Gość: elcia IP: 88.247.43.* 29.05.08, 10:06 Jak w temacie :) Przylecielismy wczoraj. Pogoda piekna. Jedzenie pyszne. To tyle teraz bo biegne na spotkanie z rezydentem. Ela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 10:41 Ale ci zazdroszcze!!!My dopiero w sierpniu ale sercem już w Incekum.Szczerze odradzam środkową zjeżdżalnie.Napisz proszę gdzie Was ulokowali i czy macie pokuj rodzinny.Bawcie się dobrze papa Odpowiedz Link Zgłoś
on-ka-6 Re: do elcia 29.05.08, 10:53 Ja też pozdrawiam z W-wy. Super, że już piszesz do nas z Incekum Beach. Każdy czeka na jakieś info o tym hotelu. Ja lecę z mężem i 12- letnim synem 23.07 , to jeszcze tak długoooooooo.Ale Ci zadroszczę.:) Proszę napisz jak najwięcej jak jest i o standart pokoi, bo słyszałm, że jest nie najlepszy. I czy ten hotel jest przystosowany raczej dla małych dzieciaczków bo martwię się, że mój synek nie będzie miał co robić. Pozdrawiam Iwona (on-ka-6) Odpowiedz Link Zgłoś
on-ka-6 Re: Pozdrawiam z Incekum Beach 29.05.08, 10:57 A i jeszcze jedno, czy z lotniska do hotelu jedzie się tak strasznie długo? Jeszcze raz pozdrawiam i czekam na wieści. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: Pozdrawiam z Incekum Beach 29.05.08, 11:41 Ja też czekam na wszelkie informacje. Pewnie będę miała sporo pytań i byłabym wdzięczna gdybyś po powrocie mogła przynajmniej na część z nich odpowiedzieć. My do Incekum wybieramy się na początku września. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 80.50.234.* 29.05.08, 11:44 Widzę że mnóstwo osób z forum wybiera ten hotel. Napiszcie proszę czym wyjątkowym się wyróżnia spośród innych. Jaka cena na ten hotel jest w biurze podróży. Dzięki za odpowiedź. Pozdrwaiam uropowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: Pozdrawiam z Incekum Beach 29.05.08, 12:56 Hotel szczególnie polecany jest dla rodzin z dziećmi. My jedziemy z BP Scan Holiday. Tutaj masz ich ofertę: www.scanholiday.pl/html/10961091.php3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 80.50.234.* 29.05.08, 13:49 Bardzo dziękuję za odpowiedź. POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 15:17 Ja też jest bardzo ciekawa świeżych informacji. My wybieramy się do tego hotelu 18 czerwca br. 2+1 (13 lat). Czy jesteś zadowolona z wyboru tego hotelu? Jakie są zalety a jakie wady? Czekam na informacje i z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 88.247.43.* 29.05.08, 17:50 Wiecej o tym hotelu napisze jak tu dluzej pobede ;) TRudno duzo pisac po praktycznie 24h pobytu. Moje dzieciaki plywaja w basenie, kopia lopatami w piachu nad morzem, jest tez skromny plac zabaw, autko i sala zabaw dla dzieci. Od 15-ego czerwca beda tam zabawy polskich animatorow z dziecmi. Sa 2 hamaki no i nie wiem co jeszcze :) Dzieciaki sa zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.swietochlowice.net.pl 29.05.08, 19:44 Tak z techncznej trochę strony, czy w sejfie w pokoju zmieści się laptop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.terminus.pl 29.05.08, 20:40 z tego co pamietam z zeszlego roku to laptop raczej sie nie zmiesci ale tam nic nie ginelo na basenie zostawialismy aparat kamere i telefony i bylo ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 88.247.43.* 30.05.08, 07:23 Tez mi sie wydaje ze sie nie zmiesci. Ale sprawdze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 10:14 Grażka ma rację,nic nie ginęlo.Zostawialiśmy przy leżaku kamerę,aparat,telefony.Tak samo w pokojach,nawet złota biżuteria zostawiona na stoliku leżała w tym samym miejscu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 88.247.43.* 29.05.08, 17:44 Wiec pisze informacje z 2 dnia pobytu. :) Zaczne od wylotu. Lecielismy z Krakowa linia sun express. Start opozniony o ok. 1h. Powod - pooooowolna odprawa. Sam lot ok. Herbata i kawa w samolocie za darmo. Nastepnie autobusami i busami odwozili do hoteli. Oczywiscie z przymusowym przystankiem na wc i papu ;) Gyby nie ten przystanek to bylibysmy w hotelu za godzinke. Incekum byl 1 hotelem w kolejnosci. Dostalismy numer pokoju 1529 (chyba ... bo nie mam klucza przy sobie a pisze z sali przy recepcji :)) Wiec jak ktos wezmie ze soba laptopa to internet ma za free :) Ale mozliwosc odbioru chyba tylko w budynku glownym Pokoj moze byc. Jestem z 2 mezem i 2 dzieci (3 i 6 lat). W pokoju sa 2 lozka. Jedno wezsze a 2 duze. No i przysunelismy je do siebie zeby sie wszystkim lepiej spalo. :) Tv dziala. Z polskich programow tylko polonia. Kanalu dla dzieci przynajmniej w naszym pokoju nie ma. Klima dziala. KOmarow nie ma. Balkon maly. Wieksze sa na nizszych pietrach. Lazienka nie zachwyca ale moze byc. Do kapania jest wanno-prysznic ;) Nasz pokoj ma boczny widok na morze i oddalony jest od basenu wiec nie slychac halasu. Jak dla mnie ok. Jedzenie dobre. Duzy wybor. Bardzo duzo polakow. Wiaterek wieje, sloneczko opala :) Jutro wybieramy sie do Alani a za chwile idziemy na kolacje ;) Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.08, 08:08 Elcia - jesli możesz to napisz czy w resteuracji jest klimatyzacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.inf.ecb.com.pl 30.05.08, 11:51 Elcia-SUUPER macie. My startujemy 04.06-już niedługo. Dzieci mam w podobnym wieku (4,5 i 5,5), więc jestem bardzo zainteresowana Twoja opinią na temat wszystkiego :) Czy bardzo dużo ludzisków,czy kolejki do karmienia, czy jest kłopot z leżakami (ja nie bedę biegać o 7.00 zajmować...),czy temperatury wysokie, czy dzieciaki dobrze zniosły podróż (my wylatujemy o 23.10 z Katowic, czy dla dzieci są jakieś "specjalne" dania,jak znoszą dzieci tamtejszą florę bakteryjną, czy morze ciepłe (tak,dla dzieci), czy zejście do wody bardzo kamieniste, wnioskuje z opisu, że jest piasek na plaży... To tyle, tak na szybko :) pozdrawiam bardzo serdecznie...i czekam na dalsze relacje z udanego, mam nadzieję,urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość- Aga Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 78.8.79.* 30.05.08, 13:22 Elu,napisz,jak znajdziesz chwilę,czy wieczorami trzeba brać coś z długim rękawkiem dla dzieci i dla nas,czy już gorąco,ja jadę 4 czerwca,dziękuję.nie chcę zabierać niepotrzebnych ubrań jak w zeszłym roku...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 88.247.43.* 30.05.08, 16:02 Ja wzielam ze soba bawelniane bluzeczki z dlugim rekawem. Do dnia dzisiejszego nie byly potrzebne. W niedziele jedziemy do Kapadocji a tam jest podobno chlodniej wiec moga sie przydac. Ja bym na Twoim miejscu wziela ze 2 (ale nic cieplejszego.... chyba ze bedzie cos potrzebnego bo w Polsce bedzie chlodniej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 88.247.43.* 30.05.08, 16:10 Mysle ze nie ma pelnego oblozenia hotelu. Kolejek za jedzeniem tez nie ma. Jak na basen przyjdziesz pozniej to nie bylo tak zeby nie bylo zadnego lezaka. Pewnie te lepiej polozone zajmnowane sa juz wczesniej. Nie wiem jaka jest temperatura ale jest goraco (ale nie upalnie). Wieje wiaterek. Wez wysokie filtry bo sloneczko bardzo opala. Podroz ok. Dzieciaki jedza zupki i jeszcze inne pysznosci. Chyba im smakuje :) Jak dla mnie maly wybor owocow. Do wody wchodzice prosto z piasku :) Moze chlodne ale nie zimne. Co do temperatury to sie nie wypowiadam. :) Ludzie sie pluskaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_ch Re: Pozdrawiam z Incekum Beach 30.05.08, 13:25 Elciu, czy możesz mi potwierdzić, że w pokojach są lodówki? Jadę z roczniakiem i musze zabrać troszkę jedzonka dla małej:) Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 88.247.43.* 30.05.08, 15:58 Tak.... w pokoju jest mala lodowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 22:20 Dzięki za wszelkie informacje-są cenne! Będę podczytywać dalej... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Pozdrawiam z Incekum Beach 31.05.08, 22:11 Elciu, czy tam można kupić pampersy lub jakiekolwiek inne pieluchy jednorazowe, czy trzeba zabierać ze sobą? to samo pytanie o słoiczkowe jedzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 88.247.43.* 02.06.08, 20:34 Nie musialam sie w to zaopatrywac wiec nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.chello.pl 05.06.08, 19:44 Czy w tym hotelu obowiązuje jakiś specjalny strój do posiłków?? tzn czy do restauracji mozna pójść w krótkich spodenkach??/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 19:53 Na drzwiach restauracji jest rysunek troju wieczorowego jaki jest mile widziany ale nikt go nie przestrzegał.Oczywiście bez przesady w strojach kąpielowych też nikt nie chodził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.sdl.vectranet.pl 06.06.08, 12:58 Iwona ,nie jaki stroj jest mile widziany tylko jaki jest obowiazujacy. Takie sa zasady i koniec. Jedni o tym wiedza ,inni udaja ,ze nie wiedza a jeszcze inni nie wiedza i maja to w nosie.Sa na wakacjach na luzie gdzie nie obowiazuja ich zadne normy i zasady. W krotkich spodniach nie wchodzi sie do restauracji na kolacje.Jesli nikt tego nie przestrzegal to mieli szczescie bo w innych hotelach grzecznie wypraszaja i troche wstyd,ze ludzie nie wiedza jak sie gdzie zachowac.Wiec lepiej na wakacje w hotelu zabrac dlugie letnie spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonek_m Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.inf.ecb.com.pl 27.06.08, 07:39 Witam, właśnie wróciłam z Incekum. Było super! Do restauacji ludziska chodzili w krótkich spodenkach i koszulkach.Nie wydaje mi się, żeby komuś to przeszkadzało. Zresztą-restauracja w tym przypadku, to zbyt szumne słowo. Wprawdzie na sali byli kelnerzy, kucharze itp. ale wyglądało to wszystko jak studencka stołówka (był lepszy wystrój)-gwar i duży przerób. Poza tym na jednej sali brak było klimatyzacji.W wysokich temperaturach nie jest tam pewnie przyjemnie. Służę dodatkowymi informacjami-jeśli ktoś w potrzebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 62.233.238.* 27.06.08, 14:35 Witam, Wylatuję do Incekum Beach 16 lipca i mam parę pytań: 1. Czy za sejf w pokoju trzeba płacić, czy jest on za darmo (słyszałam rózne opinie dotyczace tego tematu) 2. Czy w pokoju jest suszarka? 3. Czy ręczniki przy basenie są, czy trzeba brać swoje? I to chyba tyle na szybko, dziekuję z góry za info. Pzdr, MOnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.is.net.pl 27.06.08, 15:25 Ad. 1 Za sejf sie nie placi. Ad. 2 Suszarka jest. Ad. 3 Ręczniki są. Chociaż nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Pozdrawiam z Incekum Beach 28.06.08, 14:42 Ad3. ręczniki są ZAWSZE, tyle, ze w wyznaczonych godzinach :) a jeśli zabraknie, to po 5 minutach już jest następna dostawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola pokój rodzinny CFH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 13:40 mam prośbę do osób, które leciały ze Scanem do tego hotelu i miały pokój rodzinny CFH. Krążą różne opinie na temat tego pokoju. Ja mam nadzieję, że osoba, która tam była odpowie mi na proste pytania: 1 balkon 2. szafa 3. które piętra zajmuję te pokoje, bo miały być dwa jeden mały dwu osobowy - bez "niczego" 4. ogólna ocena z góry dziekuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonek Re: pokój rodzinny CFH IP: *.inf.ecb.com.pl 08.07.08, 11:15 Leciałam ze scanem-czy pytanie na temat pokoju rodzinnego aktualne? miałam taki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: pokój rodzinny CFH IP: *.crowley.pl 08.07.08, 12:27 Jak najbardziej aktualne - lecę ze scanem w sierpniu i wolałabym nie być zaskakiwana nie miło na miejscu. Mam jeszcze jedno pytanie czy byliście w samym mieście Incekum - to podobno 2 km więc można dojść na piechotkę - ale czy rzeczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonek Re: pokój rodzinny CFH IP: *.inf.ecb.com.pl 08.07.08, 14:42 Ja osobiście nie byłam piechotą dalej niż naprzeciwko przejściem podziemnym-polecam :)-fajne przejście... Jest tam sklepik-można kupić słodycze czy jakieś dmuchane materace-taniej niz w hotelu. Mąż poszedł wzdłuż dwupasmówki (bo biegnie pod hotelem), obtrąbiły go wszystkie przejeżdżające dolmusze :) Przyszedł mokry! Od asfaltu żar, a nad basenem przyjemny wiaterek. Jechaliśmy raz wynajętą taksówką spod hotelu do wodospadów na rzece Manavgat. Taksi 40 Euro, czekał na nas pod wejściem na wodospady, tam około pół godzinki obgląd-dłużej niema co robić, chyba, że ktoś coś je. Potem pojechaliśmy na wielki bazar (jest w poniedziałki w Manavgat, a w piątki w Alany). Tam połaziliśmy ze 2 godzinki, facio czekał na nas, i powrót. W betonach jest dość ciepło, nie to co na plaży (przynajmniej jeśli chodzi o czerwiec). Pokoje rodzinne-cóż-nie jest to 5 *. Ale naprawdę mało się w nich siedzi. Na naszą czwórkę wystarczyłby jeden pokój bez tego dodatkowego, który zrobiony jest kosztem tarasu. Zabudowany drewnem, szybami i roletami. Stoją tam 2 tapczany,regał z półkami (chyba 4)i jest klima sterowana indywidualnie. W głównym pokoju jest też klima sterowana oddzielnie, niestety brak okna i to daje dość ponurą atmosferę-przy upałach pewnie plus. W tym też pokoju są: łóżko podwójne, łóżko pojedyńcze, lodówka, szafka pod telewizor z szyfladką, jeszcze jedna szafka otwarta, 2 folete. W przedpokoju szafa podwóna z wieszakami (tam zmieściłam też 2 duże walizki) i szafa z półkami (chyba z 5).Spokojnie wypakowałam się dla naszej czwórki w szafy i regał.W jednej z półek szafy sejf-powinien być otwarty i wtedy go kodujesz dla siebie. U nas od razu dzieciarnia zatrzasnęła go i musiałam biegać do recepcji-gość przyszedł od razu, ale niektórzy musieli czekać dobę. Łazienka nie jest duża: umywalka, muszla, zabudowana drzwiami przesuwnymi wanna, suszarka.Ręczniki, szampony,żele i woda mineralna w dużej butelce-to uzupełniają-ale nie codzienie. U nas bynajmniej nie było takiej potrzeby. Jedna uwaga-jeśli ktoś wychodzi na taras lub do drugiego pokoju z głównego, to niech uważa na przeciągi. Drzwi są typu tarasowego, klamka tylko od wewnątrz, jak sie zatrzaśnie-to biega do recepcji (jak mój mąż)-byliśmy na parterze, wyższe piętra-to nie wiem. Drzwi zewnętrzne też są zatrzaskowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: pokój rodzinny CFH IP: *.crowley.pl 08.07.08, 15:14 Dziękuję za odpowiedź, ale mam jeszcze jedno pytanie - ten pokój dziecięcy zrobiony jest z tarasu, więc pokoje te nie mają bakonu? oraz czy brzegiem morza można gdzieś dojść - chodzi mi o spacery aby nie spędzić całego dnia przy basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia_ch Re: pokój rodzinny CFH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 16:00 Pokoje rodzinne maja malusieńki tarasik, niestety:( Brzegiem morza też raczej nie pospacerujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonek Re: pokój rodzinny CFH IP: *.inf.ecb.com.pl 09.07.08, 08:14 Jest to raczej teren wydzielony. Można pospacerować,ale w ramach obiektu. Balkon,rzeczywiście, malutki. Używalismy go tylko jako suszarni. Mogę podesłać parę fotek obiektu i pokoju,jeśli ktoś jest zainteresowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: pokój rodzinny CFH IP: 62.233.238.* 09.07.08, 08:31 Ja poproszę o fotki, wyjeżdżam za tydzień mrs4@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: pokój rodzinny CFH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 09:18 www.incekumbeachresort.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonek Re: pokój rodzinny CFH IP: *.inf.ecb.com.pl 09.07.08, 09:36 Do Moniki- fotki poszły Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: pokój rodzinny CFH 09.07.08, 10:17 Ja też poproszę o fotki jeśli można, na gazetowy może być. Odpowiedz Link Zgłoś
on-ka-6 Re: pokój rodzinny CFH 09.07.08, 10:28 Ja też poproszę o zdjęcia onka-6@o2.pl Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonek Re: pokój rodzinny CFH IP: *.inf.ecb.com.pl 10.07.08, 10:22 Johana-możesz podać jakiegoś maila, bo na ten gazetowy nie mogę wysłać-tzn. nie mogę się w tym teraz połapać,a nie mam zbyt duzo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: pokój rodzinny CFH IP: *.gprs.plus.pl 10.07.08, 16:59 A które pokoje rodzinne , w którym budynku sa warte polecenia? Czy wszędzie są takie same? które numery (pokoje) mają widok na morze, a które narażone są na hałas? z góry dziekuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: pokój rodzinny CFH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 18:23 jakie to ma znaczenie i tak nie możesz sobie wybrać pokoju i nawet kasa w paszporcie,jak niektórzy cwaniakują ,ci nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: pokój rodzinny CFH IP: *.gprs.plus.pl 10.07.08, 23:11 moje pytanie jest uzasadnione doświadczeniem, czy ktoś może napisać jaki numer maja budynki przy basenie-te z widokiem na morze?z góry bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia_ch Re: pokój rodzinny CFH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 13:03 O ile dobrze pamiętam to chyba blok 14 i 15 są blisko basenu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MegMg Re: pokój rodzinny CFH IP: 88.247.43.* 11.07.08, 22:53 Pokoje blisko basenów nie są dla Polaków.My jesteśmy w Incekum od tygodnia.Pierwszego dnia dostaliśmy pokój w suterenach i negocjacje z recepcją nic nie dały.Dopiero awantura na drgi dzień po nocy spędzonej z insektami sprawiła, że mogliśmy sobie wybrać inny pokój.Dzień wcześniej w recepcji twierdzili,że w ciągu najbliższego tygodnia nie będzie żadnego wolnego pokoju.Ale i tak jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: pokój rodzinny CFH IP: *.gprs.plus.pl 12.07.08, 00:16 dzieki za odp., a których pokoi unikać w takim razie,np. na samym dole?jakie nacje rezydują oprócz Polaków? Rosjanie, NIemcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MegMG Re: pokój rodzinny CFH IP: 88.247.43.* 13.07.08, 22:35 Oprócz Polaków najwięcej jest Niemców. Najgorsze pokoje są na poziomie zero (sutereny), a najgorszy blok to 12. Nam się taki trafił, ale na szczęscie następnego dnia dostaliśmy piętro w 11. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_ch Re: pokój rodzinny CFH 14.07.08, 19:19 Dlaczego piszesz, że najgorszy blok to 12??? Mieszkałam w tym bloku i nie mam zastrzeżeń. Pokój ładny, duży taras, blisko recepcji i z dala od nocnych hałasów. Proszę o więcej konkretów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _X_ Re: pokój rodzinny CFH IP: *.chello.pl 13.08.08, 19:40 Ja miałem pokój z 2 z przodu na 2 pietrze z widokiem na morze daleko od basenu ale spokój zawsze. A do basenu 2 kroki, parteru nie polecam. Generalnie Polacy i Niemcy i Turkowie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.bratus@op.pl Re: pokój rodzinny CFH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 10:51 Witam Uprzejmie proszę o przesłanie zdjęć pokoju rodzinnego z Incekum Beach. Jadę tam pod koniec sierpnia i chcę się odpowiednio nastawić. Czy sa lepsze i gorsze lokalizacje? Byłabym wdzięczna za zadjęcia. Agnieszka a.bratus@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonek Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.inf.ecb.com.pl 15.07.08, 07:09 Ja też miałam poziom zero i naprawdę nie mogę się do niczego doczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.80-90.static-ip.oleane.fr 15.07.08, 11:18 Wita forumowiczów, My z rodzinką wylatujemy jutro do Incekum. Mam pytanie praktyczne od żony, czy są na balkonach jakieś sznurki do suszenia ewentualnych przepierek ciuszków? Kolejne pytanie to oczywiście czy linie Sun są restrykcyjne co do limitu 20 kg/osobę? Pozdrawiam Robert Odpowiedz Link Zgłoś