Dodaj do ulubionych

Pozdrawiam z Incekum Beach

IP: 88.247.43.* 29.05.08, 10:06
Jak w temacie :)
Przylecielismy wczoraj. Pogoda piekna.
Jedzenie pyszne.
To tyle teraz bo biegne na spotkanie z rezydentem.

Ela
Obserwuj wątek
    • Gość: iwona Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 10:41
      Ale ci zazdroszcze!!!My dopiero w sierpniu ale sercem już w
      Incekum.Szczerze odradzam środkową zjeżdżalnie.Napisz proszę gdzie
      Was ulokowali i czy macie pokuj rodzinny.Bawcie się dobrze papa
    • on-ka-6 Re: do elcia 29.05.08, 10:53
      Ja też pozdrawiam z W-wy. Super, że już piszesz do nas z Incekum
      Beach. Każdy czeka na jakieś info o tym hotelu. Ja lecę z mężem i 12-
      letnim synem 23.07 , to jeszcze tak długoooooooo.Ale Ci
      zadroszczę.:)
      Proszę napisz jak najwięcej jak jest i o standart pokoi, bo
      słyszałm, że jest nie najlepszy. I czy ten hotel jest przystosowany
      raczej dla małych dzieciaczków bo martwię się, że mój synek nie
      będzie miał co robić.
      Pozdrawiam
      Iwona (on-ka-6)
    • on-ka-6 Re: Pozdrawiam z Incekum Beach 29.05.08, 10:57
      A i jeszcze jedno, czy z lotniska do hotelu jedzie się tak strasznie
      długo?

Jeszcze raz pozdrawiam i czekam na wieści. :))))
      • johana19 Re: Pozdrawiam z Incekum Beach 29.05.08, 11:41
        Ja też czekam na wszelkie informacje. Pewnie będę miała sporo pytań
        i byłabym wdzięczna gdybyś po powrocie mogła przynajmniej na część z
        nich odpowiedzieć. My do Incekum wybieramy się na początku września.
        • Gość: ania Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 80.50.234.* 29.05.08, 11:44
          Widzę że mnóstwo osób z forum wybiera ten hotel. Napiszcie proszę
          czym wyjątkowym się wyróżnia spośród innych. Jaka cena na ten hotel
          jest w biurze podróży. Dzięki za odpowiedź. Pozdrwaiam uropowiczów.
          • johana19 Re: Pozdrawiam z Incekum Beach 29.05.08, 12:56
            Hotel szczególnie polecany jest dla rodzin z dziećmi. My jedziemy z
            BP Scan Holiday. Tutaj masz ich ofertę:
            www.scanholiday.pl/html/10961091.php3
            • Gość: ania Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 80.50.234.* 29.05.08, 13:49
              Bardzo dziękuję za odpowiedź. POzdrawiam.
              • Gość: ana Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 15:17
                Ja też jest bardzo ciekawa świeżych informacji. My wybieramy się do
                tego hotelu 18 czerwca br. 2+1 (13 lat).
                Czy jesteś zadowolona z wyboru tego hotelu?
                Jakie są zalety a jakie wady?
                Czekam na informacje i z góry dziękuje.
                • Gość: elcia Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 88.247.43.* 29.05.08, 17:50
                  Wiecej o tym hotelu napisze jak tu dluzej pobede ;) TRudno duzo pisac po
                  praktycznie 24h pobytu.
                  Moje dzieciaki plywaja w basenie, kopia lopatami w piachu nad morzem, jest tez
                  skromny plac zabaw, autko i sala zabaw dla dzieci. Od 15-ego czerwca beda tam
                  zabawy polskich animatorow z dziecmi. Sa 2 hamaki no i nie wiem co jeszcze :)
                  Dzieciaki sa zadowolone.
                  • Gość: pablo Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.swietochlowice.net.pl 29.05.08, 19:44
                    Tak z techncznej trochę strony, czy w sejfie w pokoju zmieści się
                    laptop?
                    • Gość: grażka Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.terminus.pl 29.05.08, 20:40
                      z tego co pamietam z zeszlego roku to laptop raczej sie nie zmiesci ale tam nic
                      nie ginelo na basenie zostawialismy aparat kamere i telefony i bylo ok
                      • Gość: elcia Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 88.247.43.* 30.05.08, 07:23
                        Tez mi sie wydaje ze sie nie zmiesci. Ale sprawdze.
                      • Gość: iwona Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 10:14
                        Grażka ma rację,nic nie ginęlo.Zostawialiśmy przy leżaku
                        kamerę,aparat,telefony.Tak samo w pokojach,nawet złota biżuteria
                        zostawiona na stoliku leżała w tym samym miejscu.Pozdrawiam
    • Gość: elcia Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 88.247.43.* 29.05.08, 17:44
      Wiec pisze informacje z 2 dnia pobytu. :)
      Zaczne od wylotu. Lecielismy z Krakowa linia sun express. Start opozniony o ok.
      1h. Powod - pooooowolna odprawa. Sam lot ok. Herbata i kawa w samolocie za darmo.
      Nastepnie autobusami i busami odwozili do hoteli. Oczywiscie z przymusowym
      przystankiem na wc i papu ;) Gyby nie ten przystanek to bylibysmy w hotelu za
      godzinke.
      Incekum byl 1 hotelem w kolejnosci.
      Dostalismy numer pokoju 1529 (chyba ... bo nie mam klucza przy sobie a pisze z
      sali przy recepcji :))
      Wiec jak ktos wezmie ze soba laptopa to internet ma za free :) Ale mozliwosc
      odbioru chyba tylko w budynku glownym
      Pokoj moze byc. Jestem z 2 mezem i 2 dzieci (3 i 6 lat).
      W pokoju sa 2 lozka. Jedno wezsze a 2 duze. No i przysunelismy je do siebie zeby
      sie wszystkim lepiej spalo. :)
      Tv dziala. Z polskich programow tylko polonia. Kanalu dla dzieci przynajmniej w
      naszym pokoju nie ma.
      Klima dziala. KOmarow nie ma. Balkon maly. Wieksze sa na nizszych pietrach.
      Lazienka nie zachwyca ale moze byc. Do kapania jest wanno-prysznic ;)
      Nasz pokoj ma boczny widok na morze i oddalony jest od basenu wiec nie slychac
      halasu. Jak dla mnie ok.
      Jedzenie dobre. Duzy wybor.
      Bardzo duzo polakow.
      Wiaterek wieje, sloneczko opala :)
      Jutro wybieramy sie do Alani a za chwile idziemy na kolacje ;)

Ela
      • Gość: ana Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.08, 08:08
        Elcia - jesli możesz to napisz czy w resteuracji jest klimatyzacja?
      • Gość: Iwona Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.inf.ecb.com.pl 30.05.08, 11:51
        Elcia-SUUPER macie. My startujemy 04.06-już niedługo. Dzieci mam w
        podobnym wieku (4,5 i 5,5), więc jestem bardzo zainteresowana Twoja
        opinią na temat wszystkiego :) Czy bardzo dużo ludzisków,czy kolejki
        do karmienia, czy jest kłopot z leżakami (ja nie bedę biegać o 7.00
        zajmować...),czy temperatury wysokie, czy dzieciaki dobrze zniosły
        podróż (my wylatujemy o 23.10 z Katowic, czy dla dzieci są
        jakieś "specjalne" dania,jak znoszą dzieci tamtejszą florę
        bakteryjną, czy morze ciepłe (tak,dla dzieci), czy zejście do wody
        bardzo kamieniste, wnioskuje z opisu, że jest piasek na plaży...
        To tyle, tak na szybko :)
        pozdrawiam bardzo serdecznie...i czekam na dalsze relacje z udanego,
        mam nadzieję,urlopu
        • Gość: gość- Aga Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 78.8.79.* 30.05.08, 13:22
          Elu,napisz,jak znajdziesz chwilę,czy wieczorami trzeba brać coś z
          długim rękawkiem dla dzieci i dla nas,czy już gorąco,ja jadę 4
          czerwca,dziękuję.nie chcę zabierać niepotrzebnych ubrań jak w
          zeszłym roku...pozdrawiam
          • Gość: elcia Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 88.247.43.* 30.05.08, 16:02
            Ja wzielam ze soba bawelniane bluzeczki z dlugim rekawem.
            Do dnia dzisiejszego nie byly potrzebne.
            W niedziele jedziemy do Kapadocji a tam jest podobno chlodniej wiec moga sie
            przydac.
            Ja bym na Twoim miejscu wziela ze 2 (ale nic cieplejszego.... chyba ze bedzie
            cos potrzebnego bo w Polsce bedzie chlodniej).
        • Gość: elcia Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 88.247.43.* 30.05.08, 16:10
          Mysle ze nie ma pelnego oblozenia hotelu.
          Kolejek za jedzeniem tez nie ma.
          Jak na basen przyjdziesz pozniej to nie bylo tak zeby nie bylo zadnego lezaka.
          Pewnie te lepiej polozone zajmnowane sa juz wczesniej.
          Nie wiem jaka jest temperatura ale jest goraco (ale nie upalnie). Wieje
          wiaterek. Wez wysokie filtry bo sloneczko bardzo opala.
          Podroz ok.
          Dzieciaki jedza zupki i jeszcze inne pysznosci. Chyba im smakuje :)
          Jak dla mnie maly wybor owocow.
          Do wody wchodzice prosto z piasku :)
          Moze chlodne ale nie zimne. Co do temperatury to sie nie wypowiadam. :) Ludzie
          sie pluskaja ;)
    • anusia_ch Re: Pozdrawiam z Incekum Beach 30.05.08, 13:25
      Elciu,
      czy możesz mi potwierdzić, że w pokojach są lodówki? Jadę z roczniakiem i musze
      zabrać troszkę jedzonka dla małej:)
      Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.
      • Gość: elcia Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 88.247.43.* 30.05.08, 15:58
        Tak.... w pokoju jest mala lodowka.
        • Gość: Iwona Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 22:20
          Dzięki za wszelkie informacje-są cenne! Będę podczytywać dalej...
          pozdrawiam
        • mafilka Re: Pozdrawiam z Incekum Beach 31.05.08, 22:11

Elciu, czy tam można kupić pampersy lub jakiekolwiek inne pieluchy
          jednorazowe, czy trzeba zabierać ze sobą? to samo pytanie o
          słoiczkowe jedzenie...
          • Gość: elcia Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 88.247.43.* 02.06.08, 20:34
            Nie musialam sie w to zaopatrywac wiec nie wiem.
            • Gość: gość Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.chello.pl 05.06.08, 19:44
              Czy w tym hotelu obowiązuje jakiś specjalny strój do posiłków?? tzn
              czy do restauracji mozna pójść w krótkich spodenkach??/
              • Gość: iwona Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 19:53
                Na drzwiach restauracji jest rysunek troju wieczorowego jaki jest
                mile widziany ale nikt go nie przestrzegał.Oczywiście bez przesady w
                strojach kąpielowych też nikt nie chodził
                • Gość: skorpion Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.sdl.vectranet.pl 06.06.08, 12:58
                  Iwona ,nie jaki stroj jest mile widziany tylko jaki jest obowiazujacy.
                  Takie sa zasady i koniec. Jedni o tym wiedza ,inni udaja ,ze nie wiedza a
                  jeszcze inni nie wiedza i maja to w nosie.Sa na wakacjach na luzie gdzie nie
                  obowiazuja ich zadne normy i zasady. W krotkich spodniach nie wchodzi sie do
                  restauracji na kolacje.Jesli nikt tego nie przestrzegal to mieli szczescie bo w
                  innych hotelach grzecznie wypraszaja i troche wstyd,ze ludzie nie wiedza jak sie
                  gdzie zachowac.Wiec lepiej na wakacje w hotelu zabrac dlugie letnie spodnie.
                  • Gość: Iwonek_m Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.inf.ecb.com.pl 27.06.08, 07:39
                    Witam, właśnie wróciłam z Incekum. Było super! Do restauacji
                    ludziska chodzili w krótkich spodenkach i koszulkach.Nie wydaje mi
                    się, żeby komuś to przeszkadzało. Zresztą-restauracja w tym
                    przypadku, to zbyt szumne słowo. Wprawdzie na sali byli kelnerzy,
                    kucharze itp. ale wyglądało to wszystko jak studencka stołówka (był
                    lepszy wystrój)-gwar i duży przerób. Poza tym na jednej sali brak
                    było klimatyzacji.W wysokich temperaturach nie jest tam pewnie
                    przyjemnie.
                    Służę dodatkowymi informacjami-jeśli ktoś w potrzebie
                    • Gość: Monika Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: 62.233.238.* 27.06.08, 14:35
                      Witam,
                      Wylatuję do Incekum Beach 16 lipca i mam parę pytań:
                      1. Czy za sejf w pokoju trzeba płacić, czy jest on za darmo
                      (słyszałam rózne opinie dotyczace tego tematu)
                      2. Czy w pokoju jest suszarka?
                      3. Czy ręczniki przy basenie są, czy trzeba brać swoje?
                      I to chyba tyle na szybko, dziekuję z góry za info.

Pzdr,
                      MOnika
                      • Gość: elcia Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.is.net.pl 27.06.08, 15:25
                        Ad. 1 Za sejf sie nie placi.
                        Ad. 2 Suszarka jest.
                        Ad. 3 Ręczniki są. Chociaż nie zawsze.
                        • mafilka Re: Pozdrawiam z Incekum Beach 28.06.08, 14:42
                          Ad3.
                          ręczniki są ZAWSZE, tyle, ze w wyznaczonych godzinach :) a jeśli
                          zabraknie, to po 5 minutach już jest następna dostawa.
                          • Gość: wiola pokój rodzinny CFH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 13:40
                            mam prośbę do osób, które leciały ze Scanem do tego hotelu i miały
                            pokój rodzinny CFH. Krążą różne opinie na temat tego pokoju. Ja mam
                            nadzieję, że osoba, która tam była odpowie mi na proste pytania:
                            1 balkon
                            2. szafa
                            3. które piętra zajmuję te pokoje, bo miały być dwa jeden mały dwu
                            osobowy - bez "niczego"
                            4. ogólna ocena
                            z góry dziekuję i pozdrawiam
                            • Gość: hop Re: pokój rodzinny CFH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 09:08
                            • Gość: Iwonek Re: pokój rodzinny CFH IP: *.inf.ecb.com.pl 08.07.08, 11:15
                              Leciałam ze scanem-czy pytanie na temat pokoju rodzinnego aktualne?
                              miałam taki :)
                              • Gość: aśka Re: pokój rodzinny CFH IP: *.crowley.pl 08.07.08, 12:27
                                Jak najbardziej aktualne - lecę ze scanem w sierpniu i wolałabym nie
                                być zaskakiwana nie miło na miejscu. Mam jeszcze jedno pytanie czy
                                byliście w samym mieście Incekum - to podobno 2 km więc można dojść
                                na piechotkę - ale czy rzeczywiście?
                                • Gość: Iwonek Re: pokój rodzinny CFH IP: *.inf.ecb.com.pl 08.07.08, 14:42
                                  Ja osobiście nie byłam piechotą dalej niż naprzeciwko przejściem
                                  podziemnym-polecam :)-fajne przejście... Jest tam sklepik-można
                                  kupić słodycze czy jakieś dmuchane materace-taniej niz w hotelu. Mąż
                                  poszedł wzdłuż dwupasmówki (bo biegnie pod hotelem), obtrąbiły go
                                  wszystkie przejeżdżające dolmusze :) Przyszedł mokry! Od asfaltu
                                  żar, a nad basenem przyjemny wiaterek. Jechaliśmy raz wynajętą
                                  taksówką spod hotelu do wodospadów na rzece Manavgat. Taksi 40 Euro,
                                  czekał na nas pod wejściem na wodospady, tam około pół godzinki
                                  obgląd-dłużej niema co robić, chyba, że ktoś coś je. Potem
                                  pojechaliśmy na wielki bazar (jest w poniedziałki w Manavgat, a w
                                  piątki w Alany). Tam połaziliśmy ze 2 godzinki, facio czekał na nas,
                                  i powrót. W betonach jest dość ciepło, nie to co na plaży
                                  (przynajmniej jeśli chodzi o czerwiec).
                                  Pokoje rodzinne-cóż-nie jest to 5 *. Ale naprawdę mało się w nich
                                  siedzi. Na naszą czwórkę wystarczyłby jeden pokój bez tego
                                  dodatkowego, który zrobiony jest kosztem tarasu. Zabudowany drewnem,
                                  szybami i roletami. Stoją tam 2 tapczany,regał z półkami (chyba 4)i
                                  jest klima sterowana indywidualnie. W głównym pokoju jest też klima
                                  sterowana oddzielnie, niestety brak okna i to daje dość ponurą
                                  atmosferę-przy upałach pewnie plus. W tym też pokoju są: łóżko
                                  podwójne, łóżko pojedyńcze, lodówka, szafka pod telewizor z
                                  szyfladką, jeszcze jedna szafka otwarta, 2 folete. W przedpokoju
                                  szafa podwóna z wieszakami (tam zmieściłam też 2 duże walizki) i
                                  szafa z półkami (chyba z 5).Spokojnie wypakowałam się dla naszej
                                  czwórki w szafy i regał.W jednej z półek szafy sejf-powinien być
                                  otwarty i wtedy go kodujesz dla siebie. U nas od razu dzieciarnia
                                  zatrzasnęła go i musiałam biegać do recepcji-gość przyszedł od razu,
                                  ale niektórzy musieli czekać dobę. Łazienka nie jest duża:
                                  umywalka, muszla, zabudowana drzwiami przesuwnymi wanna,
                                  suszarka.Ręczniki, szampony,żele i woda mineralna w dużej butelce-to
                                  uzupełniają-ale nie codzienie. U nas bynajmniej nie było takiej
                                  potrzeby.
                                  Jedna uwaga-jeśli ktoś wychodzi na taras lub do drugiego pokoju z
                                  głównego, to niech uważa na przeciągi. Drzwi są typu tarasowego,
                                  klamka tylko od wewnątrz, jak sie zatrzaśnie-to biega do recepcji
                                  (jak mój mąż)-byliśmy na parterze, wyższe piętra-to nie wiem. Drzwi
                                  zewnętrzne też są zatrzaskowe.
                                  • Gość: aśka Re: pokój rodzinny CFH IP: *.crowley.pl 08.07.08, 15:14
                                    Dziękuję za odpowiedź, ale mam jeszcze jedno pytanie - ten pokój
                                    dziecięcy zrobiony jest z tarasu, więc pokoje te nie mają bakonu?
                                    oraz czy brzegiem morza można gdzieś dojść - chodzi mi o spacery aby
                                    nie spędzić całego dnia przy basenie.
                                    • Gość: anusia_ch Re: pokój rodzinny CFH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 16:00
                                      Pokoje rodzinne maja malusieńki tarasik, niestety:(
                                      Brzegiem morza też raczej nie pospacerujesz.
                                      • Gość: Iwonek Re: pokój rodzinny CFH IP: *.inf.ecb.com.pl 09.07.08, 08:14
                                        Jest to raczej teren wydzielony. Można pospacerować,ale w ramach
                                        obiektu. Balkon,rzeczywiście, malutki. Używalismy go tylko jako
                                        suszarni.
                                        Mogę podesłać parę fotek obiektu i pokoju,jeśli ktoś jest
                                        zainteresowany :)
                                        • Gość: Monika Re: pokój rodzinny CFH IP: 62.233.238.* 09.07.08, 08:31
                                          Ja poproszę o fotki, wyjeżdżam za tydzień mrs4@op.pl
                                          • Gość: iwona Re: pokój rodzinny CFH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 09:18
                                            www.incekumbeachresort.com
                                            • Gość: Iwonek Re: pokój rodzinny CFH IP: *.inf.ecb.com.pl 09.07.08, 09:36
                                              Do Moniki- fotki poszły
                                              • johana19 Re: pokój rodzinny CFH 09.07.08, 10:17
                                                Ja też poproszę o fotki jeśli można, na gazetowy może być.
                                                • on-ka-6 Re: pokój rodzinny CFH 09.07.08, 10:28
                                                  Ja też poproszę o zdjęcia onka-6@o2.pl
                                                  Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam.
                                                • Gość: Iwonek Re: pokój rodzinny CFH IP: *.inf.ecb.com.pl 10.07.08, 10:22
                                                  Johana-możesz podać jakiegoś maila, bo na ten gazetowy nie mogę
                                                  wysłać-tzn. nie mogę się w tym teraz połapać,a nie mam zbyt duzo
                                                  czasu.
                                                  • johana19 Re: pokój rodzinny CFH 11.07.08, 17:06
                                                    Wyślij na ten: johana19@wp.pl
                                        • Gość: Alicja Re: pokój rodzinny CFH IP: *.gprs.plus.pl 10.07.08, 16:59
                                          A które pokoje rodzinne , w którym budynku sa warte polecenia? Czy
                                          wszędzie są takie same? które numery (pokoje) mają widok na morze, a
                                          które narażone są na hałas? z góry dziekuje za odp.
                                          • Gość: iwona Re: pokój rodzinny CFH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 18:23
                                            jakie to ma znaczenie i tak nie możesz sobie wybrać pokoju i nawet
                                            kasa w paszporcie,jak niektórzy cwaniakują ,ci nie pomoże
                                            • Gość: Alicja Re: pokój rodzinny CFH IP: *.gprs.plus.pl 10.07.08, 23:11
                                              moje pytanie jest uzasadnione doświadczeniem, czy ktoś może napisać
                                              jaki numer maja budynki przy basenie-te z widokiem na morze?z góry
                                              bardzo dziekuje
                                              • Gość: anusia_ch Re: pokój rodzinny CFH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 13:03
                                                O ile dobrze pamiętam to chyba blok 14 i 15 są blisko basenu
                                                • Gość: MegMg Re: pokój rodzinny CFH IP: 88.247.43.* 11.07.08, 22:53
                                                  Pokoje blisko basenów nie są dla Polaków.My jesteśmy w Incekum od
                                                  tygodnia.Pierwszego dnia dostaliśmy pokój w suterenach i negocjacje
                                                  z recepcją nic nie dały.Dopiero awantura na drgi dzień po nocy
                                                  spędzonej z insektami sprawiła, że mogliśmy sobie wybrać inny
                                                  pokój.Dzień wcześniej w recepcji twierdzili,że w ciągu najbliższego
                                                  tygodnia nie będzie żadnego wolnego pokoju.Ale i tak jest fajnie.
                                                  • Gość: Alicja Re: pokój rodzinny CFH IP: *.gprs.plus.pl 12.07.08, 00:16
                                                    dzieki za odp., a których pokoi unikać w takim razie,np. na samym
                                                    dole?jakie nacje rezydują oprócz Polaków? Rosjanie, NIemcy?
                                                  • Gość: MegMG Re: pokój rodzinny CFH IP: 88.247.43.* 13.07.08, 22:35
                                                    Oprócz Polaków najwięcej jest Niemców. Najgorsze pokoje są na
                                                    poziomie zero (sutereny), a najgorszy blok to 12. Nam się taki
                                                    trafił, ale na szczęscie następnego dnia dostaliśmy piętro w 11.
                                                    Pozdrawiam.

• anusia_ch Re: pokój rodzinny CFH 14.07.08, 19:19
                                                    Dlaczego piszesz, że najgorszy blok to 12???
                                                    Mieszkałam w tym bloku i nie mam zastrzeżeń. Pokój ładny, duży taras, blisko
                                                    recepcji i z dala od nocnych hałasów.
                                                    Proszę o więcej konkretów.
                                                  • Gość: _X_ Re: pokój rodzinny CFH IP: *.chello.pl 13.08.08, 19:40
                                                    Ja miałem pokój z 2 z przodu na 2 pietrze z widokiem na morze daleko od basenu
                                                    ale spokój zawsze. A do basenu 2 kroki, parteru nie polecam. Generalnie Polacy i
                                                    Niemcy i Turkowie :D
                                        • Gość: a.bratus@op.pl Re: pokój rodzinny CFH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 10:51
                                          Witam
                                          Uprzejmie proszę o przesłanie zdjęć pokoju rodzinnego z Incekum
                                          Beach. Jadę tam pod koniec sierpnia i chcę się odpowiednio nastawić.
                                          Czy sa lepsze i gorsze lokalizacje? Byłabym wdzięczna za zadjęcia.
                                          Agnieszka a.bratus@op.pl
    • Gość: Iwonek Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.inf.ecb.com.pl 15.07.08, 07:09
      Ja też miałam poziom zero i naprawdę nie mogę się do niczego
      doczepić.
      • Gość: Robert Re: Pozdrawiam z Incekum Beach IP: *.80-90.static-ip.oleane.fr 15.07.08, 11:18
        Wita forumowiczów,

My z rodzinką wylatujemy jutro do Incekum. Mam pytanie praktyczne od
        żony, czy są na balkonach jakieś sznurki do suszenia ewentualnych
        przepierek ciuszków? Kolejne pytanie to oczywiście czy linie Sun są
        restrykcyjne co do limitu 20 kg/osobę?
        Pozdrawiam
        Robert
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka