Dodaj do ulubionych

Club side Coast hotel turcja

26.07.07, 16:00
Właśnie wróciłem z tego hotelu z rodzina 2 + 2. Ogólnie jesteśmy zadowoleni.
jeśli coś chcecie wiedzieć chętnie odpowiem i udzielę rad.
Obserwuj wątek
    • Gość: dorkap Re: Club side Coast hotel turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 18:40
      ja wybieram się od 15 sierpnia, napisz czy byłeś na wycieczkach i z jakimi
      biurami, mam też pytanie czy jest tam pomieszczenie fitness? a może masz jakieś
      zdjęcia (coś co stanowiłoby przedsmak pobytu w Club Side Coast? Jeżeli tak to
      proszę mój adres dorkap@wp.pl
      • rpiotrek68 Re: Club side Coast hotel turcja 28.07.07, 13:45
        W nawiązaniu do pytań: w hotelu jest fitness i sauna- to jest w cenie. Pokoje
        bardzo małe my nie trafiliśmy do gołębnika ale do pokoju gdzie tak naprawdę
        można było wstawić tylko jedna dostawkę. Od gołębników pokój różnił sie większym
        balkonem. Ale co tam w pokoju spędzaliśmy naprawdę mało czasu. Ktoś kto jedzie
        tylko po to żeby leżeć nie musi zabierać żadnych pieniędzy. Wszystko sie uszami
        ulewa. Jeśli chodzi o wycieczki to Kapadocja jest super/pamiętajcie o zabraniu
        ciepłego odzienia/ gdyż wieczorem jest chłodno. W pomakule - nie polecam z
        małymi dziećmi kawał trzeba iść na piechotę w strasznym upale. Obie wycieczki
        polecam z Itaka. Pozostałe wycieczki np. aquapark, rafting, safari itp. polecam
        z miejscowymi biurami /są obok na bazarze/ i o połowę tańsze. Co do wieczoru
        tureckiego z promocji to porażka, kto nie musi niech nie jedzie, a kto chce
        jechać to dużo lepszy i tańszy wieczór proponowany jest w trakcie wycieczki do
        kapadocji.jesli chodzi o zakupy to tubylcy są tak rozpuszczeni przez Niemców/na
        bazarach, że jak utargujesz parę euro to sie ciesz. Ogólnie na bazarach znajoma
        chińszczyzna i tandetne podróbki. Zdjęć zrobiłem prawie 900 ale jeszcze ich nie
        obrobiłem.
        • Gość: Edyta Re: Club side Coast hotel turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 13:51
          czesć Piotruś czy to ty od gosi:) jesli tak to pozdrowionka od edyty i wojtka
          • rpiotrek68 Re: Club side Coast hotel turcja 28.07.07, 13:55
            cześć Edysiu tak to ja. Pozdrowienia dla Was z Pruszkowa. Mój adres
            piotrek6810@op.pl. Jak byś miała coś ciekawego na temat Grecji to daj znać bo
            Goska mnie tu molestuje. pozdrawiam
            • Gość: Edyta Re: Club side Coast hotel turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 15:44
              ojej jak cudnie znowu mieć z wami kontakt. Wojtek krzycvzy że mam was
              pozdrowić - ucałuj gosię. jedźcie do grecji tam gdzie my byliśmy- pokoje
              rodzinne są na bank- ale hmm w turcji było lepiej. Igor dzisiaj zaćżął jęczeć
              że chce z powrotem
              wklepuje twój adres i będziemy w kontakcie . napisz ezaraz do ciebie maila i
              dajcie nam numery tel. uściskania:)))
    • Gość: Adam Re: Club side Coast hotel turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 08:03
      co to znaczy ogólnie? jak pokój i czy do morza daleko?

www.sprzedamdzialke.hurtmaria.com.pl/
      • Gość: rpiotrek68 Re:do adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 04:26
        pokoje wielkości 15x22 do morza 12 km siedzisz na forum nono stop o coś pytasz
        i nie wiesz jakie są pokoje i nie wiesz ile jest do morza
      • rpiotrek68 Re: Club side Coast hotel turcja 28.07.07, 13:52
        przepraszam za wyrażenie. Hotel poza pokojami jest super. Jeśli na przyjeździe w
        recepcji nie traficie na wysokiego szczupłego i chamskiego pacjenta to ok.
        Alkohole, te w cenie są znośne-niektórzy barmani rozcieńczają szczególnie wódkę
        i zamiast shwepsa do drinków dolewają nieraz miejscowe zamienniki. Mnie raziło
        bardzo, że wszystko jest po niemiecku, chociaż po tygodniu naszego pobytu
        animatorzy zaczęli używać podstawowych polskich zwrotów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka