Dodaj do ulubionych

Hotel Hedef Resort

23.05.08, 17:20
Wróciłem z Hedef Resort chętnie odpowiem na pytania i pomogę
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Hotel Hedef Resort IP: *.swietojanska.net 23.05.08, 17:49
      Witam, bardzo proszę o informacje o hotelu.Wybieramy się do Hedefu w czerwcu z
      dziećmi i wszelkie praktyczne informacje będą bardzo przydatne. Proszę o inf
      jaka jest plaża w hotelu oraz czy hotelowe posiłki są znośne, czy jest czysto .
      • Gość: SNAJPER710 Re: Hotel Hedef Resort IP: *.marsoft.net 23.05.08, 22:46
        Droga Olu co do samego hotelu nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń czysto,duże
        pokoje,indywidualna klima działająca:),lodówka tylko trochę przeszkadzał hałas
        z ulicy ale może trafisz na pokój z widokiem na morze.Jedzenie jak to w Turcji
        ale my głodni nigdy nie chodziliśmy zawsze było co wybrać.Monotonia tylko co do
        owoców jabłka,pomarańcze i grapefruity.Co do kłopotów z żołądkiem to na to
        najlepszy jest alkohol i po kłopocie....Radziłbym siadać w tej samej okolicy w
        jadalni to wtedy obsługuje jeden kelner warto zadbać o niego ; zajmie stolik
        piwko przyniesie a przy większej ilości gości to ważne.Nie wiem jaka ilość gości
        jest w czerwcu ale jeżeli będzie dużo to warto jednej osobie wstać wcześniej i
        zarezerwować leżaki przy basenie bo goście ze wschodu lubią wcześnie
        wstawać:).Plaża nie zachęca ani do spacerów a tym bardziej do kąpieli my
        kąpaliśmy się tylko w basenach.Nie potrafię pomóc w sprawie dzieci bo nasz synek
        został w domu ale jest dla nich brodzik ,jakaś opiekunka która się nimi zajmuje
        4 godziny dziennie.Jeżeli będzie mało gości będziecie super zadowoleni a jak
        dowali Ruskich może być różnie ale głowa do góry.
        • Gość: ola Re: Hotel Hedef Resort IP: *.swietojanska.net 24.05.08, 09:01
          Dziękuję bardzo za informacje.Zdecydowanie podniosłeś mnie na duchu. Czy plaża
          hotelowa i leżaki są brudne i zaniedbane ? Dopytuję się o plażę ,gdyż nasze
          dzieci nastawiły sie na kąpiele morskie. Czy orientujesz się jak działa
          internet w hotelu? Czy jest możliwość abyś przesłał mi kilka zdjęć mailem?
          Dziękuje i pozdrawiam O.
          • Gość: snajper710 Re: Hotel Hedef Resort IP: *.marsoft.net 24.05.08, 10:05
            Witam .Zdjęcia prześlę po weekendzie bo wyjeżdżam .Co do plaży powiem tak leżaki
            są ok ale materace tragedia bez ręcznika nie pójdzie.Trudno utrzymać ich
            czystość ale druga sprawa to nie wymieniane były chyba od początku
            funkcjonowania hotelu.Myślę,że jak dzieciaki zobaczą jakie są fajne baseny i
            zjeżdżalnie to zrezygnują z plaży bo nic ciekawego.Na bosaka ciężko chodzić bo
            ostry żwir dno kamieniste są duże uskoki i pływające śmiecie w wodzie a woda
            koszmarnie słona ale może się nie znam:)woda w maju była dosyć ciepła ale my
            zdecydowanie wybieraliśmy basen.Pozdrawiam
            • olab991 Re: Hotel Hedef Resort 26.05.08, 10:52
              jeszcze raz dziekuję za informacje . Jeśli to możliwe proszę o przesłanie zdjęć
              na adres olab991@gazeta.pl
              • olab991 Re: Hotel Hedef Resort 27.05.08, 10:58
                ponawiam prośbę o zdjęcia
                • Gość: Sławek Re: Hotel Hedef Resort IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 20:57
                  Poczytaj opinie o Hedef Resort na stronie www.wakacje.pl w opiniach
                  o hotelach. Z tego co czytałem wyżej jeśli chodzi o leżaki na plaży,
                  tłok przy basenach i w restauracji to nic się w stosunku do
                  ubiegłego roku nie zmieniło.
                  • Gość: camel Re: Hotel Hedef Resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.08, 23:22
                    Witam ja też wybieram się z żoną i córką do tego hotelu. Wylatujemy
                    z Wawy 6 czerwca. Fajny wątek.
                    Mam jeszcze pytanie odnoście samej Turcji.
                    Jaką kasę trzeba wziąść czy USD czy EUR. a może karta płatnicza.
                    Z tego co poczytałem opini na temat tego hotelu - to bywają różne-
                    jedni mówią że tak sobie inni że super.
                    WIęc trzeba się przekonać samemu.
                    Pozdrowienia
                    Rafał
                    • Gość: SNAJPER710 Re: Hotel Hedef Resort IP: *.marsoft.net 07.06.08, 23:11
                      Jeżeli chodzi o walutę to jednak chyba dolar . Na wycieczkach fakultatywnych
                      babcie sprzedające pamiątki podawały taką samą cenę w dolcach i w euro a w
                      mieście czy na bazarze to bez znaczenia i tak każdy Turek chodzi z kalkulatorem:)
                      • Gość: Karolina Re: Hotel Hedef Resort IP: 82.139.41.* 04.07.08, 17:39
                        proszę o jakieś informacje o hotelu hedef resort. Wybieram sie tam pod koniec
                        lipca. karolina1617@autograf.pl z góry bardzo dziękuję
    • Gość: Romek Re: Hotel Hedef Resort IP: *.saton.pl 27.05.08, 22:05
      Byłem w tym hotelu w ubiegłym roku.Kilka uwag do wypowiedzi
      wcześniejszych.Czystość plaży na poziomie polskich plaż
      bałtyckich.Niektórzy twierdzą ,że jest brudna bo ma kolor szary,ale
      taki jest charakter tych plaż w tej okolicy.Są to plaże piaszczysto
      żwirowe.Materace na ogół nie są pierwszej czystości,ale nikt nie
      kładzie się przecież bezpośrednio na materacu.Na materac należy
      położyć ręcznik kompielowy,który zabieramy z pokoju.Narzekanie na
      słoną wodę świadczy o niewiedzy osoby,która na to narzeka.Morze
      Śródziemne ma znacznie większe zasolenie niż Bałtyk.Podobnie jeśli
      chodzi o jedzenie.Po prostu jeśli jedzie się w jakiś rejon świata
      trzeba najpierw coś niecoś o nim wiedzieć.Z książek,internetu
      itp.Wtedy nie będzie zaskoczenia i rozczarowania,że nie serwują nam
      schabowego lub golonki a wędliny mają nienajlepszy smak bo są
      zrobione z baraniny lub wołowiny.Muzułmanie nie jedzą wieprzowiny.
    • Gość: ania Re: Hotel Hedef Resort IP: 83.238.161.* 02.06.08, 08:57
      proszę o inf.nt tego hotelu anna.szewczyk@interia.pl
    • Gość: amstel Opinie o Hedef Resort -rosyjski kołchoz IP: 62.132.92.* 07.06.08, 23:24
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=64112116
    • Gość: Karolina Re: Hotel Hedef Resort IP: 82.139.41.* 04.07.08, 17:34
      prosze o informacje o hotelu Hedef Resort na majla : karolina1617@autoraf.pl
      dziekuję.
      • Gość: Jolka Re: Hotel Hedef Resort IP: *.ztpnet.pl 06.07.08, 18:06
        Nie czytajcie opinii o Hedef Resort, bo chyba pisza je sami
        frustraci, którzy nie wiedza czego chcą. Z Turcji wróciła 2 lipca i
        w Hedef Resort spedziłam cudowne 2 tycgodnie. Jest tam naprawdę
        super. Pokoje czyściutkie z ładną łazienką i zawsze działajacą
        klimatyzacją, baseny - rewelacja. W rzeczywistości wszystko wygląda
        tak jak na zdjęciach w folderze. Morze i plaża podobnie jak na Rodos
        kamienie i słona woda, ale przecież o to chodzi. Piasek także inny
        niz bad Bałtykiem. Za to temperatura wody 28 st., a powietrza ok.
        45. Jedzenie rewelacja: dużo i różnorodne. Nie było szynki, bo to
        Turcja, a tam sie jej nie je. Ruskich duzo i to rzeczywiście jest
        trochę męczące, bo są swoim zachowaniem tacy głośni. Ale gdy się na
        to nie zwraca uwagi jest dobrze. Fantastyczni są animatorzy. Można
        tez wybrać się na wycieczki. Byłam już w kilku krajach i pobyt w
        Turcji uważam za jeden z bardziej udanych. Pozdrawiam
        • Gość: Zuzia Re: Hotel Hedef Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 19:32
          Hej Jolka
          Ja tez wrocilam z tego hotelu i mam bardzo podobne zdanie do Twojego.
          Mam takie pytanie czy znasz tytul tej piosenki która rozpoczynala kazdy dzien
          animacji na basenie o 10 ?
          • youloveme Re: Hotel Hedef Resort 08.09.08, 11:45
            Cześć,
            mam takie małe pytanie: Czy sa tam jakies dyskoteki w poblizu? bo
            wiem że jest w hotelu ale nie najlepsza, wiec może jest cos fajnego
            w okolicy hotelu czy dopiero w Alani(nie wiem czy to się tak
            odmienia ;) )?
    • Gość: alanina remix "rock this party" dj murat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 20:32
      siema, może znacie tytuł remixu z "rock this party" ? dj murat to często puszczał
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka