Gość: ja_rek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 12:47 Wybieramy się tam całą rodziną w czerwcu.Czy to dobry wybór? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: Nena Club w Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 18:34 Nena nie jest w Incekum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytmark Re: Nena Club w Incekum IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.07, 22:37 A z jakiego biura i za jaką kwotę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytmark Re: Nena Club w Incekum IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.07, 22:39 Ten hotel ma Scan, ale nie ma jeszcze cennika. Nie doszukałem się innego biura z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIWI Re: Nena Club w Incekum IP: 83.238.70.* 09.12.07, 20:15 Niestety ,kiedy rozmawialiśmy w samolocie z turystami wracającymi z Neny nie byli oni zadowoleni z tego hotelu.Mieli zastrzeżenia przedewszystkim do czystości w pokojach ,restauracji ,jakości jedzenia i obsługi,kolejek,hotel oblegany przez sporą ilość Rosjan.Byliśmy w hotelu obok NENY-w IBEROTEL PALM GARDEN.Restauracja co prawda z daleka ,przypominała nam tą z ...PRL-u.Polecam IBEROTEL PALM GARDEN cena w zeszłym roku była b.korzystna pomimo że to TUI.Wyszło taniej dla naszej rodzinki niż w tymsamym czasie INCEKUM BEACH ze SCANA,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI_M Re: Nena Club w Incekum IP: *.chello.pl 10.12.07, 21:59 Witam, spędziłam w ubiegłym roku w sierpniu 2 tyg. w nenie i muszę przyznać że niczego do szczęścia nam tam nie brakowało. Warunki dla dzieci super, jedzenie dobre i mnóstwo, kolejek po jedzenie też nie zauważyłam, chyba że przy basenie jak piekli pączki popołudniu. Restauracja duża zawsze było miejsce. Wieczorny program animacyjny po minidisco w amfiteatrze też ciekawy. Jedynie co mogę polecić to wykupienie pokoi rodzinnych, jest ich naprawdę niewiele ale w porównaniu z pokojami w bungalowach to niebo a ziemia. Chętnie bym tam jeszcze wróciła, no i w tym roku mam problem bo szukam hotelu , już nie w Turcji, żeby by taki jak Nena /to sugestia moich dzieci!!/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Nena Club w Incekum IP: 212.76.37.* 11.12.07, 20:41 Witaj, możesz coś więcej napisać o różnicy w pokojach. Jak wyglądało jedzenie, co serwowali do picia (z napoi niewyskokowych i wyskokowych) itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI_M Re: Nena Club w Incekum IP: *.chello.pl 11.12.07, 22:54 Różnicę w pokojach widać n atej stronie. www.holidaycheck.pl/hotel.php?hid=31181&ch=ub&bildMotiv=8&sortierung=0 Te z ciemnymi meblami to pokoje rodzinne składające sie z dwóch pokoi ooddzielonych drzwiami. W jednym pokoju 2 óżka dla dzieci i w drugim jedno szerokie łoże. W kazdym z pokoi telefon /nawet w ubikacji :)/ i telewizor. Klimatyzacja sterowana indywidualnie pilotem, Pokoje rodzinne mieszczą sie w specjalnym pietrowym budynku w połowie drogi miedzy plażą a budynkiem głównym. A pokoje w bongalowach to jeden pokój z taką wnęką w której stoja dwa łóżka dla dzieci. Klimatyzacja na pokrętło w ścianie, znajomi narzekali że słabo działa zero róznicy czy nastawiona na full czy nie. Z napoi to do wyboru cola, fanta, sprite, mineralna nalewane przez barmanów w barach, soki z automatu niektóre całkiem smaczne, ponadto automaty do kawy /pyszne cappucino/, hrbaty we wszystkich możliwych smakach. A z alkoholi to nie za bardzo się interesowałam ale na pewno gin, wódka, piwo, wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blasta Re: Nena Club w Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 09:47 Witam A ile twala podroz z lotniska do hotelu nena ? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
agnes13-13 Re: DO MIKI_M 24.01.08, 00:18 Witam!Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, pokoje rodzinne nie znajdują się w bungalowach i są połączone drzwiami. Pokoje z wnęką ,o których Pani pisała już pokojami rodzinnymi nie są? Będę wdzięczna za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI_M Re: DO MIKI_M IP: 155.158.243.* 25.01.08, 12:52 Pokoje rodzinne nie są w bungalowach, tylko w specjalnym budynku rodzinnym i składaja sie z dwóch pomieszczeń oddzielonych od siebie drzwiami suwanymi. Po wejściu do pokoju jest część dla dzieci z dwoma łóżkami /bez okien/ a dalej pokój z podwójnym łóżkiem i wyjściem na balkon. W każdym z pokoi telefon, TV i oddzielnie sterowana klimatyzacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DO MIKI_M IP: 62.233.139.* 06.02.08, 12:52 Witam, w jakiej odległości jest nena od Alani? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszxxxx Re: Do miki_m 15.01.08, 19:32 Powiedz gdzie sie znajduja i jak wygladaja pokoje 3os plus dostawka. Jade 2 i 2 dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
j.b42 weekend majowy 2008 15.01.08, 23:33 bede w tym hotelu na weekend majowy tj. 30-07 2008 z katowic pokój rodzinny 2+2. Moze kto leci z nami. prosze o kontakt i wszelkie wiadomości o hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI_M Re: Do miki_m IP: *.chello.pl 18.01.08, 21:31 Witam . Pokoje w bungalowach , oprócz tych w budynku rodzinnym wszystkie wyglądaja tak samo mają jedno łóżko 2 osobowe i we wnęce miejsce na jedną lub dwie dostawki. Te pokoje znajdują sie we wszystkich bungalowach rozsianych po całym ośrodku. Jak podasz maila to wyśle zdjecie tego pokoju bo spędziłam w takim 1 noc, zanim sie znalazło miejsce w rodzinnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisica Re: Do miki_m IP: *.acn.waw.pl 22.01.08, 21:53 Byliśmy w Club Nena we wrześniu, 2 tygodnie, dwójka dzieci. Było OK. Jedzenie bardzo dobre i duzy wybór. Bardzo dużo warzyw, przepyszne ciasta, przy basenie dostępne w ciągu dnia hamburgery, frytki, sałatki, pizza (ważne dla dzieciaków). My piliśmy wino i piwo (słabe, ale dobre). W klubie Scanbo dzieciaki bawiły się dobrze. Pokoje średnie (mieszkaliśmy pośrodku, w małym budynku), ale nie spędzaliśmy tam zbyt wiele czasu. Jedyna rzecz, która dała nam się we znaki to KOMARY. Żarły w nocy moje dzieci, pomimo pryskania środkami any. I mimo, że była w oknie moskitiera jakoś się dziady przedzierały do środka. Fakt, dużo Rosjan, ale nam to nie przeszkadzało. We wrześniu juz nie było tłoku, nie wiem jak w sezonie. Iberotel Palm Garden jest zaraz obok. Bylismy go zwiedzić i wygląda o klasę lepiej, ale było jakos pusto i przy brodziku ANI JEDNEGO dziecka, a przy naszym super zabawa. Świetna zjeżdżalnia do brodzika, dla dzieciaków super frajda. Odpowiedz Link Zgłoś
yolka.g Re: Do miki_m 12.03.08, 23:01 ja również prosze o fotki - yolka.g@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
j.b42 Re: Nena Club w Incekum 29.01.08, 23:26 Jak mogę prosić o fotki. Jadę w maju z dziećmi- pokój rodzinny. Dziękuje. Adres- szacowanie@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś