snajper710 23.05.08, 17:20 Wróciłem z Hedef Resort chętnie odpowiem na pytania i pomogę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Hotel Hedef Resort IP: *.swietojanska.net 23.05.08, 17:49 Witam, bardzo proszę o informacje o hotelu.Wybieramy się do Hedefu w czerwcu z dziećmi i wszelkie praktyczne informacje będą bardzo przydatne. Proszę o inf jaka jest plaża w hotelu oraz czy hotelowe posiłki są znośne, czy jest czysto . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SNAJPER710 Re: Hotel Hedef Resort IP: *.marsoft.net 23.05.08, 22:46 Droga Olu co do samego hotelu nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń czysto,duże pokoje,indywidualna klima działająca:),lodówka tylko trochę przeszkadzał hałas z ulicy ale może trafisz na pokój z widokiem na morze.Jedzenie jak to w Turcji ale my głodni nigdy nie chodziliśmy zawsze było co wybrać.Monotonia tylko co do owoców jabłka,pomarańcze i grapefruity.Co do kłopotów z żołądkiem to na to najlepszy jest alkohol i po kłopocie....Radziłbym siadać w tej samej okolicy w jadalni to wtedy obsługuje jeden kelner warto zadbać o niego ; zajmie stolik piwko przyniesie a przy większej ilości gości to ważne.Nie wiem jaka ilość gości jest w czerwcu ale jeżeli będzie dużo to warto jednej osobie wstać wcześniej i zarezerwować leżaki przy basenie bo goście ze wschodu lubią wcześnie wstawać:).Plaża nie zachęca ani do spacerów a tym bardziej do kąpieli my kąpaliśmy się tylko w basenach.Nie potrafię pomóc w sprawie dzieci bo nasz synek został w domu ale jest dla nich brodzik ,jakaś opiekunka która się nimi zajmuje 4 godziny dziennie.Jeżeli będzie mało gości będziecie super zadowoleni a jak dowali Ruskich może być różnie ale głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Hotel Hedef Resort IP: *.swietojanska.net 24.05.08, 09:01 Dziękuję bardzo za informacje.Zdecydowanie podniosłeś mnie na duchu. Czy plaża hotelowa i leżaki są brudne i zaniedbane ? Dopytuję się o plażę ,gdyż nasze dzieci nastawiły sie na kąpiele morskie. Czy orientujesz się jak działa internet w hotelu? Czy jest możliwość abyś przesłał mi kilka zdjęć mailem? Dziękuje i pozdrawiam O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper710 Re: Hotel Hedef Resort IP: *.marsoft.net 24.05.08, 10:05 Witam .Zdjęcia prześlę po weekendzie bo wyjeżdżam .Co do plaży powiem tak leżaki są ok ale materace tragedia bez ręcznika nie pójdzie.Trudno utrzymać ich czystość ale druga sprawa to nie wymieniane były chyba od początku funkcjonowania hotelu.Myślę,że jak dzieciaki zobaczą jakie są fajne baseny i zjeżdżalnie to zrezygnują z plaży bo nic ciekawego.Na bosaka ciężko chodzić bo ostry żwir dno kamieniste są duże uskoki i pływające śmiecie w wodzie a woda koszmarnie słona ale może się nie znam:)woda w maju była dosyć ciepła ale my zdecydowanie wybieraliśmy basen.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olab991 Re: Hotel Hedef Resort 26.05.08, 10:52 jeszcze raz dziekuję za informacje . Jeśli to możliwe proszę o przesłanie zdjęć na adres olab991@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Hotel Hedef Resort IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 20:57 Poczytaj opinie o Hedef Resort na stronie www.wakacje.pl w opiniach o hotelach. Z tego co czytałem wyżej jeśli chodzi o leżaki na plaży, tłok przy basenach i w restauracji to nic się w stosunku do ubiegłego roku nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: Hotel Hedef Resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.08, 23:22 Witam ja też wybieram się z żoną i córką do tego hotelu. Wylatujemy z Wawy 6 czerwca. Fajny wątek. Mam jeszcze pytanie odnoście samej Turcji. Jaką kasę trzeba wziąść czy USD czy EUR. a może karta płatnicza. Z tego co poczytałem opini na temat tego hotelu - to bywają różne- jedni mówią że tak sobie inni że super. WIęc trzeba się przekonać samemu. Pozdrowienia Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SNAJPER710 Re: Hotel Hedef Resort IP: *.marsoft.net 07.06.08, 23:11 Jeżeli chodzi o walutę to jednak chyba dolar . Na wycieczkach fakultatywnych babcie sprzedające pamiątki podawały taką samą cenę w dolcach i w euro a w mieście czy na bazarze to bez znaczenia i tak każdy Turek chodzi z kalkulatorem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Hotel Hedef Resort IP: 82.139.41.* 04.07.08, 17:39 proszę o jakieś informacje o hotelu hedef resort. Wybieram sie tam pod koniec lipca. karolina1617@autograf.pl z góry bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Hotel Hedef Resort IP: *.saton.pl 27.05.08, 22:05 Byłem w tym hotelu w ubiegłym roku.Kilka uwag do wypowiedzi wcześniejszych.Czystość plaży na poziomie polskich plaż bałtyckich.Niektórzy twierdzą ,że jest brudna bo ma kolor szary,ale taki jest charakter tych plaż w tej okolicy.Są to plaże piaszczysto żwirowe.Materace na ogół nie są pierwszej czystości,ale nikt nie kładzie się przecież bezpośrednio na materacu.Na materac należy położyć ręcznik kompielowy,który zabieramy z pokoju.Narzekanie na słoną wodę świadczy o niewiedzy osoby,która na to narzeka.Morze Śródziemne ma znacznie większe zasolenie niż Bałtyk.Podobnie jeśli chodzi o jedzenie.Po prostu jeśli jedzie się w jakiś rejon świata trzeba najpierw coś niecoś o nim wiedzieć.Z książek,internetu itp.Wtedy nie będzie zaskoczenia i rozczarowania,że nie serwują nam schabowego lub golonki a wędliny mają nienajlepszy smak bo są zrobione z baraniny lub wołowiny.Muzułmanie nie jedzą wieprzowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Hotel Hedef Resort IP: 83.238.161.* 02.06.08, 08:57 proszę o inf.nt tego hotelu anna.szewczyk@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amstel Opinie o Hedef Resort -rosyjski kołchoz IP: 62.132.92.* 07.06.08, 23:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=64112116 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Hotel Hedef Resort IP: 82.139.41.* 04.07.08, 17:34 prosze o informacje o hotelu Hedef Resort na majla : karolina1617@autoraf.pl dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Hotel Hedef Resort IP: *.ztpnet.pl 06.07.08, 18:06 Nie czytajcie opinii o Hedef Resort, bo chyba pisza je sami frustraci, którzy nie wiedza czego chcą. Z Turcji wróciła 2 lipca i w Hedef Resort spedziłam cudowne 2 tycgodnie. Jest tam naprawdę super. Pokoje czyściutkie z ładną łazienką i zawsze działajacą klimatyzacją, baseny - rewelacja. W rzeczywistości wszystko wygląda tak jak na zdjęciach w folderze. Morze i plaża podobnie jak na Rodos kamienie i słona woda, ale przecież o to chodzi. Piasek także inny niz bad Bałtykiem. Za to temperatura wody 28 st., a powietrza ok. 45. Jedzenie rewelacja: dużo i różnorodne. Nie było szynki, bo to Turcja, a tam sie jej nie je. Ruskich duzo i to rzeczywiście jest trochę męczące, bo są swoim zachowaniem tacy głośni. Ale gdy się na to nie zwraca uwagi jest dobrze. Fantastyczni są animatorzy. Można tez wybrać się na wycieczki. Byłam już w kilku krajach i pobyt w Turcji uważam za jeden z bardziej udanych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Hotel Hedef Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 19:32 Hej Jolka Ja tez wrocilam z tego hotelu i mam bardzo podobne zdanie do Twojego. Mam takie pytanie czy znasz tytul tej piosenki która rozpoczynala kazdy dzien animacji na basenie o 10 ? Odpowiedz Link Zgłoś
youloveme Re: Hotel Hedef Resort 08.09.08, 11:45 Cześć, mam takie małe pytanie: Czy sa tam jakies dyskoteki w poblizu? bo wiem że jest w hotelu ale nie najlepsza, wiec może jest cos fajnego w okolicy hotelu czy dopiero w Alani(nie wiem czy to się tak odmienia ;) )? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alanina remix "rock this party" dj murat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 20:32 siema, może znacie tytuł remixu z "rock this party" ? dj murat to często puszczał Odpowiedz Link Zgłoś