Gość: przemcio IP: 83.2.140.* 19.09.07, 14:18 czy ktoś €sie orientuje czy wycieczka fakultatywna do dalyanu z itaki odbywa s€ie lodzia czy autobus€em, ewentualnie jak to wyglada w innych biurach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkk Re: dalyan z itaką IP: 80.54.108.* 19.09.07, 15:00 ja byłam z lokalnego biura hamish mcturk. w drodze do dalyanu (autobusem ooczywiscie)zahaczylismy o sklep ze złotem (bylismy tam dosłownie 20 minut), potem wsiedlismy na łódke, którą dotarlismy do miejsca gdzie były kąpiele błotne, potem był obiad, a potem...rejs tym samym stateczkiem po rzece dalyan i podpływanie pod same grobowce licyjskie. Widoki gór, szuwarów, grobowców i pięknego koloru rzeki nie do zapomnienia. A stacją końcową był RAJ- plaża Iztuzu.Powtarzam- RAJ:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaga Re: dalyan z itaką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:57 Ja mieszkalam w Hosaronu (Oludeniz). Wycieczke wykupilam z Itaka i wygladala tak jak w pisie kkk, tylko bez sklepu ze zlotem. Cudowny relaks! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemcio Re: dalyan z itaką IP: 83.2.140.* 20.09.07, 11:50 pytalem bo ja wykupilem z lokalnego biura i do dalyanu plynalem €statkiem wzdluz wybrzeza.fajna s€prawa. a do tego ta plaza Super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: dalyan z itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 22:41 dziś wróciłam z Turcji i byłam n atej wycieczce z eximu...potwierdzam, że warto sie n anią wybrać...my jechaliśmy z okolic Bodrum jakies 2 godz. n amiejsce gdzie przesiadaliśmy sie n ałódz...i tam już faktycznie raj sie zaczynał;) Odpowiedz Link Zgłoś