68 proste 26.07.07, 13:03
        powszechne jest, że rózne biura podróż latają samolotami jednego przewoźnika,
        ja np. miałem wczasy wykupione w SOPOL i lecieliśmy samolotem Centralwings z
        ludżmi z Axela i Wezyra, trudno aby jedno biuro wypełniło sto kilkadziesiąt
        miejsc w samolocie...
    • Gość: marek Re: Samolot do Turcj?co jest grane? IP: 212.38.200.* 26.07.07, 15:27
      A może zamiast zawracać ludziom głowę na forum, prościej będzie sprawdzić numer
      lotu, co?
      • Gość: marta gosc portalu Re: Samolot do Turcj?co jest grane? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.07.07, 18:48
        Zadalam pytanie- moze klos lecial ,jak z jednego bp tak i z drugiego.I bedzie na
        tyle uprzejmy ,ze mi odpisze.To ty zawracasz sobie glowe.Po co piszesz ,jak nie
        wnosisz zadnej informacj w odpowiedz na moje pytanie.Wszystko mozna gdzies
        sprawdzic,wyszukac...tylko po co wtedy nam forum.Wyluzuj chlopie.....
    • Gość: Mela Re: Samolot do Turcj?co jest grane? IP: *.debica197.tnp.pl 26.07.07, 17:40
      Samoloty wylatują co chwilę, nawet z takich lotnisk jak Szczecin. Ja leciałam
      do Alanyi o 22.35., a następny był o 22.45.
    • katherinespiegel Re: Samolot do Turcj?co jest grane? 27.07.07, 13:07
      Turcja to na tyle popularny kierunek, że na pewno lecą co najmniej dwa samoloty
      :) Nie zdziwiłabym się, gdyby leciało ich więcej... Niczym się nie martw i
      sugeruj godziną odlotu, jaką podało Ci biuro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka