Gość: r IP: *.devs.futuro.pl 14.09.07, 19:09 Wróciłem z wycieczki Syria/Turcja z Triadą. Jeżeli są jakieś pytania dotyczące chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cesi i pablofire Re: Wróciłem Syria/Turcja Triada IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.07, 09:42 my wylatujemy 3 pazdziernika.jak bylo??warto??ile trzeba wziasc dodatokowch pieniedzy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Wróciłem Syria/Turcja Triada IP: *.devs.futuro.pl 15.09.07, 18:14 Co do oceny wycieczki to wszystko zależy na co się nastawiacie. Jak dla mnie część objazdowa SUPER chociaż naprawdę dużo czasu spędza się w autokarze, jednak Syria i Kapadocja-rewelacja. Co do dodatkowych pieniędzy to ciężko powiedzieć. Postaram się napisać dokładną relację z objazdu. Niestety teraz brak mi na to czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek27 Re: Wróciłem Syria/Turcja Triada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 19:33 Witam, mam kilka pytań co do tej wycieczki - mogę prosić o maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Wróciłem Syria/Turcja Triada IP: *.devs.futuro.pl 20.09.07, 23:35 Pytania można zadawać na forum ale jeżeli ktoś prosi o maila to proszę: kamilll@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś